BenjooJutub je napisao/la:
Sto se tice plate Ancelottija u PSGu i u Bayernu nije nikakav pokazatelj. On je tad, u to vrijeme imao toliku platu, a danas da kojim slucajem se vrati u PSG imao bi vecu platu nego sto sad ima u Bayernu. Iz godine u godinu iznos za transfere i za plate se povecava, to ste mogli do sada shvatiti. Ako je Bayern prije 15ak godina moga dati za igraca 20 miliona, onda i danas moze dati 100 miliona. To ce se kad tad desiti, a vi ste mi stvarno smijesni, cuj ne treba i ne moze Bayern dati za igraca toliko novca. Hvala Bogu pa to nisu vase pare, jer ste se srodili sa Bayernovom politikom kluba koja se bazira na racionalnim troskovima, ali to ce se kad tad promjeniti ja se nadam cak i od ove sezone, jer vidimo kakav nam se flop desio ove godine, upravo zbog te racionalne potrosnje.
Vidi se da nisi ili pročitao moj post ili ga nisi shvatio. A čini mi se da si se zaletio da se napraviš pametan ili da lupneš...
Nisam ja rekao da se ti transferi nikad neće desiti, ali neće Bayern poletit i lupit sumu od 60 miliona eura tako lako za igrača, dok se dobro ne procijeni situacija. A ne shvataš o kakvoj sam racionalnosti govorio...Poenta je da nećeš davati 60 miliona za jednog igrača, samo zato što to traži klub koji prodaje, a da možeš u isto vrijeme isti kvalitet (ili približno isti) naći za 30-40 miliona eura.
I ja ne kontam o kakvom ti flopu pričaš. Prvo što je Bayern imao puno gore sezone od ove, a drugo Bayern je ispao od Reala u četvrtfinalu i u polufinalu od ekipe koja mu je u domaćim takmičenjima već dugo vremena glavni konkurent. I dovoljno se pričalo o sezoni, nije sve bilo sjajno i nije sve kako se očekivalo, ali daleko od toga da je sezona flop..
A vi pojedini i ne pratite Bayernove igre i rezultate s pažnjom, nego baš vi neki imate fetiš na novčano velike transfere.

Samo krhaj novac, pukni 100 miliona, pa ko ga j.be...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland