Jes to zapetljano nesto.SafetSajo je napisao/la:trentasette gol di Edin Dzekooooooo, nuovo recordSarajlijica1946 je napisao/la:![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jes to zapetljano nesto.SafetSajo je napisao/la:trentasette gol di Edin Dzekooooooo, nuovo recordSarajlijica1946 je napisao/la:![]()
![]()
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jes to zapetljano nesto.SafetSajo je napisao/la:trentasette gol di Edin Dzekooooooo, nuovo recordSarajlijica1946 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nazalost ti veliki klubovi žele mlade igrače, brže, jer fudbal je biznis danas i sve se svodi na tohurem je napisao/la:Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.
Steta zbog promasena 2 penala, da ih nije promasio pucao bi jos neke kada Perotti nije tu, prvenstveno tu mislim na ova posljednja dva sto je De Rossi sutirao...mogao je hladno oboriti i Higuainov rekord da je bolji suter, ali sta je tu je.
Ako se dobro sjecam Roma je imala cak 12 penala u Seriji A ove sezone - hmmm 27+12 (-1 koji je promasio)![]()
Next station: Bayern ili Arsenal (mora neko k'o-velikana vratiti na njegovo mjesto), citirajte me za mjesec, dva.![]()
Bayern bi bio mjera jer bi tamo unistavao nejac Bundes lige i zabijao bar 25 po sezoni, vjerujem da bi u slucaju dolaska Dzeke Lewandovski negdje otisao.
hurem je napisao/la:Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.
Steta zbog promasena 2 penala, da ih nije promasio pucao bi jos neke kada Perotti nije tu, prvenstveno tu mislim na ova posljednja dva sto je De Rossi sutirao...mogao je hladno oboriti i Higuainov rekord da je bolji suter, ali sta je tu je.
Ako se dobro sjecam Roma je imala cak 12 penala u Seriji A ove sezone - hmmm 27+12 (-1 koji je promasio)![]()
Next station: Bayern ili Arsenal (mora neko k'o-velikana vratiti na njegovo mjesto), citirajte me za mjesec, dva.![]()
Bayern bi bio mjera jer bi tamo unistavao nejac Bundes lige i zabijao bar 25 po sezoni, vjerujem da bi u slucaju dolaska Dzeke Lewandovski negdje otisao.
Svi bi voljeli to ali nema šanse da bi Bayern odlaskom Lewe ostao samo na Dzeki kao napadaču.hurem je napisao/la:Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.
a inace ovih 37 golova mu nije tim pripremio? ko da je dzeko messi...Alipasino je napisao/la:Nek ode iz Rome bilo gdje za njega je Tim koji ubacuje i ima dobra krila i bekove a on samo da sara,juce je bio dobar i u predaji lopte strasan je sinoc bio.Imam osjecaj da nekad nije u tekmu SA onim spustanjem glave negdje ga baca.
+1babino je napisao/la:a inace ovih 37 golova mu nije tim pripremio? ko da je dzeko messi...Alipasino je napisao/la:Nek ode iz Rome bilo gdje za njega je Tim koji ubacuje i ima dobra krila i bekove a on samo da sara,juce je bio dobar i u predaji lopte strasan je sinoc bio.Imam osjecaj da nekad nije u tekmu SA onim spustanjem glave negdje ga baca.
umjesto da svi uzivamo u ovoj njegovoj sezoni i slavimo te individualne rezultate mi ne bi bili 'mi' da ga sad ne guramo u real, bayern itd...
covjek je u 32-oj godini, igra u dobrom klubu, dobra plata, standardan, obara svoje i klupske rekorde, zivi u prelijepom gradu, iduce sezone vjerovatno liga prvaka....sta mu treba vise?
*He has officially the best personal season ever by scoring 37 competition goals in a season, breaking his record since Wolfsburg when he scored total 36 in 2008/09.
*He has scored more league goals than Totti ever has in a single season. 27 goals compared to 26 set in season 2006/07 by Totti.
*If Dzeko scores 2 more league goals he will even the record of having scored most league goals in Roma history set by Rodolfo Volk in 1931 by scoring 29 league goals in the same season.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.