mma_hz je napisao/la:ABd i dvije.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu
mensur55 je napisao/la:Dvije aBd.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mma_hz je napisao/la:ABd i dvije.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu
mensur55 je napisao/la:Dvije aBd.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu
Prije cu ja u Riverovom dresu krociti na La Bomboneru nego oni na Kosevobetrezengorbachev je napisao/la:Hoce li skripari dolaziti
Pantelija je napisao/la:sutra svi na kosevo, igra saraj'vo!!!
Bola Totti, vidis kad je napisao postFrancescoTotti je napisao/la:Pantelija je napisao/la:sutra svi na kosevo, igra saraj'vo!!!
Mogao sam tacno ko debil sutra stajat pored one trafike
Sjecas se meneFrancescoTotti je napisao/la:Pantelija je napisao/la:sutra svi na kosevo, igra saraj'vo!!!
Mogao sam tacno ko debil sutra stajat pored one trafike
a nije do mene to biloFrancescoTotti je napisao/la:A ko je ono otisao na trening pa onda iz kafica yebavao po forumu????![]()
zlo87 je napisao/la:a nije do mene to biloFrancescoTotti je napisao/la:A ko je ono otisao na trening pa onda iz kafica yebavao po forumu????![]()
FrancescoTotti je napisao/la:a desi se svima, ne konta to onaj pitarbordo
inace morta, 2 zvijezde ABD
Sabinho je napisao/la:Prije cu ja u Riverovom dresu krociti na La Bomboneru nego oni na Kosevobetrezengorbachev je napisao/la:Hoce li skripari dolaziti
I sad je smijesno.MortemHz je napisao/la:zlo87 je napisao/la:a nije do mene to biloFrancescoTotti je napisao/la:A ko je ono otisao na trening pa onda iz kafica yebavao po forumu????![]()
Trenutno korisnika/ca: r3m1, rimljanin90 i 15 gostiju.