Ohrabruju rijeci trenera da, poslije osigurane Evrope, cilj je sad titula(e). I sve ce dati da to i ispune. Napokon da se i o titulama prica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pobjedom u srijedu motivisu se i Krupa, Radnik i Sloboda da do kraja igraju 100%.MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah
Ja mislim samo da se dva zadnja kola igraju u isto vrijemeMortemHz je napisao/la:Trebalo bi, uvijek je tako bilo.hzzavidovici je napisao/la:Da li se utakmice u zadnja tri kola igraju u isto vrijeme?
Krupa ne bas..Sabinho je napisao/la:Pobjedom u srijedu motivisu se i Krupa, Radnik i Sloboda da do kraja igraju 100%.MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah
Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
Da, to su nama prisili. Pitari su krivi.MortemHz je napisao/la:Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
Sad sam vidio da je odigrao 19 utakmica, dosta standardan ali imaju boljih i sa vecom minutazomSarajlijica1946 je napisao/la:Da, to su nama prisili. Pitari su krivi.MortemHz je napisao/la:Ivan? To onaj sto su ga jucer skrsili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra him Baraban. Nisam pratio toliko Siroki ali je jedan od boljih igraca.
Al Bekic bi njega cuvao, znas koji bi to stres bio.MortemHz je napisao/la:Fino onda, zatvoris malog Menala i na konju si
Pavlović naravnoSarajlijica1946 je napisao/la:Al Bekic bi njega cuvao, znas koji bi to stres bio.MortemHz je napisao/la:Fino onda, zatvoris malog Menala i na konju si![]()
Hodza ako bude zdrav Menalo nema sta traziti po njegovoj strani.![]()
Sta mislis golmana kojeg ce izvesti? Adilovic ili Pavlovic.
Mislim da ovde pored Dulje, Marka, Bojana spadaju i Kovacevic, Ivetic,Novakovic te donekle Dušan, ostalo slobodo nabiti nogom u dupe.ledesma je napisao/la:A zašto mi uvijek imamo neki razlog za neuspjeh, te umor, te pritisak, te kiša, te ovo te ono?? Zna se ko je kriv što imaš samo 12 eventualno 13 igrača koji konstantno igraju, o tome se trebalo misliti ranije. Pritisak, svi hoće da budu profi kad su pare u pitanju i ugovori, a kad treba biti profi u poslu onda šip.ak.hilmo je napisao/la:Moguće je da da uzmemo oba trofeja, ili samo jedan, ali isto tako je moguće da ostanemo i bez ijednog. Možda nam je ovo zadnje, nažalost, i najizglednije jer se jedino mi borimoo za oba fronta i omor nas je davno stigao. Ako se to desi sigurno će razočarenje biti veliko, ali nije ova sezona uopće loša. Naravno nije ni dobra, mnogo turbulencija i problema, oskudan kadar i povrh svega smo tu dje jesmo. Treba sagledati stvari realno.
Nakon završetka sezone što prije se odmoriti od razočarenja ili slavlja i što bolje se pripremiti za evropske utakmice.
I ranije sam rekao da sam ja već zadovoljan, jer je to taj limit ekipe(izuzev Dulje, Marka, Bojana) neće biti razlog ni umor ni pritisak, več koliko do kraja možeš...
To je najrealniji rezultat, iako ja vjerujem u 2:0, no najvažnije je neprimiti gol.MortemHz je napisao/la:Volio bi da pobijedimo 1:0
A ako kojim slučajem osvojimo duplu krunu, treba cijeloj generaciji odat počast. Na trofeju napisat' Generacija 16/17 i poslat ga u klupske prostorije (kao što je Zvezda generaciju '91. stavila rame uz rame sa 5 'Zvezdinih zvezda').MortemHz je napisao/la:Sviđa mi se ideja za Čalu samo sto se to nije nikad treneru dodijelilonadam se da ce otici Pavloviću nagrada, svakako ce rekord oboriti u nasoj dugogodisnjoj historiji