hrubesch je napisao/la:Ne vidim razloga da se prepucavamo sa komsijama iz Gracanice i to na njihovoj temi.Gec me iznenadio pomalo provokativnim komentarom. Mi smo tu gdje jesmo, iz ove koze ne mozemo.Brastvo ni u snu nece doci u situaciju da bude ugroženo, ne da nece, vec ne moze.A, nedaj boze da tako bude, ja bi bio prvi da im se daju (poklone) bodovi, jer nama na žalost vjerovatno predzadnje kolo nece vise trebati.Dok se ne budemo držali jedni uz druge i necemo nista napraviti. Umjesto da krojimo ko ce biti prvi, ko ce ispasti, mi se koljemo međusobno. Svaka nam cast.PS.Igrati protiv Malesica, Priluka, sada i Prokosovica, Svatovca i Miricine nije sramota, a vjeruj mi Gec da i te utakmice nekad imaju puno vise cara i ljepote neho npr. protiv Gorazda, Capljine, Seme i jos nekih.Pozzz.za prijatelje iz Gracanice.Gledo sam vas jos u kvalifikacijama za Republicku ligu i navijo tada za vas, sto mi je bilo normalno, a ne za neke iz Bos.Krajine, ako se dobro sjecam.
Dođe neki "ANAMNEKO" pa prosipa seljakluk i svoje gluposti na tuđim temama

Nje mrdno dalje od puračića i tuzla a on zna ko je prodo ko kupio

Hajd objasni gluperdi kako je Radnički pobjedio u Gračanici

kupio

Došli nadigrali nas,pobjedili,ispraćeni aplauzom

Bosna V. koja je lider na tabeli i za 3.klase bolja ekipa od Radničkog također pobjedili u Gračanici i odma priča kupili-prodali

Žao mi Radničkog što ispada al radi šabana poput ANAM NJEKO i 2.liga sjever je puno