Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
probleme bi mogli imati u golmanima kao i u srednjem redu gdje smo malo fizički loš�i od belgije a mislim da zadnja linija može�nkcionisati.Najbitnija stvar da se ide na pobjedu a ne zatvarati se kao protiv špa�je jer naš sa�av jednostavno može ig�i samo napadačku ig�.
Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.Tarik14 je napisao/la:anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Kakve veze ima to sto je primio 3 gola, po tvoma onda znaci Del Boske nece zvati Kasiljasa jer je primio 4 gola od Liverpula, a real ce otpustit Ksiljasa sto je primio 4 gola,
Pricate o Supicu a nemate pojma kao ni ja, ni kako brani ni nista, niste ga ni vidjeli a pricate price, bezvezne
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Nisam pesimista ali do sad se pokazalo da, kad god se digne velika euforija oko utakmica, Bosna lose igra. Samo da necemo na bilinom izgubit a mislim da ce u Genku biti katastrofa. Volio bih da nisam u pravu
a evo gledam nesta tabelu nase lige. Sloboda je do sad primila samo 11 golova (npr zrinjski primio duplo vise). Jel u slobode dobra odbrana ili golman. Nisam ih nikad gledo??
ma nje to ni do slobode ni do odbrane ni do golmana, vjeruj mi to je samo nasa jadna liga, sloboda ne da utakmice kuci u vecernjem terminu zbog prenosa i toga sto se kupuju utakmice, nemojte samo reci da imam nesto protiv slobode ja navijam u bih za sve klubove koji se zovu imenom bez hrvatski srpski itd, kad svi budu samo fk ili nk imam jedan klub u planu, bas jos ko prati nasu ligu
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
ima strasne reflekse
Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...Tarik14 je napisao/la:Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
Ma znam i to je zaista zalosno.delija je napisao/la:i mi se onda nadamo da cemo otici negdje...Tarik14 je napisao/la:Savez je trazio da Ramovic plati pare ako hoce da igra za BIH.delija je napisao/la:pa sto ciro ne zove seada ramovica iz norveske.sigurno je bolji od ove nase alternative.bio je i proglasen najboljim golmanom u norveskoj.evo i link sa njegovim odbranama..
ima strasne reflekse
Jednostavno netrebamo da vec sebe vidimo kao pobjednici u Genku inace cemo imati veliko i neugodno iznenadenje. To smo mogli sami vidjeti u Istanbulu.
tarik, izgleda da ti gramatika nije jaca stranaTarik14 je napisao/la:Jednostavno netrebamo da vec sebe vidimo kao pobjednici u Genku inace cemo imati veliko i neugodno iznenadenje. To smo mogli sami vidjeti u Istanbulu.
- miralem444
- Kontakt:
jel itko gledo tog golmana kako brani tog Supic kako se vec zove.Nemozete vi unaprijed govoriti kakav je tko.
vidite na teletekstu primio covjek 3 gola u jednoj utakmici i odma nesto tu lose pricate.Pa i ako je kriv za sve 3
gola svakom se desi los dan.budite realni i nemojte pisat nesto sto nema smisla
vidite na teletekstu primio covjek 3 gola u jednoj utakmici i odma nesto tu lose pricate.Pa i ako je kriv za sve 3
gola svakom se desi los dan.budite realni i nemojte pisat nesto sto nema smisla
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 15 mar 2009, 08:13, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
amir je napisao/la:Mitrovic nije igrao nikako u Madjarskoj ligi a Supic je primio cak 3 golova u svom Javoru iz Ivanjice.Tarik14 je napisao/la:anlayan je napisao/la:evo vidimo izgleda je mitroic jos povrijedjen ostali smo na supicu i nurkovicu
Kakve veze ima to sto je primio 3 gola, po tvoma onda znaci Del Boske nece zvati Kasiljasa jer je primio 4 gola od Liverpula, a real ce otpustit Ksiljasa sto je primio 4 gola,
Pricate o Supicu a nemate pojma kao ni ja, ni kako brani ni nista, niste ga ni vidjeli a pricate price, bezvezne
Supica treba probati na treninzima i vidjeti jeli za repke, to ce Ciro rijesiti, netreba sumnjati u njega
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- miralem444
- Kontakt:
slazem se treba momku dati priliku pa ak se pokaze u dobrom svjetlo dobro i jes a ako bude bio los nikom nista
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Bar su uspijeli da srede papire, Supic je dobio nase drzavljanstvo, prije toga je imao samo srpsko, sada duplo.
