FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 12:45

cena je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jos kad bi nam Mesanovic dosao ove sedmice,mozda uspije nastupat protiv Zeljeznicara :D

Ja ne mogu vjerovati da Sloboda zudi za Mesanovicem,pa da je covjek u formi ne bi ga se Zeljo otarasio.Mesanovic je povrijeden i nije igra duzi period covjek je zapusten pravo,pa bolje vam je nekog od vase djece ubaciti.
Jbg covjek je puno dao Slobodi,i jos mnogo toga moze pruziti .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juniori i kadeti Slobode bolji od Zvijezde!

Juniori FK Slobode u okviru drugog kola na Tušnju su deklasirali sastav Zvijezde iz Gradačca rezultatom 5:1. Golove za tim Sakiba Malkočevića postigli su po dva Mešanović i kapiten Bekić, dok se još u listu strijelaca upisao i rezervista Mumić. Za goste počasni pogodak postigao je napadač Stanković. Juniorski sastav Slobode je tokom cijelog meča imalo terensku incijativu i sasvim zasluženo slavio. U kadetskoj konkurenciji snage su odmjerili isti akteri i ponovo je slavila Sloboda rezultatom 3:0, golovima Pršeša i dva Ribića.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 13:23

SMAJLOVIĆ: ODIGRALI SMO KATASTROFALNO

Iako su prije susreta na Koševu iz redova Slobode stizale optimistične izjave, na terenu se pokazalo da su iste bile pucanj u prazno. Mnogo više se očekivalo od Slobode, pogotovo od tuzlanskih napadača, a toga je svjestan i Damir Smajlović.
"Odigrali smo jedan od najlošijih susreta u posljednje vrijeme, no ni mi ne znamo zbog čega. Pokušali smo da nametnemo svoju igru, ali nam ništa nije išlo od noge", rekao je Smajlović za SportSport.ba i dodao:

"Fudbaleri Sarajeva su odigrali jako dobar susret i sasvim zasluženo su slavili. Mi moramo sabrati utiske i vidjeti u čemu smo griješili. Nadam se da ćemo u Susretu sa Željezničarem odigrati mnogo bolje, te da ćemo se iskupit svojim navijačima, koji su nas bodrili i na Koševu."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 13:25

Sloboda razočarala na Koševu

Sloboda je podbacila na Koševu. Samo u prvih 45 minuta Tuzlaci su parirali domaćinu, koji im je u nastavku tri puta zatresao mrežu. Trener Vlatko Glavaš ističe kako njegov tim djeluje beskrvno u gostima, te da pojedini fudbaleri, očito, ne mogu odgovoriti zadacima.

- Žao mi je što moji igrači pružaju različite partije, odnosno što u gostima pokazuju potpuno drugačije lice nego kod kuće. U specifičnoj smo situaciji i zbog toga što dosta igrača nije prošlo kompletne pripreme, kao što su Čehajić, Raca, Halilović, Mujić... Sa druge strane, Dajić se ne boji, što je potvrdio i na Koševu - kaže Glavaš.

Iako to nije njegov običaj, Glavaš je prokomentirao suđenje na meču u Sarajevu.

- Ne možemo samo sudiju kritizirati, ali nam glavni arbitar Vukasović nije dozvoljavao da razvijamo igru. Svirao nam je desetak kontra-faulova koje je navodno napravio naš napadač Mujić. Pored toga, prvi gol smo primili nakon naše greške, a dotukao nas je nepostojeći penal. Ovo je već drugo gostovanje na kojem je protiv nas sviran penal - rekao je Glavaš, koji već razmišlja o narednim mečevima.- Sada nam u Tuzlu stiže Željezničar i okrećemo se tom duelu - kaže Glavaš.

Nikolić se vratio neobavljena posla

Veznjak Staniša Nikolić, koji je prošao kompletne pripreme sa Slobodom, vratio se iz Slovačke neobavljena posla. Iako se u zamjenu za raskid ugovora želio odreći novca koji mu ekipa Dac duguje (približno 17.000 eura) Nikolić još ne može postati član Slobode.

- Čelnici Daca sada žele da ponovo igram za njih, jer su loše krenuli i iz pet utakmica osvojili samo bod. Međutim, tamo se ne vraćam. Zato sada planiram tužiti Dac kako bih na taj način dobio i novac i raskid ugovora - rekao je Nikolić.

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 16 avg 2010, 14:39

HZ87STARIGRAD je napisao/la:Sarajevo-Sloboda 3:0
Realno Sarajevo je trebalo zabiti i više golova, Glavaševa taktika je bila da se zabunkeriše i to je to, Sarajevo je razbilo taj bunker u drugom poluvremenu i vjeruj te da biste trebali biti zadovoljni što ste izgubili samo 3:0, ne potenciram jačinu Sarajeva već slabost Slobode. A realno se vidjelo da nemogu ništa kad su se igrači slobode valjutali po terenu jer nisu imali snage i pokušali ohladiti atake Sarajeva, ali nisu uspjeli. Čestitam i zahvaljujem se Fukarama na lijepom gestu !
Od srca Vam želim sve najbolje u idučoj utakmice i ubij te one male plave gadove na sve načine i fizički i rezultatski!

