Uci ce u drugom poluvremenu kad budu ganjali rezultat.JerryLouis je napisao/la:Da li ga mogu nekako osposobiti za Juve? Ima ipak jos 4 dana pred sobom, a povreda nije toliko opasna, ili?![]()
Ipak moraju ici na pobjedu ukoliko zele CL.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Uci ce u drugom poluvremenu kad budu ganjali rezultat.JerryLouis je napisao/la:Da li ga mogu nekako osposobiti za Juve? Ima ipak jos 4 dana pred sobom, a povreda nije toliko opasna, ili?![]()
Koji sam ja baksuz drug moj, uzeo karte za Roma - Juve i sve ostalo sto ide uz trodnevni boravak u Rimu, i sad ovo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uci ce u drugom poluvremenu kad budu ganjali rezultat.JerryLouis je napisao/la:Da li ga mogu nekako osposobiti za Juve? Ima ipak jos 4 dana pred sobom, a povreda nije toliko opasna, ili?![]()
Hoće se on Zapati qurčitrope11 je napisao/la:čini se da su rekli da će biti out najmanje 10 dana, znači ništa od juventusa i vrlo moguće chieva
u pm, baš u nevrijeme se povrijedi
je*ali ga ovi njegovi listovimožeš mu nabrojati povrede kroz karijeru na prste jedne ruke, od toga 3 puta je imao problema sa listovima.
Ista prica i kod mene..Navijam za Romu i uplatio sa prijateljem koji je mrtvi Juventino aranzman za tekmu i toliko se radovao gledat Dzeksona i ekipu i sad me ova vijest skroz razocara..Samo se nadam da ce se oporaviti do nedjelje i da cemo ga gledati..JerryLouis je napisao/la:Koji sam ja baksuz drug moj, uzeo karte za Roma - Juve i sve ostalo sto ide uz trodnevni boravak u Rimu, i sad ovo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uci ce u drugom poluvremenu kad budu ganjali rezultat.JerryLouis je napisao/la:Da li ga mogu nekako osposobiti za Juve? Ima ipak jos 4 dana pred sobom, a povreda nije toliko opasna, ili?![]()
Ipak moraju ici na pobjedu ukoliko zele CL.![]()
Volio bih da nekako stisne zube i zaigra, ali mi na umu Grcka, pa hajde neka se onda oporavi i bude spreman za reprezentaciju. Bar ce Mire proslaviti titulu na Olimpicu.
vidimo seASR1927 je napisao/la:
Ista prica i kod mene..Navijam za Romu i uplatio sa prijateljem koji je mrtvi Juventino aranzman za tekmu i toliko se radovao gledat Dzeksona i ekipu i sad me ova vijest skroz razocara..Samo se nadam da ce se oporaviti do nedjelje i da cemo ga gledati..
Džeko još jednom pokazao veliku humanost: Uplatit će sredstva za pomoć Šahinpašiću i Taliću
Edin Džeko je još jednom pokazao svoju humanu stranu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio je uplatiti novčana sredstva za liječenje poznatog bosanskohercegovačkog novinara, Mime Šahinpašića, te mladog fudbalera Muhameda Talića.
Šahinpašić hospitalizovan je na Klinici za nefrologiju Kliničkog centra u Sarajevu nakon pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja i problemom s bubregom koji je transplantiran prije 17 godina.
Nakon transplantacije bubrega koja je obavljena skoro prije 17 godina, Mimi je iznenada prestala funkcija transplantiranog bubrega i sada je jedina mogućnost retransplantacija bubrega.
Talić je odličan učenik i talentovan nogometaš NK “Podgrmeč”, a ljepotu njegovih dječačkih snova prekinula je bolest. Boluje od leukemije, a liječenje ove teške bolesti je veoma skupo.
Džeko je pokazao još jednom humanu stranu, tako što je odlučio uplatiti novčana sredstva za pomoć Šahinpašića i Talića.
Za Talića sve uplate možete izvršiti na račune:
– transakcijski račun br. 199-044-60340845-30, Muhamed Talić, kod Sparkasse bank
– transakcijski račun br. 1610000000000011 – Partija: 09001546224, kod Raiffeisen bank
– za uplate iz inostranstva br. računa BA391990446034084530, Muhamed Talić, Šehovci 232, 79260 Sanski Most, SWIFT CODE: ABSBBA22XXX”
Pozovite na broj 1330 ili 1350 i na taj način donirajte 2 KM za neophodnu transplantaciju bubregba Mime Šahinpašića.
i jos TOTS znaci nekih 92.. hahahPelo je napisao/la:Čuj 88 ocjena na fifi 17
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ima još jedan onaj brazilac sa 8 golova i mislim 6 asistencija, a dzeko je na 8 golova i 1 asist.Pivopija je napisao/la:Dobija li se kakva nagrada za najboljeg strijelca Evropske lige?
Prejako...Murga je napisao/la:http://www.asroma.com/en/news/2017/5/wa ... din-dzeko-
Ma, Shevchenko mu omiljeni igrac iz djetinstva, nije ga sigurno birao po statistici. Naravno da nije objektivan po tom pitanju...MocMahale444 je napisao/la:Dzeko ko da je s prepucavanja uletio na interviewkud nije pola sata ne 16 min.
Cezno se zezno s onim Thiery ili Shevcho, ovaj igrao za Arsenal i legenda tog kluba gdje Cezni branio, brani ga ko sparta.
Dzeko zapeo za ovog ko da mu je tebra.
Dobri napadaci ali Henry je bio bolji uz duzno postovanje.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 25 gostiju.