Zeljeznicar za zivot cijeli !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daj ba kakav Obradović..Sema64 je napisao/la:Od Dzexona za slijedeci transfer u Milan ima da legne 2-3 milioncica.Tako da za vec dogovorene: Obradovica,Ordagica, ( lijevi i desni bek -imena tajna), half
i jos 1-2 igraca nece biti problema sto se tice finansija.
Klošaru ulaz u Sarajevo zabraniti!Sema64 je napisao/la:Tomic se nudi direktno( bez posrednika,citiram; ja bih najj vise u buducnosti volio da igram za Zelju , zbog navijaca koji su uvijek uz svoj voljeni klub) .Ja bih dodao : i kad gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula .Mi te volimo ...
Pss
Celo je rekao da mu treba jedan lijevak- vezni a Tomo je tajjj..drzak dobar
Ma Vukotic bi sad pjeske krenuo prema Grbavici, bez sumnje, ali ne pita se samo on, ni mi vec ugovor koji ga veze sa Krupom, i ambiciozni čelnici Krupe koji u njemu vide zlatnu koku, što realno i jeste tako da je teško očekivati ali eto, nikad se ne zna.samoposmatram je napisao/la:A jel to ima price da ce se Vukotic odkupiti?Sandokan87 je napisao/la:Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.samoposmatram je napisao/la:
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.
Ma ne treba strahovati ali ne treba se dizati u nebesa. Da smo u prednosti, jesmo, ali da smo "Šampioni Svemira" to nismoNeandertalac je napisao/la:Treba pitati navijače koga žele, svakako im možeš "panj" al' bukvalno, predstaviti kao boom pojačanje. Pa opet sa hairom, ne moramo 60 može i 40 igrača za sezonu. Tako se tim gradi.
Od Krupe ne trebamo strahovati, ni od plastike, ni od pitara. Možda da se konačno počnemo ponašati kao šampioni, gospodski ali sa autoritetom.