Ne smije biti toliko malo, sramotaTobeYarabi je napisao/la:4000 plafon, nazalostSarajlijica1946 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ako pecara bude mala, imaju oni i svoj drugi stadion![]()
Sto bih volio 10 000 u Srijedu, da napravimo pakao. Ali tesko jbg.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ma kone ako rijese Krupu i ako im se poklopi rezultat iz Mostara oni ce najmjerno bojkotovati i cekati na sugavici rezultatPitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Sve preko 1750 ako daju, eto im problema..PitarBordo je napisao/la:Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
Sami su rekli da će tako biti. Ako pokake to obećanje, onda ne vidim koja budala može ponovo vjerovati istima.
Bez obzira na ishode, ne smiju dobit više od 1750. Nek i čekaju na Grbavici, nek hodaju oko stadiona, al' negdje se crta mora povuć'. Joj kako bih volio da uzmemo u Mostaru pa da se pomokrimo na njih na AFH, još da nas bude 10 puta više na stadionu (a bilo bi). Nek' vide gurbeti za kakav su se derbi izborili. Ma dali bi nam iduće sezone cijeli sjever, 3 marke ulaz, i dobiješ košpice i sok na ulazu.nukleusmember je napisao/la:ako nam budu bježali 3 ili manje bodova definitivno im dati 1750,ako vase obezbjede titulu iduće kolo što se mene tiče eto im cijeli stadion,revijalni derbiji me ne interesuju
VVVBK
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ma da mi samo uzmemo u mostaru,čala je valjda dobar motivator,neka im ispriča neku prigodnu priču o punom stadionu ako pobijede madjare,ako ne,ne pada mi na pamet da dolazim na proslavu njihove titule i da ih gledam
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Ako pobjedimo u Mostaru Bilbiji i Baricu istok sve halali
Kobiljar i Lasta su nasi jos Husari rec da ce iduce sezone u Sarajvo dovesti dva igraca da malo poprica s Piricem i Mesanovicem .

- PitarBordo
- Kontakt:
Ne citirajte intelektualni abortus, proganjaju me dupli zarezi po kući.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi se da navija za prigradski klubTobeYarabi je napisao/la:tesko da negdje postoji ovako glupo govedoBelminM23 je napisao/la:Govedo, šetaj.Sema64 je napisao/la:Ja kao gradanin ,svog rodnog grada ,navijac sam Zelje ,molim ,,Gradsku upravu,,vlasnika Stadiona Kosevo da ovim mentalno ret. navijacima sto se predstavljaju kao navijaci FK Sarajevo bude zabranjen ulaz na nas stadion,,grada Sarajeva ,, jer nam ponos i ugled herojskog grada blate
![]()
![]()
Sema64 je napisao/la:Mi ako uguramo gol vise,pa makar to pomoglo 15 000 tisuca freneticnih The Maniaxa svojim puhanjem lopte u golll ee too ce se pikatii . A ovo sto se pise po portalima je propagandni rat ( pitarski KOS, i svinjska CIA) . U goll u goll vikni ga u goll. Vjerujte ljudi da su mi jucer u Zagrebu ,,purgeri,, pricali da bi u grotlu Grbavice i slavni Real pao ono nekad .Ja im spomenuh Zrinjski ,,derbi,, I znate sta ljudi kazu .U grotlu Grbavice , mnogi Europski ,, NK,, ne bi imali sta traziti a kamo li Covicev Herceg Zinjski.To kazu domicilni Zagrebcani.Kazu da su ponosni na Zeljinu djecu Hodzica i Gojaka.Prizeljkuju nas uspon tj Zelje jer Zeljo ima povijest. Dolazi jedna grupa ,,purgera,, koja voli Zeljinu atmosferu a vjerujte i Zelju kao klub.Jedino ce napraviti belaj ako u lozi na zapadu vide Mamice.

Ništa bolje forum nije uradio, od zabrane pisanja na glavnoj temi gostujućim navijačima. Može se dosta više pročitati i saznati informacija o klubu, nego u onom bućkurišu prije. A PL prepucavanja su dobra da se malo raja nabrije.
Fino ako ne navijaš za Sarajevo, bujrum napiši ovdje lijep post, nemoj prdit, kao i ja kada odem na tuđe teme pristojno se ponašam.
PS
Halalite na upadu.

Fino ako ne navijaš za Sarajevo, bujrum napiši ovdje lijep post, nemoj prdit, kao i ja kada odem na tuđe teme pristojno se ponašam.

PS
Halalite na upadu.

