FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Effenberg je najnoviji kandidat za sportskog direktora
Za sad još uvijek nije kandidat (nažalostschickeria je napisao/la:Effenberg je najnoviji kandidat za sportskog direktora

On je samo na pitanje voditelja Doppelpass-a Thomasa Helmera, da li se može zamisliti na poziciji sportskog direktora Bayerna, odgovorio da može i da Rummenigge zna gdje ga može pronaći te da bi mu ta pozicija bila interesantna, jer se i dalje osjeća povezanim s Bayernom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Alexis maximum 40miliona, i ako dodje, nece biti skuplji... Walker je dobro ime, dobar igrac, vec nekoliko sezona kvalitetno igra, ove najbolje, ali nije on WC igrac...
Treba tu nesto bolje
Treba tu nesto bolje
Stern des Südens
-
- Kontakt:
Jesi li vidio koliko je akcija stvorio alexis danas protiv uniteda ?Ne treba gledat cijenu ,on omože igrat jos tri sezone tako da se isplati ,a jeftinije nesto a jednako kvalitetno necemo naciproFCB je napisao/la:Alexis maximum 40miliona, i ako dodje, nece biti skuplji... Walker je dobro ime, dobar igrac, vec nekoliko sezona kvalitetno igra, ove najbolje, ali nije on WC igrac...
Treba tu nesto bolje
Karlo je napisao/la: ako uli i svercer daju 65 miliona nek svi idu komplet u tri picke materine ,dati tolik novac za igraca od 28 godina skor 29 je previse
e jbg Karlo prvo galamis ovdje sto se ne trose pare i sad kad bi ih navodno potrosili tebi ne pase, odluci se jarane

naravno da od toga nema nista

proFCB je napisao/la:Alexis maximum 40miliona, i ako dodje, nece biti skuplji... Walker je dobro ime, dobar igrac, vec nekoliko sezona kvalitetno igra, ove najbolje, ali nije on WC igrac...
Treba tu nesto bolje
walker obicni precijenjeni engleski balvan

normalno da na toj poziciji treba neki bolji igrac, meni jedino na pamet pada Dani Carvajal iz rejala ali od njega nece biti nista...ima tu mali Henrichs iz apotekara...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- BenjooJutub
- Kontakt:
Čudi me da uprava već nije kontaktirala Kai Havertza, ne znam da li je se kad dovodio u vezu sa Bayernom, a talenat je i odlican igrac, 17 godina tek... Trebali bi ga kaparisat 

Sumnjivo je kupovati iz Engleske, tamo svako ko zna hodat vrijedi 5 miliona funti, ne znam nešto za neke majstorije tog Walkera.
Ali naprimjer Kasper Dolberg iz Ajaxa, 19 godina, jest da mu je ugovor 2021, vrijednost mu je trenutno 8mil. €, mogo bi doć za jedno 20.
Ali naprimjer Kasper Dolberg iz Ajaxa, 19 godina, jest da mu je ugovor 2021, vrijednost mu je trenutno 8mil. €, mogo bi doć za jedno 20.
gareth bale ako ej na prodaju, trknut po njega
Cijena Alexisa je negdje 35-40 mil, tu bi se negdje našli, to je realno i preko toga sigurno ne bi bilo.
Ne može ni Arsenal određivati cijenu samo tako, jer se i igrač pita.
Primjer ukoliko Paris, ili Chelsea nude 60, a Alexis kaže hoću u Bayern onda će Arsenal morati pristati na naših 40,
tu se traži kompromis između 3 strane, 2 kluba i igrača, a Arsenalu je svakako 40 mil bolje nego da čeka istek ugovora.
Iako ni ja kao effe nemam problem da gledam Kimiha na beku, ipak bih volio neko pojačanje, Walker je mjera za tih 20 mil ukoliko ga Englezi puste.
Sve zavisi kakav sistem namjeravaju igrati, jer Poketino je dosta miješao sa trojicom pozadi pa potrebe za pravim bekovima nije bilo, a nekad i sa klasičnih 4 pozadi. Ukoliko odluče da im treba ničeg tu za nas nema, jer ugovor je do 2021.
Kao meni dragu realnu opciju navodim Junafrana iz Atleta koji ne bi bio skup jer mu ističe ugovor dogodine, a imaju Vrsaljka koji sve češće igra. Junafran bi bio jedno prelazno rješenje, mislim da bi se isplatilo imati njega neke 2-3 godine, dosta dobar i pouzdan bek.
I možda još lapiti nekog ofanzivca, možda Isko jer i njemu ističe ugovor i očito je na prodaju kako pročitah nekad ranije za 30 mil.
Alexis, Isko, Junafran, Sule, Rudy
Dakle tih 5 igrača i šta reći ljudi moji.
Nego jučer Starke briljirao, treba njega vratiti na poziciju drugog golmana, produžiti mu ugovor.
Ovi gore igrači + Coman bi bilo nekih 120 mil.
Kosta, Benatija, Bernat, Ulrich, nekih 70 mil, dakle minusa "samo" 50, naš neki standard transfer budžet svake godine.
Ovo bi bio jedan nevjerovatan scenario.
Ne može ni Arsenal određivati cijenu samo tako, jer se i igrač pita.
Primjer ukoliko Paris, ili Chelsea nude 60, a Alexis kaže hoću u Bayern onda će Arsenal morati pristati na naših 40,
tu se traži kompromis između 3 strane, 2 kluba i igrača, a Arsenalu je svakako 40 mil bolje nego da čeka istek ugovora.
Iako ni ja kao effe nemam problem da gledam Kimiha na beku, ipak bih volio neko pojačanje, Walker je mjera za tih 20 mil ukoliko ga Englezi puste.
Sve zavisi kakav sistem namjeravaju igrati, jer Poketino je dosta miješao sa trojicom pozadi pa potrebe za pravim bekovima nije bilo, a nekad i sa klasičnih 4 pozadi. Ukoliko odluče da im treba ničeg tu za nas nema, jer ugovor je do 2021.
Kao meni dragu realnu opciju navodim Junafrana iz Atleta koji ne bi bio skup jer mu ističe ugovor dogodine, a imaju Vrsaljka koji sve češće igra. Junafran bi bio jedno prelazno rješenje, mislim da bi se isplatilo imati njega neke 2-3 godine, dosta dobar i pouzdan bek.
I možda još lapiti nekog ofanzivca, možda Isko jer i njemu ističe ugovor i očito je na prodaju kako pročitah nekad ranije za 30 mil.
Alexis, Isko, Junafran, Sule, Rudy
Dakle tih 5 igrača i šta reći ljudi moji.

