U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Srbi vec pogodili stativu.. 

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 10 maj 2017, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
e u pm najvažnija utakmica i nema streama..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Za sada su Srbi u naletu.
Ne radi ???DANTES je napisao/la:ko kažeVucevich je napisao/la:nemaBIHpatriota je napisao/la:Dajte neki stream.
http://www.****tv.me/football/477267/ ... tream.html
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ma ako nema na ES playeru, onda se nema sa cega praviti stream. Ne mogu da vjerujem...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Unofficialpage je napisao/la:E svašta, najzanimljivija utakmica i nema stream.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Njemacka ce lagano pobjediti, pitanje je da li mi mozemo... 

- alan_kardec
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Nema ni tu Alane, imaju sve tri današnje utakmice, samo nema meča BiH-Srbija...alan_kardec je napisao/la:Kucajte na netu sportstream.tv, tamo cete naci link, ima 100%, tamo su bili linkove za sve tekme evropskog.
E svasta, bas sam pratio od pocetka turnira, tu su bili linkovi za sve tekme.
Mozda hoce da namjeste pa izbacili kamere.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Po ovome što piše live ispade da smo vanzemaljci 

Nema srpski Eurosport veze sa tim. On samo daje komentatora, a za sve ostalo se pitaju Francuzi. Vjerovatno je njihova logika da kad već ne prenose obje tekme, da će u Njemačkoj imati više gledalaca nego u Srbiji i BiH. Al' to nije razlog da im ne **** mater.marconato je napisao/la:"Srpski" eurosport prenosi Irska-Njemacka...![]()
Bolje nemoj nista prenosit, ako bas mora ta utakmica!

Izgleda da ne igramo lose, Sikanjic je mozda trebao dobiti penal.
-
- Kontakt:
Moramo zabiti gol u prvom, treba da navalimo, nama treba pobjeda, Srbi sa ovim rezultatom prolaze. Vjerovatno se nece puno otvarati.
đe gledašVucevich je napisao/la:Izgleda da ne igramo lose, Sikanjic je mozda trebao dobiti penal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pratim tekstualni prenos, ima tamo nekoliko nasih novinara koji prate.DANTES je napisao/la:đe gledašVucevich je napisao/la:Izgleda da ne igramo lose, Sikanjic je mozda trebao dobiti penal.
na ss citaDANTES je napisao/la:đe gledašVucevich je napisao/la:Izgleda da ne igramo lose, Sikanjic je mozda trebao dobiti penal.

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kontam da će barem SOS kanal neku reportažu večeras imati...
Slažem se sa pappyem u vezi sadržaja, iako mislim da bez problema ES može puštati različite sadržaje od države do države.
Slažem se sa pappyem u vezi sadržaja, iako mislim da bez problema ES može puštati različite sadržaje od države do države.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, Google Adsense [Bot], mercurial, mma_hz, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, safun79, sve5, Venom, xinxee, Zglavkar i 161 gost.