Sto se tice tekme sutrasnje, sretno

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
znaci opet kazem nemam nista da nudite nikom ugovor,nudite imeni ako hocete,stvarate dream teamelninho_resTO je napisao/la:nista protiv cartonsa,al jbg ja ako covjek kaze da nece prec kad mu ujutro ponudite,zasto bi se to promjenilo kasnije,nije problem sto ste ponudili,al meni lik govori kako ste dosadni
Naravno da nisam ..amertiger je napisao/la:Momci puno srece, i cini mi se Boosu da si odustao od one igre sa tri stopera, a mozda i nisi. Ali dovodjenje samira nadam se da ce tome voditi jer realno na ovoj igri tesko se moze odigrati sa 3 stopera
U svakom slucaju sretno i da sljedece godine budete u vrhu
vas vise neko neshvata ozbiljnoItalia je napisao/la:otkad su Kamikaze postale Bosnia.. lakse momci, mi smo ih dobili 7:0..
514135910'158i1093719413'5'1351085193705173915'1385195'11989761111100000 puta bolja od hattricaktm87gigo je napisao/la:kakva je to igra upitanju hoce li mi neko objesniti , ja igram hattrick pa je to neswto slicno
Ovo_Malo_Duse je napisao/la:ajd sad fino slovima napisi taj broj
pa Cristiano Ronaldo xD igram u timu Bosnia and Herzegovina druga francuska ligaItalia je napisao/la:Ovo_Malo_Duse je napisao/la:ajd sad fino slovima napisi taj broj![]()
![]()
amare ime igraca ili link ako znas..
ma daj,kad.???,da ne govorim ovako dobro,al jesmo se ufatili smijattItalia je napisao/la:zna se ko je prvi poceo to raditi
ovo je ipak 6,znaci rekordItalia je napisao/la:iz prekida je to standardna situacija, ali ako se sjecas tekme protiv Cartoonsa kada smo mi defanzvci ostavili 5 njihovih u off sideu.. to je bila drama situacija..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.