FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vakat je da se promjeni ova anketa , Aco daj nekome moderatora za nasu temu i nek se brine o njoj.
Zadnja tri kola se igraju u istom terminu jelde? Mada mescini Virutal rece da mi igramo u nedelju? :O
Zadnja tri kola se igraju u istom terminu jelde? Mada mescini Virutal rece da mi igramo u nedelju? :O
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Definitivno najbolje bi bilo kad bismo zadržali Miru bar još godinu, a onda ga prodati, ili prije ako bude dobrih ponuda.
Ukoliko ako Bog da osvojimo titulu imamo zagarantovanih 1 milion km od uefe zbog igranja drugog pretkola lige prvaka. Trebamo biti realni da mi ne bismo Evrope vidjeli, a da ne pričamo o tituli, da nije bilo M.Stevanovića. U napadu je sve išlo preko njega, vrijedi nam pola ekipe. Uprava koja je dosad u svemu bila transparentna, pravedna i realna, treba odvojiti bar 30% novca koji ćemo dobiti igranjem u drugom pretkolu i uplatiti najzaslužnijem u ekipi što smo tu, a to je Miro. Znači, godišnja plata od 300.000 km sa svim doprinosima, pa ako to odbije, poželjeti mu sreću i zahvaliti mu se na svemu. Siguran sam da bi nam se isplatilo višestruko jer on se uvijek može prodati, a sa njim u timu mi smo glavni favoriti za titulu i u sljedećoj sezoni. Novac sigurno ne bi bio uzalud potrošen, a nekad se mora riskirati. Nema potrebe trenutno tražiti nekakve zamjene za njega ako on bude želio ostati za takvu jednu godišnju platu, jer svi smo svjesni da za njega nema zamjene.
Nadam se da Mirin odlazak nije završena priča.
Ukoliko ako Bog da osvojimo titulu imamo zagarantovanih 1 milion km od uefe zbog igranja drugog pretkola lige prvaka. Trebamo biti realni da mi ne bismo Evrope vidjeli, a da ne pričamo o tituli, da nije bilo M.Stevanovića. U napadu je sve išlo preko njega, vrijedi nam pola ekipe. Uprava koja je dosad u svemu bila transparentna, pravedna i realna, treba odvojiti bar 30% novca koji ćemo dobiti igranjem u drugom pretkolu i uplatiti najzaslužnijem u ekipi što smo tu, a to je Miro. Znači, godišnja plata od 300.000 km sa svim doprinosima, pa ako to odbije, poželjeti mu sreću i zahvaliti mu se na svemu. Siguran sam da bi nam se isplatilo višestruko jer on se uvijek može prodati, a sa njim u timu mi smo glavni favoriti za titulu i u sljedećoj sezoni. Novac sigurno ne bi bio uzalud potrošen, a nekad se mora riskirati. Nema potrebe trenutno tražiti nekakve zamjene za njega ako on bude želio ostati za takvu jednu godišnju platu, jer svi smo svjesni da za njega nema zamjene.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 08 maj 2017, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Baš je zapuštena ova tema od strane Mods.Merhaba je napisao/la:Vakat je da se promjeni ova anketa , Aco daj nekome moderatora za nasu temu i nek se brine o njoj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Što se tiče in/out transfera ovo ljeto će biti pravo yebeno. Odoše nam 2 najbolja igrača Miro i Lendra, plus spominje se i odlazak Vece to bi onda već bilo 3 prebitna igrača iz ekipe. A prave zamjene za njih u ligi je nemoguće naći. A gdje su tu još novi štoper, bek, vjerovatno i centralni vezni. A dolazi ti europa, yeben protivnik koga god izvučeš u kvalifikacijama LP (naravno ako osvojim titulu), a ti vršiš opet neki remont u ekipi. Nemaš puno vremena uigrat toliko novih igrača... Uprava sigurno već sada stupa u kontakt s nekim novim igračima, pa ćemo da vidimo.ZaZelju je napisao/la:Definitivno najbolje bi bilo kad bismo zadržali Miru bar još godinu, a onda ga prodati, ili prije ako bude dobrih ponuda.
Upravo dajte nam kakvih Pozdera, Hervasa, pive i igara ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Husić je bio majka svih transfera, kad idiot napravi penal u Zenici, uf 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nemanja Bilbija: Na Grbavici ćemo se mi dosta pitati
"Imamo taj bod zaostatka, i zato smo uvelike i sami krivi, ali ništa još nije gotovo. U igri je još dvanaest bodova, a situacija je takva da gostovanje na Grbavici možda i neće odlučiti prvaka..."
"Vjerujem da ćemo se dosta toga mi pitati, jer uvijek se želimo nadigravati, uvijek idemo na posjed..."
"Stvaramo dosta prilika...napad bi se trebao malo više koncentrirati, a kada se to dogodi, vjerujem da će biti dobro..."
"Nosio sam dres Sarajeva i dobro znam pod kakvim pritiskom oni tamo igraju. Tamo vam je sve bajno i krasno kada ide, a kad ne ide, priča se mijenja. Željezničaru zato sigurno neće biti svejedno protiv nas..."
Sretno sutra,upamtite da igrate protiv najprljavije ekipe ikad.
Bolji ste od njih, samo hrabro
Bila onog trenutka kad smo izgubili u Mostaru od Zelje !Gotova sezona za vas
Aj Boze