Nego jučer Starke briljirao, treba njega vratiti na poziciju drugog golmana, produžiti mu ugovor.

Ovi gore igrači + Coman bi bilo nekih 120 mil.
Kosta, Benatija, Bernat, Ulrich, nekih 70 mil, dakle minusa "samo" 50, naš neki standard transfer budžet svake godine.
Ovo bi bio jedan nevjerovatan scenario.

Jeste vi meni cudni sa tim komentarisanjem cijena potencijalnih pojacanja.Jel to vama idu pare iz dzepa?
Zaboli me neka stvar hocel Bayern dati 60 ili 40 mil. za Sancheza,ma nek daju i 100 mil. samo neka ga dovedu!
Meni je bitno da taj koga dovedu pojaca nas tim i da imamo koristi od njega u suprotnom je skup pa makar ga i dzabe dobili..
Zaboli me neka stvar hocel Bayern dati 60 ili 40 mil. za Sancheza,ma nek daju i 100 mil. samo neka ga dovedu!
Meni je bitno da taj koga dovedu pojaca nas tim i da imamo koristi od njega u suprotnom je skup pa makar ga i dzabe dobili..
Bas nema smisla do juce kukate na upravu kako nedaju kes sada kada se odlucilo preci granicu i dovesti novu zvijezdu uprava jos gora sad su levati dovode starca.....pa sta bi vi neimara za 200 mil...
Alexis ima 28 god i strasan je igrac ....
Citam karlo izjavio kako alexis nece igrati krilo vec napadaca iza lewe u nekoj free rolle poziciji gdje bi imao punu slobodu da se izvlaci na krila ili ubacuje u napad ...formac;4-2-2-2
Alexis ima 28 god i strasan je igrac ....
Citam karlo izjavio kako alexis nece igrati krilo vec napadaca iza lewe u nekoj free rolle poziciji gdje bi imao punu slobodu da se izvlaci na krila ili ubacuje u napad ...formac;4-2-2-2
Eto.vam Alexisa 66 mil
izvor?ronaldo99 je napisao/la:Eto.vam Alexisa 66 mil
Ima na 4-5 njemacki portala ta vijestScholl je napisao/la:izvor?ronaldo99 je napisao/la:Eto.vam Alexisa 66 mil

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
Izvrstan transfer ako se ostvari ,i on i walker!!!!!!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ocigledno je zatvor djelovao na HEnesa.
Mada ako dodje Alexis, ne vjerujem da ce kostati ovoliko para, max 45mil.
Mada ako dodje Alexis, ne vjerujem da ce kostati ovoliko para, max 45mil.
Ma kakvih 65 mil, ako je Vidal dosao za 38 ni ovaj ne smije nista vise kostat. Alexis je u zadnjoj god ugovora i uskoro ce 29 god. Pa mi smo za Kroosa koji je imao 24 god, nakon fenomenalne sezone dobili samo 30 mil.
Nema klub para na bacanje. Ako das 65 + mil za njega mozes zaboraviti na jos jedan top transfer za sljedecu sezonu, uostalom zasto bi dao 60 mil, ako ga mozes dobiti za 30 + i jos dodas nekih 40 tak mil i kupis npr Isca ili Jamesa.autogol je napisao/la:Jeste vi meni cudni sa tim komentarisanjem cijena potencijalnih pojacanja.Jel to vama idu pare iz dzepa?
Dio za Kroosa; ko nam je kriv sto smo ga dali za 30mil, moralo se vise uzeti. Kakvi se sve polovnjaci prodaju za 30 miliona, a mi za jednog Kroosa uzeli tolikoBalance je napisao/la:Ma kakvih 65 mil, ako je Vidal dosao za 38 ni ovaj ne smije nista vise kostat. Alexis je u zadnjoj god ugovora i uskoro ce 29 god. Pa mi smo za Kroosa koji je imao 24 god, nakon fenomenalne sezone dobili samo 30 mil.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.