Trebao si rec: "tanke, nikakve" sa velikim sovinistickim osmijehomMortemHz je napisao/la:50-50

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebao si rec: "tanke, nikakve" sa velikim sovinistickim osmijehomMortemHz je napisao/la:50-50
Sve preko 1750 ako daju, eto im problema..PitarBordo je napisao/la:Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
joker90 je napisao/la:Sve preko 1750 ako daju, eto im problema..PitarBordo je napisao/la:Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
E ako padnu, pali su na jednom od najvećih testova i onda nek gledaju oni i gurbeti na Koševu derbi.hilmo je napisao/la:Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".
Ako puste vise ja taj dan gledam u kafani derbi, nije niko ovca jbt.joker90 je napisao/la:E ako padnu, pali su na jednom od najvećih testova i onda nek gledaju oni i gurbeti na Koševu derbi.hilmo je napisao/la:Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".
Ma bit ce na zapadu, pomijesat ce se sa nasim ali haj nebitno toSarajlijica1946 je napisao/la:Ako puste vise ja taj dan gledam u kafani derbi, nije niko ovca jbt.joker90 je napisao/la:E ako padnu, pali su na jednom od najvećih testova i onda nek gledaju oni i gurbeti na Koševu derbi.hilmo je napisao/la:Isto me interesuje, a već imam osjećaj da će pasti pod onom "fudbalski spektakl".
Kako ne mogu tu priču "mi smo gospoda, dati im ko i prije"...bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
Ja tako mislim , mozda sam i u krivu al et . cak mislim da bi hz i pitari neko obavjestenje trebali dati kako zelimo pravi derby i dovoljan broj za gostujuce navijace . mislim da bi to bilo mocno i pravi potez gospodski s nase strane . moje misljenje da bi im tim pokszali ko je ko .PitarBordo je napisao/la:Kako ne mogu tu priču "mi smo gospoda, dati im ko i prije"...bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
Ofirna ti je priča kume. Samo ću toliko reći.bordobijeli je napisao/la:Ja tako mislim , mozda sam i u krivu al et . cak mislim da bi hz i pitari neko obavjestenje trebali dati kako zelimo pravi derby i dovoljan broj za gostujuce navijace . mislim da bi to bilo mocno i pravi potez gospodski s nase strane . moje misljenje da bi im tim pokszali ko je ko .PitarBordo je napisao/la:Kako ne mogu tu priču "mi smo gospoda, dati im ko i prije"...bordobijeli je napisao/la:Pisao sam isto 5 % i nista vise . al sad kad bolje skontam mi smo gospoda navijamo za FKS hajmo mi napunit sjever i istok a njima bi dao kao i dosad . pokazati da mi znamo sta je derby za razliku od njih i njihove uprave . nas zadatak je srijeda mora biti preko 7 hiljada
fico je napisao/la:Sa GOSPODOM gospodski, sa CIGANIMA ciganski.
!00 % Zapad samo sa clanskim, a ovi ako daju vise od 1700 otic u upravu i sve ih nogama izbacit iz zgrade, gospodski...fico je napisao/la:Sa GOSPODOM gospodski, sa CIGANIMA ciganski.