Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Nadarevic-Zec 0:0

veroljub salatic danas dao gol u 3. min za grashoppers
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Evo vidis, ja bi takima zabranio pristup svim stadionima u BiH, mislim fudbalskim stadionima jer je ocito da blage veze nejmas. Mozda bi mogo gledati ili cak i igrati klisa, izmedju dvije vatre, hrkljusa i slicnih sportova. Ovo su tipovi navijaca zbog kojih mi se ponekad zgadi i reprezentacija i klubovi. Zar ti jadan ne bio makar Katar nije otvorio oci, Muratovic - odnosno igrac tipa Muratovica je naj veci probelme u reprezentaciji, posto se i Pjanic i Misimovic kurce da su u naj manju ruku Iniesta i Xavi... Kazem igrac tipa Muratovica posto ni sam ne vjerujem da moze i dalje upsjesno odigrati kao prosle kvalifikacije. Medjutim reci za njega da je bio promasaj i porediti ga za krsevima od igrac moze samo tatalni fudbalski idiot. Naj veci uspjeh starog lisca Cire Blazevica bio je prikljucenje Murata reprezentaciji i postavljanje upravo njega na jedno od naj vaznijih mjesta. Jesu Dzeko i Misimovic briljirali, ali odmah iza njih kvalifikacije i osvajanje drugom mjesta su na svojim plecima iznijeli Muratovic, Ibricic, Spahic, Rahimic, Salihovic... Sada posle ovih par utakmica umjesto da pljunu sami sebe oni sto su lajali na Murata, Ibru, Rahimica...oni imaju drskosti jos da pisu ovakve stvari. Licno, da sam selektor Murata ne bih pozivao jer mislim da je dao sto je imao da da (i vise od toga), a na njegovu poziciju ubacio bi Mehmeda Alispahica. Mozda jos par utakmica da Murat bude tu, za nedaj Boze, a onda bi mu napravio oprostaj kakav je zasluzio. Daj Boze da grijesim pa da Murat ponovi igre iz proslih kvalifikacija...ali vrijeme cini svoje a 35 godina je poprilicno i za golmana a kamoli za igraca koji treba biti glavni motor ekipe.gruezi je napisao/la:izgleda da su i tu neki talovi...a sjecam se da je govorio da odlazi nakon portugala cak iako se plasiramo i to na sav glas je govorio...onda pape ga pzvao i dosao sa spikom 'pa gdje cu papetu reci ne'...realno od dusana kerkeza sergeja jakirevica i velimira vidica ubjedljivo najlosiji igrac sho je igrao za nas
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
sta si ti gledao jadan nebio...covjek je u ama bas svakoj tekmi bio ubjedljivo najlosiji igrac osim u prvom poluvremenu protiv turske,,,pogledaj tekmu sa belgijom u briselu koliko je samo lopti prodao,duela izgubio...koliko smo puta igrali na duge lopte...znas zasto?zato sto muratovic nijednom ama bas nijednom nije loptu primio od zadnje linije i prenio je na protivnicku polovinu sho mu je u ostalom i posao...nijednom...covjek je nenormalno spor ,tehnika 0,pregled 0,skok igra 0,agilnost 0,sut kod njega misaona imenica a koliko je kvalitetan dovoljno govori cinjenica da sjedi na klupi prosjecnog austrijskog prvoligasa ...i ono najbitnije on nema kondicije za jedno poluvrijeme a kamoli sta vise...ti si tipicni bosnjo koliko vidim?vidis samo njegove dobre poteze a sto za svaki dobar potez napravi 5 katastrofalnih gresaka ,na to ces okretat glavu...daj ba momak ...uostalom optidzi na najnovije.net imas tamo tekmi repke iz proslih kvalifikacija pogledaj opet ako hoces i uvjeri se u ovo sto ti govorim,,,ubjedljivo najlosija karika u svakoj tekmi...budi mi pozdravljen..
Hajde ba, rekoh ti igraj klisa i palije...Muratovic i kad nije odigrao lijepo za oko, odigrao je korisno za ekipu, sto mogu zapaziti samo oni koje razumiju fudbalsku igru i postavku na terenu. Fudbal nije samo Messi i Ronaldo moj pametnjakovicu. Ako bas hoces Muratovic je jedan or rijetkih igraca koji je igrao na toj poziciji a da ima bas sve ono sto mu ti osporavas. Kad vec gledas te utakmice pogledaj der i zapisi koliko pasova je Muratovic napravio za 100% sanse a koliko recimo Rahimic. Pogledaj der onaj centarsut sa lijeve strane za golcinu Dzeke (cini mi se)posle ukradene lopte i driblinga, takodje pogledaj akciju Muratovic, Vladavic i veoma vazan gol Ibricica. Pogledaj takodje nad kim je panal napravljen, a nad kim slobodan udarac iz kojeg nas je Sejo Salihovic odveo do baraza. Sto je jos vaznije, pogledaj koliko procejecenih lopti, pogledaj statistiku...normalno je da se neces umoriti ako setas po terenu.
Uostalom eto ne bi Murata protiv Katara pa...? Dugo cemo se mi nacekati dok dobijemo takvog igraca, ako ga ikada dobijemo na toj poziciji, koja uzgred i nije njegova prava pozicija. Muratovic je u svom klubu legenda, najplaceniji i naj bolji igrac do prosle godine. Sada su ga kako sam vec rekao godine prilicno sustigle i slazem se da trenutno nije za reprezentaciju ali biti majmuncina i pljuvati po onomo sto je napravio, moze samo ili covjek bez pameti ili kakav zlonamjernik.
Uostalom eto ne bi Murata protiv Katara pa...? Dugo cemo se mi nacekati dok dobijemo takvog igraca, ako ga ikada dobijemo na toj poziciji, koja uzgred i nije njegova prava pozicija. Muratovic je u svom klubu legenda, najplaceniji i naj bolji igrac do prosle godine. Sada su ga kako sam vec rekao godine prilicno sustigle i slazem se da trenutno nije za reprezentaciju ali biti majmuncina i pljuvati po onomo sto je napravio, moze samo ili covjek bez pameti ili kakav zlonamjernik.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek od Muratovića napravi Makelele-a dok si rek'o "keks".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ispade da nas je Muratovic nosio do baraza,ocito covjek prica o desavanjima u nekoj drugoj dimenziji,u nasoj je Muratovic bio uvijek najgori xDMonolog je napisao/la:Čovjek od Muratovića napravi Makelele-a dok si rek'o "keks".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Normalno da nije Makalele, ali je normalno da i mi nismo Francuska niti Sturm iz Graca Chelzi. Davno su pametni ljudi rekli da se prostires onoliko koliko si dug, sto bi znacilo da Muratovica uporedjujes sa igracima Belgije, Austrije, Finske, mozda i Rumunije te ostalim timovima iz naseg ranga. Uostalom ono sto sam gore rekao su cinjenice i svako moze otici naci utakmicu ili makar highlights te se i sam uvjeriti...Ama jok, mi smo taki, ne valja nam ono sto imamo, sto je nase, nevalja nam onaj koji izgara u drzavnom dresu, da nam je Medjeda koji su dosli kad su morali, kojima smo bili zadnji opcija i koju uz to jednom Muratu, Rahimicu, Jahicu...nisu ni do koljena. Eto, ima neki Avdic, pravo dobar, pa Hajdarevic koji udje po nekad i da gol, ima neki u Tventeu, ulazi po pet minuta a izjaviio da bi igrao ali ga eto nisu kontaktirali...**** mi Susicu sve po spisku sto takve na pozove a oblaticemo momka koji je ginuo u dresu reprezentacije u vrijeme kad je postigla naj vece rezultate u istorije BiH fudbala. Ha ja, znam ja nas......
Goni Muratovica iz reprezentacije
. Kad god cujem da nece igrati zbog povrede osmijeh mi se vrati na lice
. Kako je spor u predavanju lopte i ikad uspje udariti loptu netacan pas bude. Zna nekad loptu uzeti dobro ali sve slabije i slabije. Koliko mi je samo zivaca izvukao to nije normalno.

Ma da, odlicna analizadrH je napisao/la:Goni Muratovica iz reprezentacije. Kad god cujem da nece igrati zbog povrede osmijeh mi se vrati na lice
. Kako je spor u predavanju lopte i ikad uspje udariti loptu netacan pas bude. Zna nekad loptu uzeti dobro ali sve slabije i slabije. Koliko mi je samo zivaca izvukao to nije normalno.

Nema veze, do mene je, pomislio sam da se ovdje moze ozbiljno i sa cinjenicam diskutovati. Vazno je da mi imamo sada puno vise opcija, i da nam se ti vise ne nerviras

- majestic24
- Kontakt:
Za razliku od mnogih covjek se bori za BH grb,a ne ko drugi koji glume da su fliper,pa cekaju da se lopta od njih odbije i udje u gol.Dylan Dog je napisao/la:Ocito je da za Muratovica ima mjesta u reprezentaciji dokle god aktivno bude igrao fudbal
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma niko netvrdi da se nebori samo zna zivac izvuci ko niko!(slicno ko Berbatovmajestic24 je napisao/la:Za razliku od mnogih covjek se bori za BH grb,a ne ko drugi koji glume da su fliper,pa cekaju da se lopta od njih odbije i udje u gol.Dylan Dog je napisao/la:Ocito je da za Muratovica ima mjesta u reprezentaciji dokle god aktivno bude igrao fudbal

Posto mi nemamo nikoga na zadnjem veznom treba nam vidilo se to u utakmici sa Katarom, ali je jako nepovjerljiv moze odigrati 30 minuta bez greske i onda do kraja utakmice nenapraviti dobro dodavanje, nije nam on rijesenje na toj poziciji pod hitno gledati po evropi i svijetu imali iko da je bolji(a ima). I nemoze mi Samir biti mrzak kad ima i jedan nastup za VelezSaban je napisao/la:Ma da, odlicna analizadrH je napisao/la:Goni Muratovica iz reprezentacije. Kad god cujem da nece igrati zbog povrede osmijeh mi se vrati na lice
Nema veze, do mene je, pomislio sam da se ovdje moze ozbiljno i sa cinjenicam diskutovati. Vazno je da mi imamo sada puno vise opcija, i da nam se ti vise ne nerviras

Pa i ja bi se borio za grb BiH da igram za reprezentaciju,dzaba borbenost ako nemas kvalitet,meni je postao mrzak kada je govorio da ce se oprostiti poslije Portugala,a ja tvrdio da to govori samo da bi ga selektor stavio da igra racunajuci na borbenost u oprostajnim utakmicama,a da ce on kasnije naci izgovor u fazonu "nakon razgovora sa ovim onim bla bla predomislio sam se " i sve se tako i desilo,a ionako je spor,star i sjedi na klupi tima koji se grcevito branio na Pecari od Sirokog Brijega da bi vise sretno nego spretno prosli dalje.majestic24 je napisao/la:Za razliku od mnogih covjek se bori za BH grb,a ne ko drugi koji glume da su fliper,pa cekaju da se lopta od njih odbije i udje u gol.Dylan Dog je napisao/la:Ocito je da za Muratovica ima mjesta u reprezentaciji dokle god aktivno bude igrao fudbal
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Je li ti citas sta neko pise prije nego odgovoris? I sam tvrdim da on vise nije rjesenje, na zalost majka priroda je nemilosrdna, a Samir ima lijepo breme godina na ledjima. Cinjenica je da ga sve vise odmaraju i u klubu, iako zna i dan-danas odigrati, pa i odlucujucu golcinu zabiti. Ipak reprezentacija nije Sturm i treba nam igrac koji moze izdrzati duze od 30 minuta. Valjda ka Susicu poziva iz beznadje (uostalom kao i Rahimici koji je u slicnoj situaciji) jer nemamo alternativu. Probalo se sa Jahicem, nije to to, prica se o Cocalicu, treba ga provjeriti ali gola istina je da on ima nekoliko utakmica u grckom osrednjem timu...Kao sto sam vec rekao ja bi probao sa Alispahicem, nije mu to prava pozicija, ali nije bila ni Muratu...nekako mi Mehmed djeluje cvrsto a rekao bi da je i dobar trkac. Ne moze u skorijoj buducnosti razmisljati o poziciji koju igra u klubu jer tu smo pokriveni za narednih mozda i desetinu godina...pa mislim da bi objerucke prihvatio i dao sve od sebe.drH je napisao/la:Posto mi nemamo nikoga na zadnjem veznom treba nam vidilo se to u utakmici sa Katarom, ali je jako nepovjerljiv moze odigrati 30 minuta bez greske i onda do kraja utakmice nenapraviti dobro dodavanje, nije nam on rijesenje na toj poziciji pod hitno gledati po evropi i svijetu imali iko da je bolji(a ima). I nemoze mi Samir biti mrzak kad ima i jedan nastup za VelezSaban je napisao/la:Ma da, odlicna analizadrH je napisao/la:Goni Muratovica iz reprezentacije. Kad god cujem da nece igrati zbog povrede osmijeh mi se vrati na lice
Nema veze, do mene je, pomislio sam da se ovdje moze ozbiljno i sa cinjenicam diskutovati. Vazno je da mi imamo sada puno vise opcija, i da nam se ti vise ne nerviras![]()
Dakle ne radi se o tome da sada Murat mora igrati, nego o tome kada se pocne srati po onome sto je ono pruzio i dao reprezentaciji, sto se zrvovao za uspjeh tima. Iz prilozenog linka valjda je i naj vecim debilima jasno da Murat zna odigrati, da zna lopte. Slazem se da je i imao nekoliko losih stavise opasnih (po nas gol) pasova, ali takodje je cinjenica da je imao i mnogo dobrih, dugih lopti, mnoga utrcavanja na krilo. Evo recimo ja cijenim Rahimica, ali kad se ti vidio da je ono odigrao duzi pas od desetak metara i normalno je da nece imati procenat pogresnih dodavanja kao recimo Misimovic ili Pjanic i ne moze onda zakljucivati da je Elvir bolji paser. OK, to je bio njegov posao, otmi loptu i dodaj najblizem, Muratovic ipak imao malo drugaciju ulogu. Pokrivao je Misimovicevu nikakvu igru u odbrani i pokusavao onda povezati tu linuju ispred Rahimica sa nasim ofanzivnim veznim igracima. Dakle korisni vodonosa, kojeg svaka ekipa mora imati. Ljudi obicno ne cijene takve igrace jer se njihova igra i uloga cesto i ne vide, ne vidis ti na onoj kutiji cijelo igraliste, pokrivanje igraca i prostora, presjecanje, ometanje i razgradnju protivnicke igre te kontsrukciju vlastite. Obicno ti igraci puno pretrce sto normalno utice na koncetraciju i onda se dese i ti pogresni pasovi. Murata bi to sustizalo negdje oko 60 minute i mislim da je Ciro u par navrata dobro reagovao zamjenivsi ga, ali je nekoliko puta i propustio da to ucini sto je samo naskodilo i reprezentaciji i Muratovicu. Sve u svemu, nemojmo pljuvati one kojim srcem izgaraju za BiH, pa makar nas i nervirali ponekad...
murat nezna odigrat i nezna lopte...u svakoj tekmi najslabiji...sta ces dalje...ljevakovica probat tu,daj boze da bajramovic bude ok i da rahimic ode nbegdje na posudbu..
Iz koje državi je ovaj Slask gdje igra Spahić?
...što je više lome to je volim jače...
Slask Wroclaw ,Poljska Ekstraklasa.jacky09 je napisao/la:Iz koje državi je ovaj Slask gdje igra Spahić?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ja u pravu si...Nego, svidja mi se strahovito onaj potpis sto ga neko koristi ovdje...nesto kao da se sa nekim ne vrijedi raspravljati jer te spusti na svoj nivo pa te onda porazigruezi je napisao/la:murat nezna odigrat i nezna lopte...u svakoj tekmi najslabiji...sta ces dalje...ljevakovica probat tu,daj boze da bajramovic bude ok i da rahimic ode nbegdje na posudbu..

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, MostarNeretva, Mostarska, MrPink, Zglavkar i 51 gost.