FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 08 maj 2017, 01:14

Halo Sema nemoj da te moj lema.
Administracija spava ocito.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2017, 01:18

ElCartel11 je napisao/la:Halo Sema nemoj da te moj lema.
Administracija spava ocito.
Hilmaga se docep'o premium acc-a na Brazzers nema ga ni na poslu vec par dana, a za ostale ne znam
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 08 maj 2017, 01:49

Hilmo šejh.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 maj 2017, 01:56

Ma po kojim to parametrima je ovo najgora ekipa Sarajeva ikad, ili kako neki kazu druga najgora, poslije Melunovica, Sunjevarica itd.

Nikad boljeg i sigurnijeg golmana poslije rata nismo imali - Bojan Pavlovic
Nikad sigurniji stoperski par nismo imali - Novakovic, Mihojevic + Kovacevic
Desnog beka koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji - Hodzic
Najslabija karika i pozicija koja se mora pojacati na ljeto je lijevi bek - Bekic
Dva zadnja vezna, nakon oporavka Kovacevica, izgledaju odlicno - Ivetic, Mihojevic (obojica krpe tu poziciju i odlicno obavljaju svoj posao)
Desno krilo koje se odlicno krece, otvara i nalazi u sansama za gol, ali ga neefikasnost brine - Hebibovic
Ofanzivni vezni i najbolji igrac lige - Haris Duljevic!
Lijevo krilo koje uvijek daje 100% od sebe, koje zna lopte i trenutno je u odlicnoj formi - Crnkic
Na kraju jedan neefikasni napadac, koji je neprepoznatljiv u proljetnom dijelu sezone i mora se dovesti pojacanje na toj poziciji - Ahmetovic
Strucni stab, koji zivi za FK Sarajevo. Odlicna atmosfera medju igracima, svi su kao jedan.

Rezime, na ljeto dovesti lijevog beka, zadnjeg veznog, prednjeg veznog i napadaca i ta ekipa bi se mogla prosetati ligom.

Zamolio bih jos jednom prije nego izvalite takvu glupost da je ovo jedna od najlosijih ekipa Sarajeva, da razmislite dobro i sjetite se kakvi su sve leva.ti igrali za ovaj klub i da ovi momci nisu uopste toliko losi, cast izuzecima tipa Almira Bekica... Po meni komotno je ovo jedna od boljih ekipa Sarajeva, kojoj samo fale 3-4 igraca da postane najbolja i najtrofejnija ekipa.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2017, 02:10

S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!
Podsjećamo da će UNFKS raditi u ponedjeljak i utorak od 17:00h do 19:00h. Svi koji nemaju obilježja grupe neka se osjećaju slobodno da posjete prostorije udruženja i da se naoružaju šalovima, majicama i šeširima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 maj 2017, 02:18

MortemHz je napisao/la:S obzirom na dešavanja na prethodnoj utakmici FK Sarajevo i gnusne natpise u medijima koji su iskoristili priliku da maksimalno osude upotrebu pirotehnike na tribini, te povodom povrede našeg brata sa Sjevera, UNFKS ovom prilikom želi da se obrati javnosti u vezi nemilog događaja. Pirotehnika je uvijek bila i biće dio podrške koju smo Vam nesebično pružali i pružat ćemo sve ove godine. Sami je plaćamo, sami ćemo plaćati posljedice iste, na ovaj ili onaj način. Nažalost, u ovom slučaju ćemo je skupo platiti, ali ćemo je platiti kao što smo i mnogo puta prije. UNFKS preuzima svu odgovornost zbog nemilog događaja te ovom prilikom obavještavamo javnost u BiH da ćemo učiniti sve da se slične greške ne ponavljaju, odnosno iskorijene. Ništa nije i ne smije biti ispred jednog mladog života. Apelujemo i nadamo se da ovaj događaj neće "otjerati" navijače FKS sa tribina najdražeg nam stadiona. Također koristimo ovu priliku da pozovemo sve navijače FKS da se pojavimo u što većem broju na narednoj utakmici najdražeg nam kluba. Motiva i razloga je mnogo, a vjerujemo da je borba za dva trofeja najveći mogući motiv! Svi na Sjever - Sarajevo forever!
Podsjećamo da će UNFKS raditi u ponedjeljak i utorak od 17:00h do 19:00h. Svi koji nemaju obilježja grupe neka se osjećaju slobodno da posjete prostorije udruženja i da se naoružaju šalovima, majicama i šeširima.
SVI NA SJEVER!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 maj 2017, 03:01

Sabinho je napisao/la: Hilmaga se docep'o premium acc-a na Brazzers nema ga ni na poslu vec par dana, a za ostale ne znam
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 maj 2017, 03:03

ThrillerHz je napisao/la:Ma po kojim to parametrima je ovo najgora ekipa Sarajeva ikad, ili kako neki kazu druga najgora, poslije Melunovica, Sunjevarica itd.

Nikad boljeg i sigurnijeg golmana poslije rata nismo imali - Bojan Pavlovic
Nikad sigurniji stoperski par nismo imali - Novakovic, Mihojevic + Kovacevic
Desnog beka koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji - Hodzic
Najslabija karika i pozicija koja se mora pojacati na ljeto je lijevi bek - Bekic
Dva zadnja vezna, nakon oporavka Kovacevica, izgledaju odlicno - Ivetic, Mihojevic (obojica krpe tu poziciju i odlicno obavljaju svoj posao)
Desno krilo koje se odlicno krece, otvara i nalazi u sansama za gol, ali ga neefikasnost brine - Hebibovic
Ofanzivni vezni i najbolji igrac lige - Haris Duljevic!
Lijevo krilo koje uvijek daje 100% od sebe, koje zna lopte i trenutno je u odlicnoj formi - Crnkic
Na kraju jedan neefikasni napadac, koji je neprepoznatljiv u proljetnom dijelu sezone i mora se dovesti pojacanje na toj poziciji - Ahmetovic
Strucni stab, koji zivi za FK Sarajevo. Odlicna atmosfera medju igracima, svi su kao jedan.

