hvalaVirtu4l je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hvalaVirtu4l je napisao/la:
Ukratko, koeficijent se popravlja dobrim rezultatima, a računa se na osnovu pet posljednjih sezona, tako da smo mi u startu u minusu jer nismo igrali u Evropi prošle godine. Ta razlika između Žalgirisa i nas je ogromna i treba nam minimum prolazak drugog pretkola CL da bi ih prestigli. Za prolazak u treće pretkolo bi dobili minimalno 1.500 na ovaj koeficijent, ali nam se briše sezona 2012/13 kada smo osvojili 1.250 bodova, tako da bi u suštini osvojili .250fibonacci je napisao/la:Da li može neko od malo bolje upućenijih napisati kako se dobijaju bodovi da bi se povećao koeficijent u Euro takmičenjima. Koliko vidim naš koeficijent je u drugom pretkolu je 4,800 i samo nas pet mjesta dijeli da budemo nosioci. Žalgiris koje je posljednji nosioc ima 5,825 koeficijent. Koliko se sjećam znam na koeficijent utiču i nastupi naši, pobjede i nerješeni mečevi kao i mečevi naših predstavnika.
Europa liga: Zadnji nosioc u drugom pretkolu ima koef. 5,665 i bilo bi šteta da iduće sezone ne budemo nosioci u ovim kolima.
Takođe sam i načuo da se mijenja sistem takmičenja i da će biti malo reorganizacije LP i EL.
Može li neko da nam da malo više info???
Hvala sto ga dovodite, jos cemo vam spremit 100000€.LjoZee je napisao/la:Ubleha Sesar nema sta da radi u Zelji. Sramota ako se on dovede.[emoji35]
Ne pristaj mi na muku. [emoji38]LoveSB96 je napisao/la:Hvala sto ga dovodite, jos cemo vam spremit 100000€.LjoZee je napisao/la:Ubleha Sesar nema sta da radi u Zelji. Sramota ako se on dovede.[emoji35]
Yebo titulu i cijeli sezonu ako dodje igrac koji nije po ukusu gledatelja sa tribine.. Slazem seirfo je napisao/la:Meni nije do sale ako je ovo sa sesarom istina![]()
to bi znacilo da nikakav pomak nije napravljen u sportskom aspektu kluba![]()
velik minus za cenana i za slavka ako je ovo istina
Procitaj oznaceno ako ne shvatas sta zelim reciSlevinKelevra je napisao/la:Yebo titulu i cijeli sezonu ako dodje igrac koji nije po ukusu gledatelja sa tribine.. Slazem seirfo je napisao/la:Meni nije do sale ako je ovo sa sesarom istina![]()
A, kako ti to mozes znati, osim ako nemas kristalnu kuglu, pa si prvo vidio da je ovo sa Sesarom fakat istina, a ne glasina, a drugo, da je propao i da nas samo zayebaje za pare. Mislim, ne dolazi neki 40-togodisnjak iz Bugojanske Iskre, pa ovakve reakcije... Uostalo, ko se moze zamarati pojacanjima u ovakvom trenutku?irfo je napisao/la:Procitaj oznaceno ako ne shvatas sta zelim reciSlevinKelevra je napisao/la:Yebo titulu i cijeli sezonu ako dodje igrac koji nije po ukusu gledatelja sa tribine.. Slazem seirfo je napisao/la:Meni nije do sale ako je ovo sa sesarom istina![]()
U kakvom su stanju bili Stevanovic i Lendric kad su dolazili u Zelju? Jahic docekan od 99% navijaca kao Mesija.... Bog ne moze znati kakvim ce se ko pokazati u odredjenoj sredini. Mislim, raspravljamo se o necemu sto je jos na razini obicne mahale, ali to tebi nije smetalo da odmah potezes neke minuse i slicno. Mislim, odakle vise izvire ta stalna skepsa, nikako mi nije jasno.irfo je napisao/la:Procitaj dobro jos jednom sta sam napiso, s naglaskom na ovo "ako je istina", ne citaj povrsno post i onda odgovaraj na njega.
Ponovit cu jos jednom AKO JE ISTINA, veliki minus za sportski segment, izgleda da nista nismo naucili iz provog dijela sezone, pa nastavljamo sa dovodnjenjem, husica, bevaba, pozdera, hervasa, jahica itd. Nemamo mi vise toliko para da svake sezone spiskamo pare na igrace koje cemo otjerat za dva mjeseca
A propali sesar nema mjesta ni u sirokom, zadnju dobru utakmicu odigro prije dvije godine, navijaci jedva cekaju da mu vide ledja, a osim toga jos igro za pitare i to mu je veliki minus.
Frajer je u rangu Muamera Svrake sto se fudbala tice.
mene bi najviše jedan dobar džekin transfer obradovaoNeandertalac je napisao/la:Bit će vremena za transfere, špekulacije, ko je čiji drug, ko je kome menager itd. Za sada to treba ostaviti po strani i okrenuti se Krupi u lovu na titulu.
Trenutno korisnika/ca: Armija1987, Blackwargreymon, bvsic, dencho, newton_heath_lyr, TOMCRAFT i 150 gostiju.