FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Svi zabrinuti i niko nece da pocne temu kao pred svaku tekmu, ko bi mogao igrati, koje su njihove mane itd itd.
Sad smo bez aveta.
Sad smo bez aveta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444

Gdje poletio ovaj Šerlok u zelenom

Vidi mrvice sto skace ko đetić kad vidi igracku

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako uzmemo u Krupi, i budemo u prilici da na Kosevu postanemo prvaci, to treba da nam postane finale LP. Nikakve kalkulacije, nas stadion, zadnja tekma, i sl. fazoni. Uzeti titulu na stadionu najveceg rivala je posebna prilika, nema navijaca Arsenala kojem nije najtraza titula ona koju su osvojili na White Heart Laneu. A, vidjeli ste pitare kad igraju kuci... prosjecna ekipa, puknu ljudi pod nekim imaginarnim pritiskom s tribina. Uostalom, ako Siroki uzme Kup, Radnik ce na Grbavicu doci da Celi licno cestitaju titulu, i tu se moze kalkulisati. Na derbiju maksimalno!

Sram ih bilo...
[emoji38] [emoji38]
[emoji38] [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
HahahaSema64 je napisao/la:Na sastanku je siroki uvjerio zrinjski da ne mogu stici Zelju-zaostatak od - 4 boda.U tom slucaju Siroki kupuje piticama 3 boda pod B.Brijegom i prodaje pricu piticama da su oni "ti"koji mogu stici Zelju.A evo danas je taj dogovor viden na djelu (kosevu) kada su i Listicani jednom nonom u europi. Ali na kraju ce aBd ovako biti; pitice uefa liga( prodali kup BiH i Vedrana ,Listici sa sirokog brijega) .Svinjski uefa liga i lova od Listice.Siroki kupljena Europa i da se ne raspadnu.E dragi moji Zeljovci braco, na nama je teret svi ovi zakulisnih radnji i da igramo sportski i da se protiv ovakvih stvari borimo.Neka nam je sa srecom,hrabro , jer samo hrabre prati sreca
Siroki kupi Slobodu, kupi Zrinjskog, kupi Zeljeznicar, kupi Sarajavo.....Odakle vise pare za silno kupovanje, ili su mozda bile neke akcije, kupis 2 dobijes 4.....

Zar je moguce da ima ovakvih debila
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije

Jbt ima veci odraz od Kosorica.MocMahale444 je napisao/la:
Gdje poletio ovaj Šerlok u zelenom![]()
Vidi mrvice sto skace ko đetić kad vidi igracku
sve nam se otvara. ako kojim slučajem ostanemo bez titule ove godine to će biti poraz decenije
naravno da nećemo, uzimamo to lijevom ali neka ima zapisano
naravno da nećemo, uzimamo to lijevom ali neka ima zapisano

Nesto kontam pa vecina igraca nasih igraca je do sada osvajala titulu BiH, Bekric , Zeba , Stanic , Zakaric , Bogicevic , Lendric , Nikolic , Crnov , Kerla ,Stojanovic.Markovic je osvojio jednu u Crnoj Gori kao i Stevo Nikolic u Madjarskoj dok je Semir Kerla osvojio dvije u Litvaniji. Jednostavno momci su navikli na titule i ove godine je moramo uzeti! Daleko smo bili od nje realno , ali sada smo na korak od nje i najveci smo favoriti. Sve osim osvajanja lige je ravno katastrofi.SVI U KRUPU
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kakav lik mati mila!
Jufke su potrošene i poderane, za nadati se da odigraju nerješeno sa Zrinjskim iako teško plus Dulje nema.
Gledam tekmu i ne mogu da vjerujem da onakvom Sarajevu nismo uvalili gol.
Ja bih svu taktiku podredio napadanju desnog beka Bekića, taj je letva i po meni najslabija karika zadnje linije Sarajeva. Znači ko bude igrao lijevo Crnov ili Zakarić plus poneka akcija da se zamjene s Mirom i udri po toj strani. Volio bih da Slavko iznenadi i ubaci Stevu prvo al otom potom. Prvo ide misija Krupa, Vukotića nema, krpit će Starčević tu half liniju, mi se moramo čuvati uvijek neugodnog Elvira Koljića. Mali je extra.
VOLIM TE ŽELJO!
SVI U KRUPU!

Jufke su potrošene i poderane, za nadati se da odigraju nerješeno sa Zrinjskim iako teško plus Dulje nema.
Gledam tekmu i ne mogu da vjerujem da onakvom Sarajevu nismo uvalili gol.

VOLIM TE ŽELJO!

SVI U KRUPU!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Braca , Bekic je lijevi bek tako da je vec osudjen na propast jer ga napada Miro strasnigrbavicka1921 je napisao/la:Kakav lik mati mila!![]()
Gledam tekmu i ne mogu da vjerujem da onakvom Sarajevu nismo uvalili gol.Ja bih svu taktiku podredio napadanju desnog beka Bekića, taj je letva i po meni najslabija karika zadnje linije Sarajeva. Znači ko bude igrao lijevo Crnov ili Zakarić plus poneka akcija da se zamjene s Mirom i udri po toj strani. Volio bih da Slavko iznenadi i ubaci Stevu prvo al otom potom. Prvo ide misija Krupa, Vukotića nema, krpit će Starčević tu half liniju, mi se moramo čuvati uvijek neugodnog Elvira Koljića. Mali je extra.
VOLIM TE ŽELJO!![]()
SVI U KRUPU!

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hvala na ispravci. Ako je lijevi još bolje, Miro će pored njega ko lokomotiva hučičiči...Merhaba je napisao/la:Braca , Bekic je lijevi bek tako da je vec osudjen na propast jer ga napada Miro strasnigrbavicka1921 je napisao/la:Kakav lik mati mila!![]()
Gledam tekmu i ne mogu da vjerujem da onakvom Sarajevu nismo uvalili gol.Ja bih svu taktiku podredio napadanju desnog beka Bekića, taj je letva i po meni najslabija karika zadnje linije Sarajeva. Znači ko bude igrao lijevo Crnov ili Zakarić plus poneka akcija da se zamjene s Mirom i udri po toj strani. Volio bih da Slavko iznenadi i ubaci Stevu prvo al otom potom. Prvo ide misija Krupa, Vukotića nema, krpit će Starčević tu half liniju, mi se moramo čuvati uvijek neugodnog Elvira Koljića. Mali je extra.
VOLIM TE ŽELJO!![]()
SVI U KRUPU!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- SlevinKelevra
- Kontakt:

bit ce premala ona tribina

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
20 maj 2017 aBd

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt: