bosnas_ je napisao/la:mirzza je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:
Ma nemoj!? nego u cemu je bolan?
Pa je li znas da Bosna namjerava za ligu 8 pojacati se sa Klincem i Camdzicem? a vidi Igokee? Ima da nas oderu u prvenstvu i furiozno osvoje titulu! Pa je li ti znas da je nas Ovcina u ovoj sezoni odigrao svega 5-6 utakmica i da ima takvu povredu da je pitanje uopste da li ce nam biti od neke koristi kad se vrati!? Je li ti znas da Hajric ima pravo nezgodnu povredu,zbog koje se pauzira 5-8 sedmica!? Da ne govorim o Ikonicu,cija povreda nije nimalo naivna!...
Prosle godine Igokea je bila duplo slabija nego ove godine,a Bosna je imala duplo bolje igrace nego ove godine! i dolazim do zakljucka,ako se ne pojacamo,da ne treba ni igrati domacu ligu,jer se prvak vec sada zna!
Skandalozno se ponasa uprava,pred najvaznije utakmice godine! ili su nam ambicije drugo mjesto i igranje NLB lige,ako je tako,onda imamo neke sanse zajedno sa Sirokim za poziciju 2!
pa vise si dosadio i Bogu i narodu, jel imas pare? kk bosna ih ocigledno nema, dakle NEMA POJACANJA, da imamo para imali bi pojacanja,
ovako imamo prednost trenera i to je to, nekad i slabiji pobijede jer imaju vece srce.
Uprava tvoje postove ne cita i boli ih neka stvar, sto ti, ja, peti, deseti seremo po forumu, mislis da oni ne bi doveli pojacanja da imaju od cega.
Problem je u ovim sto glasamo za njih iz godine u godinu a Dodo pametno radi. Ako titula ode u igokeu, zasluzeno ce otici.
Apsolutno! slazem se s tobom!
Ali mirza,vidi jednu stvar: prije par mjeseci predsjednik Bosne Nihad Imamnovic je rekao da Bosna ima budzet za ovu sezonu oko 2,5 miliona KM! a ova ekipa Bosne sigurno ne vrijedi vise od 1,5 miliona KM! Pitam,gdje je taj milion,za kojeg su se mogla dovesti dostojna pojacanja? Imamovic je rekao da imaju potpisane ugovore sa sponzorima i da je tu garant 2,5 miliona! kanton ce odobriti pare za vrhunski sport u gradu,samo nece to biti 3 miliona nego 2,sto znaci da ce Bosna dobiti oko 300 000 KM u aprilu! i nemoj mi pricati ni ti ni bilo ko,da para nema! problem je sto su se nasi usrali u gace od Miline Igokee,i zato su sve karte bacili na to da izbore dva predstavnika za narednu sezonu,jer je titula vec sada rezervisana za Igokeu,naravno ukoliko uprava expresno ne reaguje! vremena je sve manje,sredina je mart,i koga sada mozes dovesti sve i da hoces,osim vec spomenutih Camdzica i Damjanovica sa Kipra!
@bosnas, jedno je pricati a drugo raditi, cisto sumnjam a prosto ne vjerujem da kk bosna ima toliki budzet, jer da imamo te pare, sigurno bi doveli pleja koji nam je potrebniji nego centar (ovcina, zimic + suljagic) mogu iznijeti taj teret, dok je sale sam na pleju, pasu sam uvijek branio i gotivio ali ono sinoc je bruka, pa covjek je van forme skroz, cim on udje krka ubaci u sestu brzinu, uzas.
Jos nesto za te pare od kantona, nisu sigurne, to su samo obecanja a dosta je i politike u svemu tome (imas pp), danas u ovoj drzavi i drustvu sve se svodi na obecanja (90% lazna) i to je ozbiljan drustveni problem.
Mislim da je ova ekipa jaka i da ima kvalitet i volju a i igru zahvaljujuci VV, nema predaje nikad i nigdje ma sa kakvom ekipom da ides, jer prvi put imamo sistem nekakav i uigrane akcije.
Ne sjecam se kad je jedan igrac Bosne imao 14 asistencija, 12 skokova ili 30 poena, sve je to zasluga VV i njegovog trenerskog rukopisa.
@ars, hoces li napokon povuci optuzbe sa sehovica, momak igra ko sat, cini se da si se tu opekao u procjeni, i ti i svi skeptici, a vjerujem i sirijac koji sada lije suze sto je momka savjetovao da igra za CG.
Sinocnja predstava u maloj dvorani (hvala Bogu pa vise nemamo trenera i igraca kojima smetaju kosevi ili publika ili nesto trece) je pokazala novu Bosnu, koje se necemo stidjeti sutra nigdje, a kamoli u Aleksandrovcu, Sirokom ili Tuzli.
Interesantno je da VV hvali publiku i njen doprinos u pobjedama, i jos je nevjerovatnije da ta ista publika vise ne koci razvoj mladih igraca, nisam cuo psovke Ivanovicu, Djordjevicu, Zimicu, Sehi, nit se ti igraci vade na prozivke sa tribina kao do sada vajni i prekaljeni igraci NBA kalibri i svesrdno se nadam da su pojedinci sa starog jednoumnog foruma sada uvidjeli sta je TRENER i kakvo smo mi smece od trenera imali.