-
- Kontakt:
Ja sam uvjeren u pobjedu od 2+ nad listicom. NIkad gori tim nisu imali. Samo Menalo igra, ostali go ku.rac.
Sto se derbija tice, samo 5% , ovo ''gospoda'' , ''car derbija'' i sl. floskule nabiti na ku.rac.
Dobro neko rece Sa gospodom gospodski, sa ciganima ciganski.
Selam za Sejha !!!
Sto se derbija tice, samo 5% , ovo ''gospoda'' , ''car derbija'' i sl. floskule nabiti na ku.rac.
Dobro neko rece Sa gospodom gospodski, sa ciganima ciganski.
Selam za Sejha !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ako puste zapad u slobodnu prodaju, to ce biti pogubno. Znam drage su pare ali to ce biti preuzimanje odgovornosti za mozda najveci rizik na AFH ikada. Zapad je ogromna tribina i nema armije koja bi mogla sprijeciti eventualne sukobe. Zapad sa clanskom, u protivnom otjerat ce nase starije navijace, djecu i dame a prodati karte narkomanima koji ce bacati sve i svasta po nama kad povedemo 2:0. Poucen iskustvom znam da postoji dio nasih objektivnih navijaca na toj tribini koji ce to jedva docekati i ode sve u tri pm. Veliki ispit za nasu upravu, ako ovo syebu i neko nastrada, da bi zaradili par milja, krivicno gonit a i linc im ne gine. Pamet u glavu, ustupaka nema. Zao mi je "normalnih" navijaca manjeg gradskog rivala i nedostatka nekadasnje atmosfere. Osjecao bih se prevarenim ako bi im nasa uprava pravila billo kakve ustupke. Na zalost vec odavno je ocigledno da sa papcima iz njihove uprave ne moze drugacije.
R E C I. N E. P A P A N L U K U
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece to uraditi, mislim na zapad sa clanskom.
Boze pogledaj nas,daj nam pobjedu u Mostaru da ostanemo na tri boda do derbija,il ne mora pobjeda ni nerijeseno nije ni bitno samo da smo na tri boda sa njima na derbiju,da im se po2seremo na sve,da pakao napravimo da vidimo te labrnje cobanske
Ma jedino riješenje pola zapada zatvoriti, jedino tako mogu dobiti 5%. Bujrum njihovim normalnim navijačima da dođu i sjednu gledati tekmu na taj dio zapada ili na istok.MortemHz je napisao/la:Nece to uraditi, mislim na zapad sa clanskom.
Kao što bih i sam otišao na sjever ili istok Grbavice, naravno sa nekim plavcem.

Pa mogli smo i mi na njihov dio sjevera uci sve im zauzet pa oni to sprijece,nek i nasi to urade ja bi jug zatvorio il ga otvorio formalno da je nasa tribina,a njih 1700 ogradio na zapadu i napravio tampon zonu sa murijom pa nek izvole. Ako sta budu pokusali,sljedeci derbi kupit karte za njihov dio sjevera i sve ih istjeratobiteljskicovjek je napisao/la:Ako puste zapad u slobodnu prodaju, to ce biti pogubno. Znam drage su pare ali to ce biti preuzimanje odgovornosti za mozda najveci rizik na AFH ikada. Zapad je ogromna tribina i nema armije koja bi mogla sprijeciti eventualne sukobe. Zapad sa clanskom, u protivnom otjerat ce nase starije navijace, djecu i dame a prodati karte narkomanima koji ce bacati sve i svasta po nama kad povedemo 2:0. Poucen iskustvom znam da postoji dio nasih objektivnih navijaca na toj tribini koji ce to jedva docekati i ode sve u tri pm. Veliki ispit za nasu upravu, ako ovo syebu i neko nastrada, da bi zaradili par milja, krivicno gonit a i linc im ne gine. Pamet u glavu, ustupaka nema. Zao mi je "normalnih" navijaca manjeg gradskog rivala i nedostatka nekadasnje atmosfere. Osjecao bih se prevarenim ako bi im nasa uprava pravila billo kakve ustupke. Na zalost vec odavno je ocigledno da sa papcima iz njihove uprave ne moze drugacije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko hoce doci ce na zapad, da se ne lazemo. Ne moze se to bas zaustaviti, dođu bez obiljezja i to je to. Oni ce ograditi navijacku tribinu i to bi bilo to. Nama svakako godi, skuplji je zapad 

KUPI KARTU OĆERAJ MANIJAKA
Ne bih ni jeo u školi, postio bih, samo da kupim 2-3 karte.

Ne bih ni jeo u školi, postio bih, samo da kupim 2-3 karte.

SJEVER, ISTOK, ZAPAD, PAKAO
JA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO
ČUJEŠ PJESME DA TE VOLIM JA
VOLIM NAJVIŠE, ŠTA SE DEŠAVA!?!
OOOoooOOO ŠTA SE DESILO
PA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO
AAAAaaaAAA NIKO NIKADA
NEĆE SAZNAT ŠTA SE DEŠAVA
HAJDE MALO VESELOOOO
JA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO
ČUJEŠ PJESME DA TE VOLIM JA
VOLIM NAJVIŠE, ŠTA SE DEŠAVA!?!
OOOoooOOO ŠTA SE DESILO
PA TE LUDO VOLIM SARAJ"VO
AAAAaaaAAA NIKO NIKADA
NEĆE SAZNAT ŠTA SE DEŠAVA

HAJDE MALO VESELOOOO
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ElCartel11
- Kontakt:
Malo sam popravio postBelminM23 je napisao/la:KUPI KARTU OĆERAJ MANJEJAKE![]()
![]()
![]()
Ne bih ni jeo u školi, postio bih, samo da kupim 2-3 karte.![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Novakovic daje gol u srijedu 1,30 kvota
. Btw ima na BHT repriza okrsaja sa Slobodom