Covjek vazi kao najbolji u svojoj momcadi, koja bas meni se cini po rezultatima nije najaca u davanju golova. Ali posto kao vecina ovdje nisam vidio njegove igre, samo mogu nagadjati. Probati ga treba, mozda se covjek pokaze stvarno interesantan za nas, a motivisan na igru protiv Belgije je jako. Ima(o) je uostalom bolji prosjek od Mitrovica.
Uostalom ovdje su njegove igre i primljeni golovi:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
Covjek vazi kao najbolji u svojoj momcadi, koja bas meni se cini po rezultatima nije najaca u davanju golova. Ali posto kao vecina ovdje nisam vidio njegove igre, samo mogu nagadjati. Probati ga treba, mozda se covjek pokaze stvarno interesantan za nas, a motivisan na igru protiv Belgije je jako. Ima(o) je uostalom bolji prosjek od Mitrovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jbt i drzavu i sve kad oni za 5 dana daju nekome drzavljanstvo, poput ovoga supica, a ne mogu dati Skoki, Williamsu, Rovcaninu i onoj svjetskoj ili evropskoj prvakinji u nekom sportu, neznam sad tacno...Principatus je napisao/la:Bar su uspijeli da srede papire, Supic je dobio nase drzavljanstvo, prije toga je imao samo srpsko, sada duplo.
a sta vi mislite da je ovo on zasluzio da ga se pozove, nit je veliki talenat, a vec ima 27 godina, a ako cemo se mi zadovoljiti danam glman bude iz nekog kluba ranga nase lige, a pritom je upitno jel ga i ciro gledo, e onda neznam...pa imamo brasnica, mujkica i jos dosta nasih talenata, al treba prvo ovoga prodati pa onda cemo naci mjesta i za ove nase...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- rob do bagro
- Kontakt:
ma ljudi.... sta se sikirate bice nas 10000 to je sigurno ima da grmi u Genku BOSNAAA BOSNAAA,sto se tice ko ce nam biti golman mislim da treba ozvat nurkovica momak fenomenalno brani,gledo sam ga jucer protiv celika stvarno predobar

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
E **** Zeljo, sta ces. Samo ako Supic bude branio, a meni se cini da ce to biti taj slucaj, nebi valjalo da medije stvaraju nekakav pritisak protiv njega. Naprimjer ovaj clanak kako je on "torpedisan" u zadnjoj igri. Kao sto sam rekao, djeluje veoma motivisan, mozda covjek stvarno pruzi dobru igru pa imamo novu zamjenu. Pitam se da li je to isti golman koga je htjela i srpska repka pa je Ciro rekao da se time ne da ucjenjivati, ili je to tada bio neko drugi?
A sto se tice da nije u najmladjim godinama, ja ne mislim da je to lose za golmana. U njemackoj repki su igrali Koepke, Kahn pa Lehman. Tek sada Adler brani kao mlad golman. Ali znam na sta ti hoces, da se Supic nije vec u mladim godinama dokazao. Nek se dokaze u Belgiji i ja sam zadovoljan, mozda postan nas van der Saar, visok jeste.
A sto se tice da nije u najmladjim godinama, ja ne mislim da je to lose za golmana. U njemackoj repki su igrali Koepke, Kahn pa Lehman. Tek sada Adler brani kao mlad golman. Ali znam na sta ti hoces, da se Supic nije vec u mladim godinama dokazao. Nek se dokaze u Belgiji i ja sam zadovoljan, mozda postan nas van der Saar, visok jeste.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
slazem se, ako nam je vec sudbina da ce on braniti ne treba stavljati neki pritisak, a cisto sumnjam da je on taj veliki golman kojeg i srbija trazi, meni se cini da sam cito da je to neki veliki talentat i da je mladji golman...a ovog supica moram jednom gledati, ja mislim da rts1 prenosi jednu utakmicu...pa mozda i bude...bila je juce jedna samo neznam tacno koja...ako to neko prati neka javi kad ima..Principatus je napisao/la:E **** Zeljo, sta ces. Samo ako Supic bude branio, a meni se cini da ce to biti taj slucaj, nebi valjalo da medije stvaraju nekakav pritisak protiv njega. Naprimjer ovaj clanak kako je on "torpedisan" u zadnjoj igri. Kao sto sam rekao, djeluje veoma motivisan, mozda covjek stvarno pruzi dobru igru pa imamo novu zamjenu. Pitam se da li je to isti golman koga je htjela i srpska repka pa je Ciro rekao da se time ne da ucjenjivati, ili je to tada bio neko drugi?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.