FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 12:08

Znači u nedjelju igramo još jednu utakmicu sezone, sa razlikom što ovo može biti posljednja na kojoj će nam igrati samo pobjeda. Zrinjski i Sarajevo igraju dan ranije, tako da ćemo znati šta nam konkretno donosi eventualna pobjeda u Krupi. Nama u Mostaru odgovara sve osim pobjede Sarajeva, remi bi naravno bio najbolji ishod, ali to je baš teška utakmica za prognozu i uveliko će zavisiti od rezultata kup utakmice u srijedu.

Krupa je veoma opasna ekipa. Igraju svoju igru čitavih 90 minuta bez obzira na rezultat na semaforu. Njihov problem je što redovno imaju rupu u igri kada protivnik stvori šanse da ih nokautira (Zrinjski i Radnik jučer), siguran sam da će i protiv nas imati taj period i tada moramo biti pravi. Posljednji meč na Grbavici je bio čudan, pokušavali smo centaršutevima iako znamo da imaju paklene stopere koji dominiraju u zraku, ali u nedjelju neće biti Vukotića, što isto tako može biti presudno.

Ne znam ko će zamijeniti Vukotića, do sad ga je mijenjao Čomor, ali mislim da on nije bio u sastavu dvije posljednje utakmice. U svakom slučaju, dobro je što će Aleksić igrati sa nekim drugim igračem u paru jer je sa Vukotićem izuzetno uigran i odlično su stajali na terenu.

Nama trebaju četiri boda iz dvije naredne utakmice i već u Krupi možemo odraditi ogroman posao, vjerovatno ključni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 maj 2017, 12:17

Ako budemo na nivou zalaganja i požrtvovnosti sa utakmice protiv Zrinjskog uz malo drugačiju postavku na terenu, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

Ajzea@ Nije baš da smo štedili jedan period, niti su forumaši određivali primanja.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 12:24

Što se tiče Stevanovića, manite se moralisanja i patetike, a posebno se manite ekonomije.

Nakon toliko godina imamo igrača koji je zaradio svaki fening na terenu, igrača koji je postao pravi simbol Željezničara i treba uraditi sve da se takav igrač zadrži. Ako ne uspijemo, bitno je da nemamo za čim žaliti i da smo pokušali apsolutno sve da ga zadžimo.

Za svaki iskorak koji želimo praviti, potrebni su nam igrači kao Miroslav Stevanović. Želite iskorak u Evropi? Dominaciju u domaćim takmičenjima? Sigurno ih nećemo ostvariti sa Kerlama, Bogićevićevima ili Blagojevićima. Nama ne treba jedan, već pet Miroslava da bi se bar malo izdigli iz ovog prosjeka/sivila. Za to nam trebaju i Stevanović, i Tomić i Vukotić i još bar dva igrača tog kalibra.

Na kraju ne znam ko ste vi da sudite je li 10 ili 15 hiljada malo ili mnogo. Hoćete Evropu sa igračima koji su plaćeni 5 hiljada maraka mjesečno? Aha, dočekaćete.
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 08 maj 2017, 12:30

Baš mnogo love kad čitam ovo, mislim on vrijedi tu nema pogovora, još da zna neku fintu s tijelom uradit da slomi igrača koliko može trčati i kako je brz, gdje bi mu kraj bio?! :)
Mislim, ne znam kako namaknu u ovakvim uslovima i plate svima redovno, a da ne pominjem neke premije, plus još nisi osposobio istok da ti vraća pare u smislu poslovnih prostora i nemaš godinama jbenog generalnog sponzora, jer niko na ovakvom vaktu neće da daje 250k bez obzira na solidan marketing, priču iza svega i još dosta lijepih stvari koje su se desile u psoljednih 6 mjesec i još traju :) Ne razumijem se u mark.moža ima neko kompetentniji al' ovako laički u čemu je više problem taj jbeni generalni ako mi ko može i ima volje ispisati tj.objasniti tzv.insajder u pitanju ovog problema :D
Samo Ljože! :bih:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 maj 2017, 12:33

Virtu4l je napisao/la:Što se tiče Stevanovića, manite se moralisanja i patetike, a posebno se manite ekonomije.

Nakon toliko godina imamo igrača koji je zaradio svaki fening na terenu, igrača koji je postao pravi simbol Željezničara i treba uraditi sve da se takav igrač zadrži. Ako ne uspijemo, bitno je da nemamo za čim žaliti i da smo pokušali apsolutno sve da ga zadžimo.

Za svaki iskorak koji želimo praviti, potrebni su nam igrači kao Miroslav Stevanović. Želite iskorak u Evropi? Dominaciju u domaćim takmičenjima? Sigurno ih nećemo ostvariti sa Kerlama, Bogićevićevima ili Blagojevićima. Nama ne treba jedan, već pet Miroslava da bi se bar malo izdigli iz ovog prosjeka/sivila. Za to nam trebaju i Stevanović, i Tomić i Vukotić i još bar dva igrača tog kalibra.

