FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2017, 21:25

MortemHz je napisao/la:50-50
Trebao si rec: "tanke, nikakve" sa velikim sovinistickim osmijehom :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2017, 21:29

PitarBordo je napisao/la:Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
Sve preko 1750 ako daju, eto im problema..
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2017, 21:34

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
Sve preko 1750 ako daju, eto im problema..

Sami su rekli da će tako biti. Ako pokake to obećanje, onda ne vidim koja budala može ponovo vjerovati istima.
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2017, 21:39

Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2017, 21:49

hilmo je napisao/la:Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".
E ako padnu, pali su na jednom od najvećih testova i onda nek gledaju oni i gurbeti na Koševu derbi. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 21:50

E ako slučajno puste i jednu ulaznicu više od 1750, onda će biti belaja. I treba im već sada praviti pritisak oko toga, da slučajno ne zaborave :shifty:
SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 maj 2017, 21:53

joker90 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".
E ako padnu, pali su na jednom od najvećih testova i onda nek gledaju oni i gurbeti na Koševu derbi. ;)
Ako puste vise ja taj dan gledam u kafani derbi, nije niko ovca jbt.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2017, 21:55

Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 21:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ako puste vise ja taj dan gledam u kafani derbi, nije niko ovca jbt.
Ma bit ce na zapadu, pomijesat ce se sa nasim ali haj nebitno to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 maj 2017, 21:57

Ma bice im samo 5% siguran sam

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2017, 21:58

bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
Kako ne mogu tu priču "mi smo gospoda, dati im ko i prije"...
:facepalm:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 22:00

bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
:stop: :stop: :stop: :puke: :puke: :puke:

Daj ba dosta više, godinama glumimo gospodu, a oni prema nama ko prema stoci. Ja hoću da na njihovoj Sadaka areni gledam ko čovjek derbi, a ne da se osjećam ko krme u teheranu.

Kad im jednom muda pokažemo, valjda će razmisliti, pa i nama davati više.
SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2017, 22:02

PitarBordo je napisao/la:
Ja tako mislim , mozda sam i u krivu al et . cak mislim da bi hz i pitari neko obavjestenje trebali dati kako zelimo pravi derby i dovoljan broj za gostujuce navijace . mislim da bi to bilo mocno i pravi potez gospodski s nase strane . moje misljenje da bi im tim pokszali ko je ko .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2017, 22:04

bordobijeli je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ja tako mislim , mozda sam i u krivu al et . cak mislim da bi hz i pitari neko obavjestenje trebali dati kako zelimo pravi derby i dovoljan broj za gostujuce navijace . mislim da bi to bilo mocno i pravi potez gospodski s nase strane . moje misljenje da bi im tim pokszali ko je ko .
Ofirna ti je priča kume. Samo ću toliko reći.
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 22:06

Sa GOSPODOM gospodski, sa CIGANIMA ciganski. :kafa:
SARAJEVO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 maj 2017, 22:08

Dugo smo mi gospoda bili. Ako nas nastave gazit ovako, za 10 godina ćemo im na Koševu i istok dat a mi se gurat' na sjeveru. Samo 1750, ni karte više. Jedino gdje možemo ispast gospoda je da im damo 1750 stolica, mada bih im ja dao 1000 stolica i ogradio kavezom. Quid pro quo, jedan za jedan. Vjerujte mi, ako bi se desilo da kone popuše titulu na Koševu pred 1750 svojih navijača, već naredne sezone na Grbavici bi nam dali 3 hiljade ulaznica. Naši popustit ne smiju, Sabrina pokaži im mu..., ovaj, ništa, nema veze. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 maj 2017, 22:08

fico je napisao/la:Sa GOSPODOM gospodski, sa CIGANIMA ciganski. :kafa:
:thumbup: :thumbup:

Pored enormno malog broja ulaznica, skucenog i neuslovnog prostora, uprava FK Željeničara nije htjela uciniti ni jedan ustupak nasim navijacima pa su na kraju i javnost LAGALI da je MUP odgovoran za 700 ponuđenih ulaznica, sto nije bila istina.

S obzirom na to, molim Vas kao navijač FK Sarajevo, da zbog moje sigurnosti kao i ostalih navijača, ne dozvolite huliganiziranoj grupi navijača FK Željezničar prisustvo derbiju izvan prostora od 1750 stolica na jugu stadiona AFH, prema Zapadu!
Zasto?
Na zapadu se nalaze navijači koji dolaze sa porodicama, djecom, i na proslom derbiju su navijači FK Željeznicar gađali miroljubive porodicne ljude na Zapadnoj tribini. Također, isti navijači već godinama prave ogromne probleme na svom stadionu kao i na drugim stadionima. Podsjećam na one najveće:
Bacanje dimne bombe na sjevernu tribinu AFH na utakmici sa Borcem, nekoliko puta lomljenje stolica i unistavanje WC-ova na juznoj tribini, postavljanje bombi na svom stadionu, oruzani sukobi u grupi, bacanje bombe na djecije igraliste, medjunavijački sukobi na istocnoj i juznoj tribini njihovog satadiona, upadanje na stadion AFH i krađa zastave FKS sa jarbola su samo neki od ekscesa ove skupine.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 07 maj 2017, 22:25

Nema vise gospode u Sarajevu ! :salut:
M.Delac 2

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 07 maj 2017, 22:25

fico je napisao/la:Sa GOSPODOM gospodski, sa CIGANIMA ciganski. :kafa:
!00 % Zapad samo sa clanskim, a ovi ako daju vise od 1700 otic u upravu i sve ih nogama izbacit iz zgrade, gospodski...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 07 maj 2017, 22:31

ako su oni rekli da svaki evropski derbi gostoma bude tih 5% onda ok mi njima 5% oni nama i gotova prica

@bordobijeli fakat ne razumijem zasto opet popustati
jos ovo sa hz i obavjestenjem :roll:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Posejdon i 48 gostiju.