Sta im radis Zeljoooooo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I još onaj crveni na derbiju...On je ba maler od momenta kad je došao u Želju, prvo mu auto odrade i onda on odradi nas sa svojim igrama.Virtu4l je napisao/la:Husić je bio majka svih transfera, kad idiot napravi penal u Zenici, uf
Onda nam uvališe onu budalu Toskasa, čovjek propustio pripreme na Kupresu jer je zaboravio pasoš. Odigrao samo 2 minute protiv Čelika, to mu je sva minutaža u Želji.
Pozder je toliko dobar igrač da šuta loptu na turnirima bosanske dijaspore po Njemačkoj... Jedino korisno što je uradio je onaj ubačaj iz kojeg je slijedio go na derbiju.
Gledaj odbrane

Bevab Jahić Toskas Husić
Yebiga nisam znao koga na desnog beka pa Bevaba stavio, bilo bi nepošteno ga nespomenut

- Neandertalac
- Kontakt:
Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
jel se izjasnio?Neandertalac je napisao/la:Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Jeste.irfo je napisao/la:jel se izjasnio?Neandertalac je napisao/la:Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ispravi me ako grijesim, ali to je oko 6000 neto mjesecno, zar nije malo?Neandertalac je napisao/la:Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Neandertalac
- Kontakt:
Tako nešto, matematički. Je li malo ne znam, svako ima svoje viđenje situacije. Nekome jeste, drugima opet nije a ima sigurno i onih kojima je to taman. Sto ljudi sto ćudi.anonimni je napisao/la:Ispravi me ako grijesim, ali to je oko 6000 neto mjesecno, zar nije malo?Neandertalac je napisao/la:Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
Naravno, nemojte me uzimati kao relevantan izvor. Ima raznih cifri, odbio 200, 250 pa da i ja napišem svoju. Ako ništa zaslužuje naše veliko poštovanje za svoj odnos prema dresu, profesionalizam, zalaganje, itd.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako je to istina onda je sramota!!!!Neandertalac je napisao/la:Tako nešto, matematički. Je li malo ne znam, svako ima svoje viđenje situacije. Nekome jeste, drugima opet nije a ima sigurno i onih kojima je to taman. Sto ljudi sto ćudi.anonimni je napisao/la:Ispravi me ako grijesim, ali to je oko 6000 neto mjesecno, zar nije malo?Neandertalac je napisao/la:Zadnja nuđena Miroslavu je 120.000 bruto.
Naravno, nemojte me uzimati kao relevantan izvor. Ima raznih cifri, odbio 200, 250 pa da i ja napišem svoju. Ako ništa zaslužuje naše veliko poštovanje za svoj odnos prema dresu, profesionalizam, zalaganje, itd.
Ako se dobro sjecam u onim prepiskama sa Jahicem on ima 8000 neto, pa kako onda da se Miro zadrzi ako neko ko ne trenira ima vecu platu od najboljeg igraca lige
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Miro ima oko 7, ja sam za to da mu se udupla, pa uzmi ili ostavi...
Hladno Miroslavu dati 15 milja mjesecno jer zasluzuje i na desnog beka pomalo ubacivat nekog juniora jer ce cika Miroslav da pazi na njega 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Moj izvor rece da mu je ponudjeno nedavno 200k+. Blizak covjek Misimovicu mi rece da Miroslav nece ostat al eto ja idalje gajim neku nadu da ce ostat..
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ko je problem Miroslav ili mu menađer, mislim da je 200k za jednog igraca previse za nas klub, nismo mi taj nivo.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Jeste li vi svjesni da mi radimo na infrastrukturi i da jedini placamo sve moguce poreze? Znate li koliki su to porezi? Najveci u Europi, cini mi se....
Lahko se preko foruma razbacivati novcem kluba.
Lahko se preko foruma razbacivati novcem kluba.
Životni saputnik! 1921
Ma nije, svakako bi ostao najduze godinu dana ktb i prodali ga negdje, do kraja ugovora sigurno ne bi ostao.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, MoSaZeLjo1921, voltron30 i 31 gost.