PitarBordo je napisao/la:Bolje da se udebljao 4 kile nego što je uvalio 4 gola. #pajeljoker90 je napisao/la:Ništa golovi, sine Nedime! Kilogrami, kiiiilogrami!!
PAJES! Kod nas bi Messi debitovao u 23. godini jer nije građen ko Drogba.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PitarBordo je napisao/la:Bolje da se udebljao 4 kile nego što je uvalio 4 gola. #pajeljoker90 je napisao/la:Ništa golovi, sine Nedime! Kilogrami, kiiiilogrami!!
pajesPitarBordo je napisao/la:Bolje da se udebljao 4 kile nego što je uvalio 4 gola. #pajeljoker90 je napisao/la:Ništa golovi, sine Nedime! Kilogrami, kiiiilogrami!!
Zamisli onog Adebaya Akinfewu, kako se već zove ona mrcina iz Championshipa, u našoj ligi. Taj bi bio bolje prihvaćen nego Neymar.joker90 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Bolje da se udebljao 4 kile nego što je uvalio 4 gola. #pajeljoker90 je napisao/la:Ništa golovi, sine Nedime! Kilogrami, kiiiilogrami!!
PAJES! Kod nas bi Messi debitovao u 23. godini jer nije građen ko Drogba.
Apelujem ja upravi da se otvore ulazi na istoku po mogućnosti svi da se ne guramo ko stoka. Pogotovo sto je termin raniji, dosta ce ljudi kasnit pa da se ne stvara čepMortemHz je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo u srijedu, sa početkom u 18 sati dočekuje Široki Brijeg. Prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine igrati će se na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a Fudbalski klub Sarajevo želi upoznati svoje navijače, koji će podržati fudbalere Mehmeda Janjoša na sutrašnjoj utakmici sa nekoliko informacija vezano za samu organizaciju utakmice.
Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase" bit će otvorene za navijače od 16.30 sati, a prema uputama Policijske Uprave Centar - Sarajevo, neće biti dozvoljeno unošenje sokova i vode u čvrstoj ambalaži. Također, kako bi izbjegli gužve na ulazu, apeluje se da navijači blagovremeno pristupe tribinama stadiona.
Ulaznice za utakmicu moguće je kupiti u toku sutrašnjeg dana u Bordo Fan Shop-ovima, ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan, a od 14.30 sati za sve naše navijače bit će otvorena i dodatna prodajna mjesta na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Podsjećamo, cijene ulaznicu su sljedeće: Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM, Istok - 8 KM i Zapad - 10KM.
Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere da fer i sportskim navijanjme, grlima i dlanovima, pomognu ekipi Mehmeda Janjoša da dođe do važne pobjede i pozitivnog rezultata uoči uzvratne utakmice, kako bi zajedničkim snagama došli do novog, rekordnog šestog trofeja osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.
Surkovicu isti qrac bice komentator prenosio Hayat ili Arenamuhamedhulk je napisao/la:Hayat poslao upit a ne ponudu za prijenos. Naravno da su ljudi odbili. Da su stavili ponudu od xy KM, vrlo lako bi se dogovoriliA sad prebacuj na druge.. Isto vazi i za BHT. Sramota da nisu na pocetku sezone rekli da je finale 'njihovo'. Toliko o profesionalnosti istih.
Juniori bravo!!! Hadzija prekuc'oSad ili prodaja ili prikljucak prvom timu.
Sutra svi svi svi
Ako 41 gol nedima nije dovoljan za prvi tim onda sta je dovoljnoOsttribine je napisao/la:Cestitke omladincima i fantasticnom Nedimu Hadzicu, ipak je Cala morao dati koju minutu u prvom timu ovom momcicu i ako prvobitno nisam bio za to, ali obzirom kako nam Ahmetovic i Bekic igraju Nedim gori nije mogao nikako biti. Sutra Istok od prve minute pravi pritisak ali na listicku ekipu
KUP JE NAS !!!
Isto razmisljamo,ja sam i prije rekao da je Dulja preci u Mostaru pa sta bog da,dobar je i kup al da nismo i borbi za titulu pvakp me briga vaznija mi je tekma u Mostaru i ostale dvije u liginukleusmember je napisao/la:hajde što svi drugi misle da će vase uzeti titulu nego i veliki broj ovih naših navijača se oprostilo od iste a i ovim našim iz kluba nije mane,grozno mi to smeta
VVVBK
Xzagor1987 je napisao/la:Isto razmisljamo,ja sam i prije rekao da je Dulja preci u Mostaru pa sta bog da,dobar je i kup al da nismo i borbi za titulu pvakp me briga vaznija mi je tekma u Mostaru i ostale dvije u liginukleusmember je napisao/la:hajde što svi drugi misle da će vase uzeti titulu nego i veliki broj ovih naših navijača se oprostilo od iste a i ovim našim iz kluba nije mane,grozno mi to smeta
VVVBK
Čega?Evolution87 je napisao/la:Zabit ce Heba 5 komada u 4 naredne utakmice.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 39 gostiju.