RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

gogineman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la gogineman » 16 avg 2010, 00:13

Mont0 je napisao/la:Gogi brate, bujrum na rakiju, bodove zaboravi :mrgreen:
Ma tako su i u Sirokom govorili :twisted:
:mrgreen:

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 16 avg 2010, 00:20

U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 avg 2010, 08:17

Vita_Novalis je napisao/la:U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.
Teska pijanica,taj kad vidi pivu vec je pjan :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 avg 2010, 10:12

Ej raja sinoć na sportskom pregledu nakon utakmice u BL igrači Veleža popadali po terenu a igrač VELEŽA sa brojem 20 na leđima ljubi zemlju samo kako ti momci ginu za Velež stvarno ono su bile emocije sinoć samo naprijed rođeni a sada sa zrinjskim šta bog da.......

Još pitanje imali li išta novo o mogućim pojačanjima jer se bliži kraj prelaznog roka (31. 8)?

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 avg 2010, 10:52

Da,radovali su se kao da su pobjedili,mada i nije bilo nekog razloga za toliko slavlje jer su stvarno mogli i pobjediti. Cak su nam udarili sevu u 93 minuti i dosli u situaciju dva na jedan u nasem kaznenom prostoru,ali je taj sto je imao loptu ispao sebican. Doduse,i mi smo imali neki pritisak na samom kraju,pa mozda odatle tolika radost.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 avg 2010, 12:27

Dule 078 je napisao/la:Da,radovali su se kao da su pobjedili,mada i nije bilo nekog razloga za toliko slavlje jer su stvarno mogli i pobjediti. Cak su nam udarili sevu u 93 minuti i dosli u situaciju dva na jedan u nasem kaznenom prostoru,ali je taj sto je imao loptu ispao sebican. Doduse,i mi smo imali neki pritisak na samom kraju,pa mozda odatle tolika radost.
Druze, mi do pred pocetak prvenstva nismo znali ni hocemo li nastupiti, takvo je stanje bilo.Aca i ostali odlicno su pripremili igrace iako nisu nigdje isli na pripreme, i uz par novajlija iskreno mislim da mozemo ostati u ligi.Lani nas je Borac lagano dobio u Banja Luci a imali smo ko fol nekih zvijezdica u timu.Golemo je iscupati bod od pretendenta na titulu.Momci se momacki bore i to mi je posebno drago.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 avg 2010, 13:27

Netreba nikakvu euforiju dizati meni je jos uvijek cilj da mi ostanemo u ligi a sve drugo je samo bonus! Sad protiv susjeda po pobjedu i na prvo mjesto!

jokerr
Kontakt:

Post Postao/la jokerr » 16 avg 2010, 13:36

samo napred!
Zadnja izmjena: jokerr, dana/u 20 avg 2010, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2010, 13:37

Hairlija je napisao/la:
Vita_Novalis je napisao/la:U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.
H.H. :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 avg 2010, 13:46

miky_hz je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
H.H. :P
Jel vi mislite na Harisa Handzica?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 16 avg 2010, 14:18

Haris Handzic pregovara sa Velezom,ako vec nije i dogovorio angazman. U pola priprema Sarajeva vadio se da ide regulisati dokumente sa bivsim klubom,pa ga raja vidjela u Makarskoj kako se nije trijeznio danima. Kasnije kada je uganjao papire pokusao da se vrati u Sarajevo sto je bilo odbijeno.

Momak nije dobar nikako,bez discipline,alkohol,voza se na skuteru po gradu bez perstanka,ulece u makaze sa tim "motorcicem", jednom ga i licno zamalo nisam zgazio :shock: :mrgreen: . Decko bas nije dobar u glavu.

A da je imao kapaciteta i talenta,to jeste,ali je problem u glavi.

Ali eto mozda se u Velezu smiri,ali cisto sumnjam

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 avg 2010, 14:19

A medjedina je gradjom :D,mogao bi iznjeti 7 metara drva sam na ledjima :mrgreen: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 avg 2010, 14:28

-A- je napisao/la:Haris Handzic pregovara sa Velezom,ako vec nije i dogovorio angazman. U pola priprema Sarajeva vadio se da ide regulisati dokumente sa bivsim klubom,pa ga raja vidjela u Makarskoj kako se nije trijeznio danima. Kasnije kada je uganjao papire pokusao da se vrati u Sarajevo sto je bilo odbijeno.

