Ma tako su i u Sirokom govoriliMont0 je napisao/la:Gogi brate, bujrum na rakiju, bodove zaboravi

Ma tako su i u Sirokom govoriliMont0 je napisao/la:Gogi brate, bujrum na rakiju, bodove zaboravi
Teska pijanica,taj kad vidi pivu vec je pjanVita_Novalis je napisao/la:U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.
Druze, mi do pred pocetak prvenstva nismo znali ni hocemo li nastupiti, takvo je stanje bilo.Aca i ostali odlicno su pripremili igrace iako nisu nigdje isli na pripreme, i uz par novajlija iskreno mislim da mozemo ostati u ligi.Lani nas je Borac lagano dobio u Banja Luci a imali smo ko fol nekih zvijezdica u timu.Golemo je iscupati bod od pretendenta na titulu.Momci se momacki bore i to mi je posebno drago.Dule 078 je napisao/la:Da,radovali su se kao da su pobjedili,mada i nije bilo nekog razloga za toliko slavlje jer su stvarno mogli i pobjediti. Cak su nam udarili sevu u 93 minuti i dosli u situaciju dva na jedan u nasem kaznenom prostoru,ali je taj sto je imao loptu ispao sebican. Doduse,i mi smo imali neki pritisak na samom kraju,pa mozda odatle tolika radost.
H.H.Hairlija je napisao/la:Teska pijanica,taj kad vidi pivu vec je pjanVita_Novalis je napisao/la:U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.
Jel vi mislite na Harisa Handzica?miky_hz je napisao/la:H.H.Hairlija je napisao/la:Teska pijanica,taj kad vidi pivu vec je pjanVita_Novalis je napisao/la:U Velez dolazi jos jedan vrlo talentovani momak. Trebao bi da igra lijevo krilo ili centarfora.
E steta za njega imao bi dobru ekipu za lude nocne provode da su ostali Colic, Knezevic i Secic.-A- je napisao/la:Haris Handzic pregovara sa Velezom,ako vec nije i dogovorio angazman. U pola priprema Sarajeva vadio se da ide regulisati dokumente sa bivsim klubom,pa ga raja vidjela u Makarskoj kako se nije trijeznio danima. Kasnije kada je uganjao papire pokusao da se vrati u Sarajevo sto je bilo odbijeno.
Momak nije dobar nikako,bez discipline,alkohol,voza se na skuteru po gradu bez perstanka,ulece u makaze sa tim "motorcicem", jednom ga i licno zamalo nisam zgazio![]()
. Decko bas nije dobar u glavu.
A da je imao kapaciteta i talenta,to jeste,ali je problem u glavi.
Ali eto mozda se u Velezu smiri,ali cisto sumnjam
Jos samo fali moj buraz i UDRI BRIGU NA VESELJE !drH je napisao/la:E steta za njega imao bi dobru ekipu za lude nocne provode da su ostali Colic, Knezevic i Secic.-A- je napisao/la:Haris Handzic pregovara sa Velezom,ako vec nije i dogovorio angazman. U pola priprema Sarajeva vadio se da ide regulisati dokumente sa bivsim klubom,pa ga raja vidjela u Makarskoj kako se nije trijeznio danima. Kasnije kada je uganjao papire pokusao da se vrati u Sarajevo sto je bilo odbijeno.
Momak nije dobar nikako,bez discipline,alkohol,voza se na skuteru po gradu bez perstanka,ulece u makaze sa tim "motorcicem", jednom ga i licno zamalo nisam zgazio![]()
. Decko bas nije dobar u glavu.
A da je imao kapaciteta i talenta,to jeste,ali je problem u glavi.
Ali eto mozda se u Velezu smiri,ali cisto sumnjam
cunami je napisao/la:Od novih igraca u Velezu,protiv Borca su igrali samo ljevi bek i dvojica u spicu kao i protiv Buducnosti i mislim da Velez moze izborit opsatanak jer po svim medijima pise kako su se igraci borili lavovski i volio bi kad bi se navijaci vratili na stadion ali da se skandira UPRAVA NAPOLJE i da se sve cini na tome ali da se ujedno i pomogne mladom timu Veleza.
Derbi je odgodjen za iducu srijedu a igra se u 20.30 minuta,kazu na internetu da je to dogovor oba kluba
drH je napisao/la:Bajevic se maltretira sa ludim grcima, ovaj sa ludim BBB-ima, sto im to treba umjesto da mirno odmaraju u suncanom Mostaru i Jablanici. Pa ja. nije bas da su im potrebne pare pa moraju raditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.