Rezime, na ljeto dovesti lijevog beka, zadnjeg veznog, prednjeg veznog i napadaca i ta ekipa bi se mogla prosetati ligom.

Zamolio bih jos jednom prije nego izvalite takvu glupost da je ovo jedna od najlosijih ekipa Sarajeva, da razmislite dobro i sjetite se kakvi su sve leva.ti igrali za ovaj klub i da ovi momci nisu uopste toliko losi, cast izuzecima tipa Almira Bekica... Po meni komotno je ovo jedna od boljih ekipa Sarajeva, kojoj samo fale 3-4 igraca da postane najbolja i najtrofejnija ekipa.

Sa tim da je taj Almir Bekic igrao odlicno jedno vrijeme cak je i u reprezentaciji zavrsio i odigrao fino minutazu koju je dobio, sad ko da je na sihrima sav isprepadan, definitivno nije za FKS sa ovim pristupom, Ahmetovic ko da je na pekaru nagazio sta je sve fulio na proljece al opet se bori. Onaj drugi Bekic isto van forme tako da samo mozemo onom hurticu i upravi mamu u p**ku **** zbog Benke pa onda onom laznom papetu za los prelazni rok... Husrefa obavezno vratit u klub ogrijesili smo se mnogo prema tom covjeku
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 maj 2017, 04:29

@ThrillerHz :thumbup:

Ako se ne varam i sezonu prije dolaska Ahmetović je bio dobar u jesenjem dijelu sampionata da bi grohnuo u proljetnom. Samo da ga ne prodaju nekome kao Barca Fabregasa uz objasnjenje da je u svakoj sezoni imao drastičan pad tokom drugog dijela sezone :mrgreen:

Sto se tice Almira ja mislim da je zadnji put iole kvalitetno odigrao na Kirin Kupu, od tada mu se gubi "trag".

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 08 maj 2017, 05:16

I najboljoj ekipi kad odu 3-4 dobra igraca, ta ekipa dozivi pad a isto tako kad prosjecnoj ekipi dovedes 3-4 prava pojacanja, moze postati vrhunska. Mi imamo 5-6 PROSJECNIH igraca i Dulju, koji je odlican a ostalo samo nogom nabiti. Naravno da bi uz 3-4 prava pojacanja ova ekipa mogla biti vrhunska ali moras imati i jaku klupu tako da nama fali malo vise igraca, pogotovo kad igras na vise frontova i napadas trofeje!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 maj 2017, 06:43

I svako jutro kad se probudim
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 maj 2017, 09:22

moj uzor-S.G je napisao/la:I svako jutro kad se probudim
Uvijek na tebe prvo pomisliiiiiim
Jer ti si meni u zivotu sveeeeeeee
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 08 maj 2017, 10:31

Zagor je napisao/la:SJEVER, ISTOK, ZAPAD, PAKAO
JA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO

ČUJEŠ PJESME DA TE VOLIM JA
VOLIM NAJVIŠE, ŠTA SE DEŠAVA!?!

OOOoooOOO ŠTA SE DESILO
PA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO

AAAAaaaAAA NIKO NIKADA
NEĆE SAZNAT ŠTA SE DEŠAVA :opaopa:

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 maj 2017, 10:56

Premijer
Sarajevo-Lištica....
1 1,50 x 3,60 2 6,10 kof

Po kladionicama smo veliki favoriti
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 maj 2017, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 10:57

Do zadnjeg dana zivota mog..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2017, 11:30

BelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nece to uraditi, mislim na zapad sa clanskom.
Ma jedino riješenje pola zapada zatvoriti, jedino tako mogu dobiti 5%. Bujrum njihovim normalnim navijačima da dođu i sjednu gledati tekmu na taj dio zapada ili na istok.

Kao što bih i sam otišao na sjever ili istok Grbavice, naravno sa nekim plavcem. :mrgreen:
Bez obiljezja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2017, 11:43

FrancescoTotti je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:I svako jutro kad se probudim
Uvijek na tebe prvo pomisliiiiiim
Jer ti si meni u zivotu sveeeeeeee
Ja ne mogu bez tebeee

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2017, 12:02

slika

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 maj 2017, 12:16

Hajde samoo zabiii gooooooo....

...na na na naa naa naa naaa
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2017, 12:23

Fudbalski klub Sarajevo u srijedu, 10. maja na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” dočekuje ekipu Širokog Brijega. Susret na najvećem stadionu u našoj državi počinje u 18 sati.

Veliko interesovanje vlada za prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine, a Fudbalski klub Sarajevo omogućit će svim vlasnicima godišnjih, polugodišnjih ulaznica, kao i vlasnicima bijelih članskih kartica, da iste iskoriste i za finale Kupa BiH, kako bi Bordo nacija bila što brojnija na tribinama koševskog stadiona.

Podsjećamo, bijele članske kartice namijenjenje su za pripadnice ljepšeg spola i za djecu uzrasta do 14 godina, a zahvaljujući istoj, vlasnici takvih članskih kartica mogu gledati besplatno domaće utakmice FK Sarajevo na Koševu, u sklopu Kupa BiH i PLBiH.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.