Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Monolog » 16 avg 2010, 14:09

osgood je napisao/la:kuijt se izgovara 100% znam, jer sam živio u holandiji. usput slov "Y" u holandiji je skraćeno za "IJ" pa eto...
Čudno, ja sam slušao njihove(da ne kažem vaše)komentatore kako izgovaraju KOJT. 8-) Uostalom, kao da je to toliko bitno, bitno je da on ostavlja srce i dušu na terenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 avg 2010, 14:15

Carragher: "Reina najbolji na svijetu"

U prvom kolu Premiershipa Liverpool i Arsenal odigrali su bez pobjednika, 1:1. Međutim, utakmicu je obilježila pogreška Liverpoolovog vratara.

Iako je Liverpool pred kraj prvog poluvremena ostao s igračem manje zbog isključenja Joea Colea, Redsi su imali pobjedu u rukama sve do zadnje minute, a onda se spetljao Pepe Reina i Topnicima poklonio gol.

U zaštitu svog vratara stao je stoper Jamie Carragher, koji smatra da je Španjolac najbolji vratar na svijetu. "Puno su vremena dobili za taj prekršaj, a naš golman je najbolji na svijetu, vidjeli ste ga prošle sezone", rekao je branič Liverpoola.

Ipak, Carragher je priznao da je razočaran što na kraju nisu osvojili tri boda: "Arsenal je igrao vrlo dobro u prvom poluvremenu, a u nastavku smo znali da moramo sve napraviti da ne primimo gol, međutim, nismo uspjeli".

"Dobro smo se branili i nasretni smo što smo primili gol na samom kraju utakmice. Nije bitno ako imate 10 ili 11 igrača kad primite takav gol. Razočarani smo jer oni nisu iskoristili igrača više, a izjednačili su", zaključio je 32-godišnjak.
FK Pjetlovi

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 avg 2010, 14:21

Napadati Reinu nakon onog jučer mogu samo nogometne neznalice i idioti koji nisu dirnuli loptu u životu.
...što je više lome to je volim jače...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 16 avg 2010, 14:36

jacky09 je napisao/la:Napadati Reinu nakon onog jučer mogu samo nogometne neznalice i idioti koji nisu dirnuli loptu u životu.
Ma pusti, pepe ima punu podrsku svih iskrenih navijaca.. Greseke se desavaju, branio je bezprijekorno do 90te i ybg..

U cetvrtak igramo protiv Trabzonspor, pa City.. Mislim da ce a Anfildu protiv turaka dobiti priliku Babel,Maxi,Lucas,Aquilani,Poulsen,Aurelio,mozda i neki mladi.. Jako je bitno da ostvarimo uvjerljivu pobjedu kuci da se nebi u Turskoj mucili a isto tako je vazno da igraci budu odmorni za City..Jos samo NAM TREBA lijevi beck i BACKUP napadac i imat cemo klasan igracki kadar..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 avg 2010, 14:39

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Ko je ono govorio da ce looserpool pobjediti hmmm nesto mi ono nije bilo dobro ali hajde nadajte se da ce biti bolje ali nece :D
Ako ovaj broj 88 u tvom niku prdstavlja godiste tvog rodjenja stidi se svojih godina :D :D

-Roy izjavio kako je Mascerano veliki profesionalac i kako je ponosan na njegovu igru.. I da je Masce dokazao jucer koliko vrjedi i da ga ne moze prodati za mele para, ako dodje realna ponuda od kluba u koji masc zeli ici da ce ga pustiti..
Ne kontam zasto da se stidim svojih godina samo sam nako ironicno pitao a to sto se ti odmah najdes uvrijedjenim to je tvoj problem :d Jbg kad se prije utakmice onoliko kurcite treba te se i nadati ovakvih komentara. :D:D:D
Glory Glory Man United !!! :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 avg 2010, 14:41

A to sto vasi neki navijaci kritikuju Reinu su smjesni covjek je po meni strasan golman i vadio vas je milion puta .
Glory Glory Man United !!! :D

Pato
Kontakt:

Post Postao/la Pato » 16 avg 2010, 15:40

Stiže Toivonen iz Psv za 6min funti polivalentan igrac moze igrati na vise pozicija,ali po lokaciji je napadac:)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 15:46