Sretno....
??
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 avg 2010, 14:58

s.s.lazio je napisao/la:
HZ87STARIGRAD je napisao/la:Sarajevo-Sloboda 3:0
Realno Sarajevo je trebalo zabiti i više golova, Glavaševa taktika je bila da se zabunkeriše i to je to, Sarajevo je razbilo taj bunker u drugom poluvremenu i vjeruj te da biste trebali biti zadovoljni što ste izgubili samo 3:0, ne potenciram jačinu Sarajeva već slabost Slobode. A realno se vidjelo da nemogu ništa kad su se igrači slobode valjutali po terenu jer nisu imali snage i pokušali ohladiti atake Sarajeva, ali nisu uspjeli. Čestitam i zahvaljujem se Fukarama na lijepom gestu !
Od srca Vam želim sve najbolje u idučoj utakmice i ubij te one male plave gadove na sve načine i fizički i rezultatski!

Sretno....
??

Zajednicko pjevanje himne i skandiranje savez napolje 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 avg 2010, 17:55

Juniori i kadeti Slobode trenutno su prvi na ljestvici. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 18:00

AulleTa je napisao/la:Juniori i kadeti Slobode trenutno su prvi na ljestvici. ;)
Barem smo negdje na prvom mjestu :D Jbg od Nikolica zasad nista,zezaju ga ovi iz Slovacke,ucjenjuju ga da igra kad im ne ide.Al kako on kaze da nece,sto je dobro i da ce ih tuzit .

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 avg 2010, 18:28

Hairlija je napisao/la:sa fukaram je bila i jedna djevojka,da to nije nasa Ajlica :mrgreen:

nisam ja bila neidem jos na gostujuce ali et planiram polako da krenem....mlada sam jos ima vremena da idem na gostujuce tekme...hihih....

vidim spominjete me dok me nema...hahha...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2010, 18:30

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:sa fukaram je bila i jedna djevojka,da to nije nasa Ajlica :mrgreen:

nisam ja bila neidem jos na gostujuce ali et planiram polako da krenem....mlada sam jos ima vremena da idem na gostujuce tekme...hihih....

ooo pa djesi ti ajlice draga:))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 avg 2010, 18:31

Rule_hz je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:

ooo pa djesi ti ajlice draga:))

pa ev me dosla da vidim jestel krenuli s svojom politikom....ccc...hihih

ali kako vidim niste toliko provocirali.... :D :D

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 16 avg 2010, 18:35

harry_90 je napisao/la:SMAJLOVIĆ: ODIGRALI SMO KATASTROFALNO

Iako su prije susreta na Koševu iz redova Slobode stizale optimistične izjave, na terenu se pokazalo da su iste bile pucanj u prazno. Mnogo više se očekivalo od Slobode, pogotovo od tuzlanskih napadača, a toga je svjestan i Damir Smajlović.
"Odigrali smo jedan od najlošijih susreta u posljednje vrijeme, no ni mi ne znamo zbog čega. Pokušali smo da nametnemo svoju igru, ali nam ništa nije išlo od noge", rekao je Smajlović za SportSport.ba i dodao:

"Fudbaleri Sarajeva su odigrali jako dobar susret i sasvim zasluženo su slavili. Mi moramo sabrati utiske i vidjeti u čemu smo griješili. Nadam se da ćemo u Susretu sa Željezničarem odigrati mnogo bolje, te da ćemo se iskupit svojim navijačima, koji su nas bodrili i na Koševu."
pa uvijek ce igrati katastrofalno u gostima ako glavas ne skonta drugu taktiku jer ova mu ocigledno neide za rukom....treba ba koji bod i sastrane uzeti ha ja..... :D :D :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 avg 2010, 18:44

Dzeste Fukare,sta ima.Sta mislite kako ce bit u subotu.Tradicija puca po svim savovima.0-2 na vasu zalost ali to cete vi nadoknadit u nekim drugim tekmama.Zelim vam sve najbolje nakon tekme sa Zeljom.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 18:53

Alipasino je napisao/la:Dzeste Fukare,sta ima.Sta mislite kako ce bit u subotu.Tradicija puca po svim savovima.0-2 na vasu zalost ali to cete vi nadoknadit u nekim drugim tekmama.Zelim vam sve najbolje nakon tekme sa Zeljom.
E moje alipasino, posle vasem meca sa Travnikom pametan se nebi nado da cete pobijedit u Tuzli. 8-)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 23:44

Alipasino je napisao/la:Dzeste Fukare,sta ima.Sta mislite kako ce bit u subotu.Tradicija puca po svim savovima.0-2 na vasu zalost ali to cete vi nadoknadit u nekim drugim tekmama.Zelim vam sve najbolje nakon tekme sa Zeljom.
Kakav upad na temu,odmah sve rece :mrgreen: vidjecemo sve u subotu ili nedjelju kad se tekma bude igrala.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 avg 2010, 01:25

Pitanje, gdje će biti smješteni gostujući navijači ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 avg 2010, 02:25

nikad_izvini je napisao/la:Pitanje, gdje će biti smješteni gostujući navijači ?
evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....

ovako je postao slana garda na prethodnoj stranici.Odgovor na to pitanje. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 17 avg 2010, 13:41

Svaka čast za momke koji su bodrili slobodu na Koševu, skandiranje Vedranu je vratilo vjeru u sportsko navijanje. HZ po običaju bez vrjeđanja protivnika pokazale kao se bodri klub.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2010, 14:07

Sloboda - Zeljeznicar 21.8 u 17.00

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2010, 15:45

harry_90 je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 21.8 u 17.00
Malo me cudi sto nije nocni termin, ali nema veze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 avg 2010, 15:46

valjda bude pun stadion,termin je dobar...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.