Čudno, ja sam slušao njihove(da ne kažem vaše)komentatore kako izgovaraju KOJT.osgood je napisao/la:kuijt se izgovara 100% znam, jer sam živio u holandiji. usput slov "Y" u holandiji je skraćeno za "IJ" pa eto...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Čudno, ja sam slušao njihove(da ne kažem vaše)komentatore kako izgovaraju KOJT.osgood je napisao/la:kuijt se izgovara 100% znam, jer sam živio u holandiji. usput slov "Y" u holandiji je skraćeno za "IJ" pa eto...
Ma pusti, pepe ima punu podrsku svih iskrenih navijaca.. Greseke se desavaju, branio je bezprijekorno do 90te i ybg..jacky09 je napisao/la:Napadati Reinu nakon onog jučer mogu samo nogometne neznalice i idioti koji nisu dirnuli loptu u životu.
Ne kontam zasto da se stidim svojih godina samo sam nako ironicno pitao a to sto se ti odmah najdes uvrijedjenim to je tvoj problem :d Jbg kad se prije utakmice onoliko kurcite treba te se i nadati ovakvih komentara.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ako ovaj broj 88 u tvom niku prdstavlja godiste tvog rodjenja stidi se svojih godinared devil88 je napisao/la:Ko je ono govorio da ce looserpool pobjediti hmmm nesto mi ono nije bilo dobro ali hajde nadajte se da ce biti bolje ali nece![]()
![]()
-Roy izjavio kako je Mascerano veliki profesionalac i kako je ponosan na njegovu igru.. I da je Masce dokazao jucer koliko vrjedi i da ga ne moze prodati za mele para, ako dodje realna ponuda od kluba u koji masc zeli ici da ce ga pustiti..
Momak je svestran stvarno. Dobar šut, odličan u igri glavom, dobro izvodi slobodne udarce mada mislim da je bolje da dovedemo backupa jer imam Torresa i Ngoga kao klasične napadačePato je napisao/la:Stiže Toivonen iz Psv za 6min funti polivalentan igrac moze igrati na vise pozicija,ali po lokaciji je napadac:)
Po meni je bilo za crveni ali većina raje misli da nije. Imam drugova koji navijaju za Arsenal i govore da nije bilo pa eto, zaključujem da se mali trebao baviti glumom, fulio je profesiju. Nadam se samo da Cole neće dobiti više utakmice suspenzijeDevil je napisao/la:Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni.Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje
OTNYS_YNWA je napisao/la:Po meni je bilo za crveni ali većina raje misli da nije. Imam drugova koji navijaju za Arsenal i govore da nije bilo pa eto, zaključujem da se mali trebao baviti glumom, fulio je profesiju. Nadam se samo da Cole neće dobiti više utakmice suspenzijeDevil je napisao/la:Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni.Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje
Ne znam ono meni uopste nije bilo toliko grubo,cak mi je grublji start Wilsharea malo pre toga kada je dobio zuti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Po meni je bilo za crveni ali većina raje misli da nije. Imam drugova koji navijaju za Arsenal i govore da nije bilo pa eto, zaključujem da se mali trebao baviti glumom, fulio je profesiju. Nadam se samo da Cole neće dobiti više utakmice suspenzijeDevil je napisao/la:Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni.Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.