Pato je napisao/la:Stiže Toivonen iz Psv za 6min funti polivalentan igrac moze igrati na vise pozicija,ali po lokaciji je napadac:)
Momak je svestran stvarno. Dobar šut, odličan u igri glavom, dobro izvodi slobodne udarce mada mislim da je bolje da dovedemo backupa jer imam Torresa i Ngoga kao klasične napadače :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 15:50

Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni. :lol: Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 15:53

Devil je napisao/la:Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni. :lol: Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje :?
Po meni je bilo za crveni ali većina raje misli da nije. Imam drugova koji navijaju za Arsenal i govore da nije bilo pa eto, zaključujem da se mali trebao baviti glumom, fulio je profesiju. Nadam se samo da Cole neće dobiti više utakmice suspenzije :roll:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 16 avg 2010, 15:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Devil je napisao/la:Evo bas sad gledam snimak,trenutno pauza i zaista mi je smesno za sta je dobio Cole crveni. :lol: Mislim da onda nema potrebe da zuti kartoni uopste i postoje :?
Po meni je bilo za crveni ali većina raje misli da nije. Imam drugova koji navijaju za Arsenal i govore da nije bilo pa eto, zaključujem da se mali trebao baviti glumom, fulio je profesiju. Nadam se samo da Cole neće dobiti više utakmice suspenzije :roll:

obično daju 3 tekme...očito je da je sudija pobrkao lončiće da nije skonto da više ne iga za Chelsea, kad je onako lako dao crveni :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 15:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ne znam ono meni uopste nije bilo toliko grubo,cak mi je grublji start Wilsharea malo pre toga kada je dobio zuti.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2010, 16:00

Aj pobogu mili, ono je čisti crveni koji vam je đavo ljudi, ili ste glupi ili ćoravi. Lik izbio loptu, 2 sekunde poslije toga Joe cole mu ulijeće klizeći s dvije noge na njegovu stajnu nogu i ruši ga. Crveni karton da ne može bit "čišći", a mali Koscielny je imao sreće pa ga je spasio kostobran i u intervjuu govori da je noga bila nateknuta i da su u prvi mah svi mislili da je slomljena. Sasvim opravdano crveni karton.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 16:07

Pa Pierluigi Colina sto se ranije niste predstavili da ste to VI.Ajde lepo da imamo i takve velikane sudjenja na ovome forumu. ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 16:09

[youtube][/youtube]

Mislim da je išao na loptu, čak je i pogledao za njom. A pogledajte kako je na prvi pogled izgledalo. Isto kao da je otvoreni lom :mrgreen:

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 16 avg 2010, 16:25

Ola Toivonen strasan igrac.,

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 avg 2010, 16:47

5 komada u prva 2 kola eredivisiea dao,,pa onda nama i skotima u prijateljskim po jedan,,u dobroj je formi,preko 190 visok,ni mušice ga ne mogu nadvisit :D

podsjeca me malo na cardoza iz benfice samo sto plavusa moze i povucenije igrat,,agent mu je martin dahlin kojeg je woy u malmeu i roversima treniro pa bi nam to lafo trebala olaksavajuca okolnost bit.

evo napokon smo i jonesa doveli

Middlesbrough goalkeeper Brad Jones is poised to sign for Liverpool and is having a medical at the Merseyside club.

Australia international Jones is classed as a home-grown player under new Premier League rules and personal terms have reportedly already been agreed for the £2.5 million move.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2010, 16:51

Solidno je Liverpool odigrao u nedjelju. Vidi se odmah drugačiji pristup u onosu na Rafine metode. Prihvatili su fajt i šteta na nesretno primljenom golu, ali bićete opasni ove godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 16 avg 2010, 16:59

i sta kazes ovaj izbio loptu pa 2 secunde poslije mu ovaj uletio a? :D haj kad smo mi coravi pogledaj taj snimak malo bolje ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 17:02

Nije Roy baš skroz promjenio igru, ima tu još Rafinih tragova. Prvih 20tak minuta me podsjetio na period kada smo igrali pod Rafinom palicom :D

Ali nakon toga me igra podsjećala na onu prije 2 godine kada smo igrali strašno, red,rad,disciplina... Toliko su se trudili da je to nevjerovatno. Pogotovo od 45minute pa do kraja kada smo pokazali da smo tim koji se jako dobro zna braniti. Miriše mi na to da protiv slabijih timova više nema patnje a to je ono što nam je važno ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, TheTruth34 i 19 gostiju.