FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je što je Krupa u zadnjim minutama došla do boda protiv Radnika, sad su bod od tog famoznog četvrtog mjesta i trebali bi se boriti protiv zelje, a vjerujem da cemo im i mi dobrim rezultatom protiv Širokog povečati motiv.Doduše, Vukotić im nece igrati zbog kartona.
Krupa ostaje u igri za 4 mjesto, zaostaju za Slobodom samo bod.
Znaći da moraju igrati protiv gurbeta.
Naše je da u srijedu oderemo kamenjare i stimulišemo bobu za četvrto mjesto.
A u zadnjem kolu u KRUPI abd idemo na pobjedu i ovjeru titule.
Znaći da moraju igrati protiv gurbeta.
Naše je da u srijedu oderemo kamenjare i stimulišemo bobu za četvrto mjesto.
A u zadnjem kolu u KRUPI abd idemo na pobjedu i ovjeru titule.
Ipak da...MortemHz je napisao/la:Krupa ne bas..Sabinho je napisao/la:Pobjedom u srijedu motivisu se i Krupa, Radnik i Sloboda da do kraja igraju 100%.MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bolje što neće, već se uvaljuje štrumfovima.Historicar je napisao/la:Dobro je što je Krupa u zadnjim minutama došla do boda protiv Radnika, sad su bod od tog famoznog četvrtog mjesta i trebali bi se boriti protiv zelje, a vjerujem da cemo im i mi dobrim rezultatom protiv Širokog povečati motiv.Doduše, Vukotić im nece igrati zbog kartona.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko njima jos ne igra u srijedu osim Ivana?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazu se vec domine
Pobjedom u srijedu, pa onda u subotu mislim da smo nadomak duple krune i ostvarivanja mortinog sna.
Hajde Boze smiluj nam seeee

Pobjedom u srijedu, pa onda u subotu mislim da smo nadomak duple krune i ostvarivanja mortinog sna.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne sekiraj se, poslali smo Punca u KrupuFrancescoTotti je napisao/la:Slazu se vec domine![]()

SARAJEVO
Ja da sam Baka, ja bih izveo rezervni sastav. I onako nemaju neke izglede za titulu, posebno ako strumfovi dobiju Krupu.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako je Hebib bio kod nekog hodže i ako napokon uspije realizovati svoje šanse, sam on će dati 5-6 golova.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dosta ljudi je ovo reklo, valjda ce na dobroFrancescoTotti je napisao/la:Slazu se vec domine![]()

Ma brate, šanse za ligu nam jesu jedva 10% po mom mišljenju, al' dok postoji i 0.1% šanse treba se nadat'. Ako su kone uvalile Zrinji 4 dole i to pod vodstvom Vinka Marinovića, možemo valjda i mi jedan. Ja ne očekujem ništa u ligi, u kupu se nadam trofeju. Ako SLUČAJNO uzmemo mađare, mislim da će nas na derbi doći 15 hiljada, plus 1750 gostujućih, a u tom ambijentu sve osim naše pobjede bi bilo iznenađenje.joker90 je napisao/la:Ko prodaje robu euforičnim pitarima na temi???
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duljević konacno zabija u srijedu
Kad smo uopste zadnji puta dobili Zrinju u ligi u Mostaru, ja se ne sjecam, dobili smo ih u onoj sezoni prije sampionske u kupu kad smo ga i uzeli
mada fkt sto kazete, ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila na derbiju kad bi uzeli ih u subotu... 1700 kona i 15ak milja nasih, gorila bi zemlja
mada fkt sto kazete, ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila na derbiju kad bi uzeli ih u subotu... 1700 kona i 15ak milja nasih, gorila bi zemlja

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajmo ovako.. Kolike su sanse da Listica osvoji kup? 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
50-50
Ja mislim da je bolje sto u zadnja tri kola imamo ove ekipe
sta mislite da nam u zadnja tri Sloboda radnik i Krupa
mi bolje igramo protiv "jacih"ekipa i ja vise vjerujem da sad mozemo pobjediti sve tri u ligi nego da je drugaciji raspored
Sad aBd u kupu 2:0 pa onda polako
u kupu u revansu bi mogli probati da se zatvorimo ako rezultat bude kakvom se nadamo i u napad staviti Bekica da Ahmet odmori pred derbi i onda da im ga sukne na juzni gol

sta mislite da nam u zadnja tri Sloboda radnik i Krupa
mi bolje igramo protiv "jacih"ekipa i ja vise vjerujem da sad mozemo pobjediti sve tri u ligi nego da je drugaciji raspored
Sad aBd u kupu 2:0 pa onda polako
u kupu u revansu bi mogli probati da se zatvorimo ako rezultat bude kakvom se nadamo i u napad staviti Bekica da Ahmet odmori pred derbi i onda da im ga sukne na juzni gol

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Finale kupa i derbi pustiti 2.000 ulaznica u prodaju. Jer pritisak. #JeSuisPrvotimciFKS #NoPressureNoLoss
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Finale kupa i derbi pustiti 2.000 ulaznica u prodaju. Jer pritisak. #JeSuisPrvotimciFKS #NoPressureNoLoss

SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad smo već kod ulaznica, samo čekam da vidim koliko će naša agilna uprava istih dati gostima na derbiju.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.