Na kraju ne znam ko ste vi da sudite je li 10 ili 15 hiljada malo ili mnogo. Hoćete Evropu sa igračima koji su plaćeni 5 hiljada maraka mjesečno? Aha, dočekaćete.
Dodao bih još, ne samo zbog iskoraka nego i samog Mirinog odnosa prema sebi kao sportisti, klubu, igri, kolektivu, jednostavno uzor koji ima sve na što bi se naši mladi mogli ugledati.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 12:46

Neandertalac je napisao/la:Dodao bih još, ne samo zbog iskoraka nego i samog Mirinog odnosa prema sebi kao sportisti, klubu, igri, kolektivu, jednostavno uzor koji ima sve na što bi se naši mladi mogli ugledati.
Pričamo o ljudima koji su nam doveli Bevaba, Husića, Pozdera, Jahića, Hervasa, Lazića, Šećerovića... pa da je svaki imao platu dvije milje maraka, a nije, imali su mnogo više. Svi oni skupa ne vrijede 20% Miroslava Stevanovića. Poenta je kad si mogao za njih odvojiti pare, onda možeš i za Stevanovića, koliko god da traži.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 12:51

Pobjeda u Krupi nam je bitna iz još jednog razloga, zbog derbija. Ako pobijedimo u Krupi, 'ladno će nas zaboliti neka stvar koliko će nam dati ulaznica i vrlo lako se kinezi mogu suočiti sa očajnom posjetom i ogromnim finansijskim gubitkom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 maj 2017, 12:56

Pogotovo ako oni popuse kup i izgube u Mostaru.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 maj 2017, 12:59

Virtu4l je napisao/la:Pobjeda u Krupi nam je bitna iz još jednog razloga, zbog derbija. Ako pobijedimo u Krupi, 'ladno će nas zaboliti neka stvar koliko će nam dati ulaznica i vrlo lako se kinezi mogu suočiti sa očajnom posjetom i ogromnim finansijskim gubitkom.
Uz neki dobar rezultat iz Mostara vjerovatno bi nas molili da dođemo. Lično mišljenje, ja ne bih otišao namjerno nakon svih komentara koje sam pročitao, niti ću ići. Direktno bi ih oštetili za 200 do 300 hiljada km što će im Tan od bubrega odbit.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 maj 2017, 13:03

Je li ko nacuo sta, mjenjamo li dobavljaca opreme na ljeto?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 maj 2017, 13:09

Virtu4l je napisao/la:Što se tiče Stevanovića, manite se moralisanja i patetike, a posebno se manite ekonomije.

Super napisano :clap: :clap:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 maj 2017, 13:11

irfo je napisao/la:Je li ko nacuo sta, mjenjamo li dobavljaca opreme na ljeto?
Prvi put cujem.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 maj 2017, 13:13

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Je li ko nacuo sta, mjenjamo li dobavljaca opreme na ljeto?
Prvi put cujem.
Kazu nezadovoljni nasi sa njihovim postivanjem ugovora, ne ispunjavaju obaveze a i kvalitet nije neki, mozda dodje do raskida sad, ako se nadje kakva povoljnija ponuda

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 08 maj 2017, 13:19

Ovi dresovi su bas dobri sad jedino ako ima taj problem isporucivanja i ako se kvalitet pogorsao u međuvremenu.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 maj 2017, 13:23

Zenzo je napisao/la:Ovi dresovi su bas dobri sad jedino ako ima taj problem isporucivanja i ako se kvalitet pogorsao u međuvremenu.
Stvarno ti dobar kvalitet ovih? Haver moj koji ima svaki dres zadnjih deset godina kaze da se ospe dok ovaj nosi, najnekvalitetniji od svih do sad sto smo imali, ja sam konto uzet kad je bio ono holiday market ali sam vidio da kvalitet nije bog zna sta.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 08 maj 2017, 13:24

Adidas daj Boze :salut:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 14:18

Je li moguće da ova fekalija uzima Ivicu Osima u usta i da kaže da loče i mezi svaki vikend?

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2017, 15:02

Šta ce Husarić, primitivac nepismeni, uzimati jednog Švabu u usta svoja pogana :puke: :puke:

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 08 maj 2017, 15:32

irfo je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Ovi dresovi su bas dobri sad jedino ako ima taj problem isporucivanja i ako se kvalitet pogorsao u međuvremenu.
Stvarno ti dobar kvalitet ovih? Haver moj koji ima svaki dres zadnjih deset godina kaze da se ospe dok ovaj nosi, najnekvalitetniji od svih do sad sto smo imali, ja sam konto uzet kad je bio ono holiday market ali sam vidio da kvalitet nije bog zna sta.
Jomine polo majice su kvalitetnije X puta od Diadorinih (bar sto se Zeljinih tice), imam i Jomin dres proslosezonski i fkt je odlican, pogotovo kad se cijena uzme u obzir, rado bih mijenjao dobavljaca da me se sta pita ako je moguce, ali posto nije... :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2017, 15:35

Svaki dobavljač koji oblači sve kategorije je ok i treba raditi sa njim. Nismo mi nikome zanimljivi da radi custom made opremu samo za nas, tako da je ovo sa Diadorom po meni sasvim zadovoljavajuće.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.