Momak nije dobar nikako,bez discipline,alkohol,voza se na skuteru po gradu bez perstanka,ulece u makaze sa tim "motorcicem", jednom ga i licno zamalo nisam zgazio :shock: :mrgreen: . Decko bas nije dobar u glavu.

E steta za njega imao bi dobru ekipu za lude nocne provode da su ostali Colic, Knezevic i Secic.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 avg 2010, 15:37

drH je napisao/la:
-A- je napisao/la:Haris Handzic pregovara sa Velezom,ako vec nije i dogovorio angazman. U pola priprema Sarajeva vadio se da ide regulisati dokumente sa bivsim klubom,pa ga raja vidjela u Makarskoj kako se nije trijeznio danima. Kasnije kada je uganjao papire pokusao da se vrati u Sarajevo sto je bilo odbijeno.

E steta za njega imao bi dobru ekipu za lude nocne provode da su ostali Colic, Knezevic i Secic.
Jos samo fali moj buraz i UDRI BRIGU NA VESELJE ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 avg 2010, 15:58

Od novih igraca u Velezu,protiv Borca su igrali samo ljevi bek i dvojica u spicu kao i protiv Buducnosti i mislim da Velez moze izborit opsatanak jer po svim medijima pise kako su se igraci borili lavovski i volio bi kad bi se navijaci vratili na stadion ali da se skandira UPRAVA NAPOLJE i da se sve cini na tome ali da se ujedno i pomogne mladom timu Veleza.
Derbi je odgodjen za iducu srijedu a igra se u 20.30 minuta,kazu na internetu da je to dogovor oba kluba

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 avg 2010, 16:18

cunami je napisao/la:Od novih igraca u Velezu,protiv Borca su igrali samo ljevi bek i dvojica u spicu kao i protiv Buducnosti i mislim da Velez moze izborit opsatanak jer po svim medijima pise kako su se igraci borili lavovski i volio bi kad bi se navijaci vratili na stadion ali da se skandira UPRAVA NAPOLJE i da se sve cini na tome ali da se ujedno i pomogne mladom timu Veleza.
Derbi je odgodjen za iducu srijedu a igra se u 20.30 minuta,kazu na internetu da je to dogovor oba kluba

I ja sam za to da se navijači vrate, da podržimo igrače a i protiv uprave trebamo skandirati.Ovako nema raje i njima dobro.To su đon-obraz ljudi.Svakako bi trebala raja doć na tekmu i podržati samo igrače.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2010, 16:54

Nista se tu ne zna jos !!! Niti pravi tim , niti ciji su koji igraci , niti ima li sema (a sigurno ima) i kakve se seme .... ovo do sada sve moze biti slucajnost i luda sreca.

Kada se vidi da l ima igrac koji morau igrati po svaku cjenu , kada se objave/saznaju duzine ugovora i sve ostalo tek se onda moze zauzeti stav. A zauzimati i mijenjati stav prema necemu sto je nepoznanica je cista glupost i medvjedja usluga nasem klubu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 16 avg 2010, 18:03

Ode nam Vaha u Zagreb valja mu sad krpu derat sa Mamicima i BBB :mrgreen:

Kako god bilo sretno Vaha!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 avg 2010, 18:10

Bajevic se maltretira sa ludim grcima, ovaj sa ludim BBB-ima, sto im to treba umjesto da mirno odmaraju u suncanom Mostaru i Jablanici. Pa ja. nije bas da su im potrebne pare pa moraju raditi. :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 avg 2010, 18:13

drH je napisao/la:Bajevic se maltretira sa ludim grcima, ovaj sa ludim BBB-ima, sto im to treba umjesto da mirno odmaraju u suncanom Mostaru i Jablanici. Pa ja. nije bas da su im potrebne pare pa moraju raditi. :D

Vaha rece u nedelju da ne voli odmarat u Mostaru vec u Sarajevu :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.