Nekad se baš bezobrazno namećeš eto ti nešto rekao, kao prvo ove prave legende su uz klub vec godinu dana, više puta oravljena druzenja, dobili vip godisnje, pita ih se oko mnogo stvari i savjetuje, ljude više ne vraćaju sa kapija a to je godinama bila praksa jer kakve su nam sve ublehe u klubu bile i nisu ni znali ko se prave legende, ono sto znam ti vječno prizivas neke druge tvoje "legende" tako da ne pravi se pametan.Neandertalac je napisao/la:Čika Mišo Smajlović uz ekipu. Konačno jedno provjereno ime, Željovac, bar nešto se pita. Interesantno, ako se dobro sjećam kada sam spominjao legende u ulozi "savjetnika" smijali su se neki vrli mudraci.
Takođe, potez oko transfera za pohvalu. Niti je vrijeme niti produktivno nabijati pritisak igračima sa "pojačanjima" i mišljenja sam kako je ta politika ranije uveliko uticala na lošija izdanja većine igrača. Teško se skoncetrisati ako razmišljaš jesi li baš Ti idući na listi za "sporazumni raskid".
Opet, Neo kad je opominj'o neki "veliki" Željovci "boomali", al' po Željinom novčaniku i živcima navijača.
VTŽ
Mislim da je sa ovim klub napravio dobru stvar, Mišo je legenda čovjek koji je u fudbalu prosao sve i mislim da njegove riječi imaju tezinu