Ne kontam kako je ovo moguce a koliko samo vise ljudi imaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja sam saidbelosevic28 je napisao/la:Tobe, ja i abu zabijamo samo, sta je reci
Na ljeto remont. Ti i abu letiteTobeYarabi je napisao/la:ja sam saidbelosevic28 je napisao/la:Tobe, ja i abu zabijamo samo, sta je reci
Glavnina indirektnih poreza se uplati u Sarajevu iako si negdje drugo kupio kutiju cigara ili natocio gorivo itd. Razlog sto su firme uglavnom registrovane u Sarajevu, a ne posluju samo u SA kantonu. Dakle, kupis nesto van SA kantona, firma registrovana u SA, i ona tu vrsi uplatu Upravi za indirektno oprorezivanje. A posto je manje, vise sve registrovano u SA onda i ne cudi ovakav podatak. Mada je premijer ovo rekao zbog nekog drugog razloga koji ce vjerovatno doci nekada u buducnosti na razmatranje.MortemHz je napisao/la:Kanton Sarajevo uplati milijardu KM više indirektnih poreza nego cijela Republika Srpska
imam ugovor do ljeta 2020..prije ce skaut otici iz FKS nego ja iz spammabelosevic28 je napisao/la:Na ljeto remont. Ti i abu letiteTobeYarabi je napisao/la:ja sam saidbelosevic28 je napisao/la:Tobe, ja i abu zabijamo samo, sta je reci
Vijadukt je napisao/la:Glavnina indirektnih poreza se uplati u Sarajevu iako si negdje drugo kupio kutiju cigara ili natocio gorivo itd. Razlog sto su firme uglavnom registrovane u Sarajevu, a ne posluju samo u SA kantonu. Dakle, kupis nesto van SA kantona, firma registrovana u SA, i ona tu vrsi uplatu Upravi za indirektno oprorezivanje. A posto je manje, vise sve registrovano u SA onda i ne cudi ovakav podatak. Mada je premijer ovo rekao zbog nekog drugog razloga koji ce vjerovatno doci nekada u buducnosti na razmatranje.MortemHz je napisao/la:Kanton Sarajevo uplati milijardu KM više indirektnih poreza nego cijela Republika Srpska
MortemHz je napisao/la:[bimg]
M.G.Besic je napisao/la:MortemHz je napisao/la:[bimg]
Morto kako ide tačno nick za profil rimskog na forumu ili mi daj link njegovog forum profila molim te
To su moji incijali znamMortemHz je napisao/la:M.G.Besic je napisao/la:MortemHz je napisao/la:[bimg]
Morto kako ide tačno nick za profil rimskog na forumu ili mi daj link njegovog forum profila molim te
Zagalamio sam sa Zapada kada sam čuo da trbuh ima dvije ponude iz Švedske i Turske, izgleda nema namjeru vraćati se nazad.High je napisao/la:Sad znamo gdje je @joker90!
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, mosarajvosa83 i 72 gosta.