Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A koga bi ti ubacio ako ne budu mogli momci ?? Zasto da igraju ako su recimo na 50 % mogucnosti a velika je mogucnost ako si rovit da pogorsas povredu a ima jos 4 tekme isto bitne kao i ova . volio bi ja da sutra bude 5-0 al ubjedjen sam da ce revans odluciti 1-0 sasvim ok .franklampard8 je napisao/la:Glupostbordobijeli je napisao/la:Ja nebi rizikovao s Duljom i Hodzicem ( revans odlucuje ) . Pavlovic, Kadusic,Kovacevic ,Novakovic , Ivetic, Mihojevic,Radovac,Saric,Crnkic,Hebibovic,Ahmetovic . ako bi bas krenulo po zlu onda Dulju gurnuti . 1-0 ja zadovoljan svi koji mogu doci Obavezni suda budu sutra na Kosevu
Nece nista padati, 100 stepenibordobijeli je napisao/la:Kisa sutra ??
Bgm po kisi nasi lete po terenu , nek bar malo sipiMortemHz je napisao/la:Nece nista padati, 100 stepenibordobijeli je napisao/la:Kisa sutra ??
Koga boli **** za tim? Samo sebe treba gledatimma_hz je napisao/la:Ev kazu"skripari" bice ih vise na Pecari nego nas na Kosevu...jel kod njih smiju na stadion ulaziti i druge vjere sem katolicke..![]()
Memara zabranjeno je osobne slike kaciti!Memara je napisao/la:!
Sarajlijica1946 je napisao/la:Memara zabranjeno je osobne slike kaciti!Memara je napisao/la:!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, OzmoodPinglewood, Pena, r3m1 i 28 gostiju.