FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2017, 23:25

Imam neki osjećaj da će ih Hebib ubit sutra... :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2017, 23:27

Oni ti ga puse Hebibe,Hebibe,Hebibeeee :opaopa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 09 maj 2017, 23:33

mma_hz je napisao/la:Oni ti ga puse Hebibe,Hebibe,Hebibeeee :opaopa:

Habibi, Habibi... :D Napraviti cu vjv na kraju godine za jos par igraca ovakve klipove. Mozda se i prodaju pomocu njih :kafa:
Amer Dupovac!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2017, 23:36

Uz sve ove promašaje Hebib je opet jedan od naših boljih igrača u ovom drugom dijelu...
Zabij ga i sutra dva puta Hebibeee Hebibeeeee :opaopa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2017, 23:41

Istok ga poceo podjebavati sto samo suta,nikome neda loptu(skandiraju mu),brat izlazi zamjena satro aplauz istoku ..

E sto sam se ismijao..
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2017, 23:44

Joj treme majko draga,a sto je najgore sto im sve vise gledam ekipu sve se vise bojim.. :? :?
Onaj Cabraja mi izgleda **** g ovno pravo.. :evil:
Nazad kostolomac Panzda,a u vezi Zlomislic,po meni jedan od najboljih veznjaka u ligi..

Vagner. :shock:
FK SARAJEVO.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 maj 2017, 23:47

slika
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2017, 23:47

mma_hz je napisao/la:Joj treme majko draga,a sto je najgore sto im sve vise gledam ekipu sve se vise bojim.. :? :?
Nazad kostolomac Panzda,a u vezi Zlomislic,po meni jedan od najboljih veznjaka u ligi..

e ako će nas syebat frajer od 40 godina, ja onda ne znam evo, ne moramo haman ni igrat finale KUP-a...
Straha postoji malo jer su i oni nabrijani i neće to bit tako lahko baš jer im je KUP jedini izlaz u Evropu iz ovako loše sezone... ali da smo kvalitetnija ekipa od njih, to jesmo, i da imamo više jaćih i boljih pojedinaca, imamo... prema tome nadam se kupu, a u Mostaru nek bude šta bit mora... :zviz:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2017, 23:49

ajdohordas je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Joj treme majko draga,a sto je najgore sto im sve vise gledam ekipu sve se vise bojim.. :? :?

e ako će nas syebat frajer od 40 godina, ja onda ne znam evo, ne moramo haman ni igrat finale KUP-a...
Straha postoji malo jer su i oni nabrijani i neće to bit tako lahko baš jer im je KUP jedini izlaz u Evropu iz ovako loše sezone... ali da smo kvalitetnija ekipa od njih, to jesmo, i da imamo više jaćih i boljih pojedinaca, imamo... prema tome nadam se kupu, a u Mostaru nek bude šta bit mora... :zviz:
Tako jbg treba mi sada malo ohrabrenja., ;)
FK SARAJEVO.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2017, 23:52

mma_hz je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:

Tako jbg treba mi sada malo ohrabrenja., ;)
dok pročita tvoj post, sad i mene uhvati trema eto... :facepalm:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 09 maj 2017, 23:58

Otrest cemo ih ko Juventus monaka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2017, 23:59

A jbg,opreza nikada dosta.

Ma kad zagrmimo aBd ima da se Cabraja usere :opaopa:
FK SARAJEVO.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2017, 00:15

"Prva mi je želja da zaigram za prvi tim Sarajeva, to mi je prioritet. Ovom prilikom bih zaželio sreću seniorima Sarajeva u sutrašnjoj utakmici finala Kupa protiv Širokog Brijega i nadam se da će osvojiti ovaj trofej, kao što smo to mi učinili danas", kazao je za kraj razgovora Nedim Hadžić, wunderkind s Koševa, kako ga mnogi nazivaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 maj 2017, 00:33

