Ismijavali te ljudi ali si imao pravoSlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, veceras cetiri komada

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ismijavali te ljudi ali si imao pravoSlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, veceras cetiri komada
Alipasino je napisao/la:Salahu kita ti se osusila.
Zdravo zdravoAmsterdam1312 je napisao/la:Danas ima šansu da se odvoji na listi strijelaca napokon i napravi korak ka osvajanju Capocannoniere-a i to protiv svog nesuđenog tima. Nadam se da će explodirati i da će riješiti večeras utakmicu te ušutkati kritičare koji se svaki put izmigolje iz rupa kada treba kenjati.
Sta ljudi znaju?harden je napisao/la:Ismijavali te ljudi ali si imao pravoSlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, veceras cetiri komada
Salah i Radja su zasluzili po samar da im opaliSlevinKelevra je napisao/la:Sta ljudi znaju?harden je napisao/la:Ismijavali te ljudi ali si imao pravoSlevinKelevra je napisao/la:Ajmo, veceras cetiri komadaDa mu se saigraci ponasaju imalo kolegijalno, kao sto je to inace obicaj u ovakvim situacijama, vec bi imao cetiri komada.
Realno, igracine, a Salah je savrsen saigrac u vrhu napada za Dzeku, ali ne mogu da vjerujem da mu ne daju vise loptu u ovim situacijama. Imam osjecaj da im svira penal na 0:3 ili 0:4, da bi ga neko drugi izveo... Bez obzira na sve, korektno bi bilo da ga poguraju u ovoj situaciji, posebno kad je ovo veceras gotovo, Milan je neozbiljna ekipa.soccerfan je napisao/la: Salah i Radja su zasluzili po samar da im opali
Harrison je napisao/la:Forumasi, vrijeme vam je da obnovite gradivo, ovo svake godine ponavljam da ne zaboravite, zapravo mislim da sam preskocio 2016.godinu, sad dobro pazite, al dobro:
BiH: Dzeko
Turcin: Dzekoglu
Makedonac: Dzekovski
Albanac: Dzekiri
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Francuz: Dzekoa
Svabo: Dzekenzi
Svedjanin: Dzekensson
Norvezanin/Danac: Dzeksen
Rumun: Dzekescu
Holandjanin: Van Der Dzekoijer
Finac: Dzekonen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Gruzijac: Dzekosvili
Kinez: Dzekang
Korejanac: Dze-Kou
Japanac: Dzekoto, moze i Dzekashi ili Dzekosaki
Arap: E-ddin ben Al-Midhat Al-Dzeko
Poljak ti je Dzyekowski, a Armenac DzekhyanHarrison je napisao/la:Forumasi, vrijeme vam je da obnovite gradivo, ovo svake godine ponavljam da ne zaboravite, zapravo mislim da sam preskocio 2016.godinu, sad dobro pazite, al dobro:
BiH: Dzeko
Turcin: Dzekoglu
Makedonac: Dzekovski
Albanac: Dzekiri
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Francuz: Dzekoa
Svabo: Dzekenzi
Svedjanin: Dzekensson
Norvezanin/Danac: Dzeksen
Rumun: Dzekescu
Holandjanin: Van Der Dzekoijer
Finac: Dzekonen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Gruzijac: Dzekosvili
Kinez: Dzekang
Korejanac: Dze-Kou
Japanac: Dzekoto, moze i Dzekashi ili Dzekosaki
Arap: E-ddin ben Al-Midhat Al-Dzeko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.