Osvajanje kupa bi bila velika stvar obzirom na sve okolnosti. Mislim da za takav scenario imamo realne sanse. I ja se nadam duploj, kao svi pravi pitari ali titula nam je daleko jer nemamo kontinuitet skoro cijelu sezonu. Trofej u kupu ne treba omalovazavati iako nas od istog dijeli 180 min mnogo ga je realnije ocekivati. Prije pocetka sezone za cilj, od strane uprave, je postavljen izlazak u Europu. Nikome od nas se to nije svidjelo a sto je vrijeme vise prolazilo i to ispade upitno. Licemjerno je pisanje nekih forumasa (koji yebase sve zivo i mrtvo svima tokom cijele godine kontinuirano) kao yebes kup, halal, ovo ono, uzimamo titulu. Ti isti bi kod prvog kiksa nastavili jos zesce pljuvat', a na tekmu odu u mislima ili je gledaju na mob.da bi bili aktuelni na forumu. Najmanje sanse za osvajanje titule ove godine realno imamo mi. Ne bi bio prvi put da neko sa minimalnim sansama, 2-3 kola prije kraja, osvoji prvenstvo. Ja to prizeljkujem a nikako ocekujem (il gluho bilo usput minimiziram uspjeh plasmana u finale kupa) od ekipe koja ima puno oscilacija u igri poput FKS ove godine. Neka je nama sretno pa kako bude.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 10 maj 2017, 01:06

obiteljskicovjek je napisao/la:Osvajanje kupa bi bila velika stvar obzirom na sve okolnosti. Mislim da za takav scenario imamo realne sanse. I ja se nadam duploj, kao svi pravi pitari ali titula nam je daleko jer nemamo kontinuitet skoro cijelu sezonu. Trofej u kupu ne treba omalovazavati iako nas od istog dijeli 180 min mnogo ga je realnije ocekivati. Prije pocetka sezone za cilj, od strane uprave, je postavljen izlazak u Europu. Nikome od nas se to nije svidjelo a sto je vrijeme vise prolazilo i to ispade upitno. Licemjerno je pisanje nekih forumasa (koji yebase sve zivo i mrtvo svima tokom cijele godine kontinuirano) kao yebes kup, halal, ovo ono, uzimamo titulu. Ti isti bi kod prvog kiksa nastavili jos zesce pljuvat', a na tekmu odu u mislima ili je gledaju na mob.da bi bili aktuelni na forumu. Najmanje sanse za osvajanje titule ove godine realno imamo mi. Ne bi bio prvi put da neko sa minimalnim sansama, 2-3 kola prije kraja, osvoji prvenstvo. Ja to prizeljkujem a nikako ocekujem (il gluho bilo usput minimiziram uspjeh plasmana u finale kupa) od ekipe koja ima puno oscilacija u igri poput FKS ove godine. Neka je nama sretno pa kako bude.
:thumbup:

Licemjerno je pisanje nekih forumasa (koji yebase sve zivo i mrtvo svima tokom cijele godine kontinuirano) kao yebes kup, halal, ovo ono, uzimamo titulu. Ti isti bi kod prvog kiksa nastavili jos zesce pljuvat', a na tekmu odu u mislima ili je gledaju na mob.da bi bili aktuelni na forumu.
;)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 maj 2017, 01:59

Majko, ne bojim se više.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 10 maj 2017, 02:12

MortemHz je napisao/la:slika
Angazovan si mi morta kao inace, bordo-patriotski. :)

Treba nam sada logistika i atmosfera, iza uspjeha tima stoje jaka ledja.
:cool:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 maj 2017, 03:02

Samo da ne bude opet nakvih pljuskova danas, zadnju tekmu sam tek 2 sata nakon tekme skontao da sam cijelu tekmu sjedio u lokvi i hodao k'o hadalj s flekom na dupetu, mogu misliti raja po gradu kontala da sam neki klošar koji se upišao. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 10 maj 2017, 06:28

PitarBordo je napisao/la:Samo da ne bude opet nakvih pljuskova danas, zadnju tekmu sam tek 2 sata nakon tekme skontao da sam cijelu tekmu sjedio u lokvi i hodao k'o hadalj s flekom na dupetu, mogu misliti raja po gradu kontala da sam neki klošar koji se upišao. :kafa:
Stavi brate pelene za svaki slucaj :mrgreen:

Kazu oblacno, haj ga znaj :kafa:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 maj 2017, 07:47

YEBEM TE LISTICOOOOOOOOOO!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Lecler, napoleon72, UltraNorth, Vanja8 i 77 gostiju.