To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.
Za Kuyta kaze KajtAdmir_Sa je napisao/la:To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.![]()
![]()
![]()
Sta je zar je tako lose?Admir_Sa je napisao/la:To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.![]()
![]()
![]()
Govori Skrtel se snashao i izbio loptu, a iz aviona se vidi da je to Gerrad bioDevil je napisao/la:Sta je zar je tako lose?Admir_Sa je napisao/la:To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.![]()
![]()
![]()
Bas me cudi to od njega.
![]()
Nego je li bilo mesanja igraca koji su apsolutno razliciti,i nekog levatskog izgovaranja imena?
Konačno neko iz tabora da kaže nešto fino i pošteno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Wenger: On Liverpool...
"I believe that Liverpool will be a contender for the top places, that is what we have learned today. They defended very well and they are an intelligent team, so it will be interesting."
ako se ne budete zanosili što su pojedini već počeli.EdinTM87 je napisao/la:Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
Tako je, samo lagano naprijed bez prenapuhavanja... Odigrali smo odličan meč protiv Arsenala nastojimo tako i u nastavku. Sljedeća prepreka City, igramo bez Joe Colea, možda će Aquilani zaigrati od početka, a možda i počnemo sa 2 napadačaBosco je napisao/la:ako se ne budete zanosili što su pojedini već počeli.EdinTM87 je napisao/la:Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
Treba se malo poceti i zanositi, jbmu takav klub,s takom historijom sa takvim pojedincima trebo bi vise uciniti nesto vise,dugo cekamo za "nesto"Bosco je napisao/la:ako se ne budete zanosili što su pojedini već počeli.EdinTM87 je napisao/la:Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
miky_hz je napisao/la:Za Kuyta kaze KajtAdmir_Sa je napisao/la:To je taj znaci, losh do bolaDevil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.![]()
![]()
![]()
mozda je i upravu,ali nisam do danas cuo da se tako izgovara bar ne kod nas
Devil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic.
Ja mislim da bi, ako se ovako desi,takvu ponudu trebalo odbiti...Ja znam da u klubu ne zele zaustavljati mascha jer on hoce da ide,ali,ako neki klub posalje ponudu na kraju avgusta,onda mi uopste nemamo vremena da uzmemo nekog kvalitetnog igraca kao zamjenu,nekog ko ce se odmah prilagoditi (hodgson je rekao da poulsen nije doveden da bi mascherana mijenjao).Kad vec znaju predstavnici drugih klubova da ce ga liverpool pustiti uz pravu ponudu,onda nek je posalju na vrijemeOTNYS_YNWA je napisao/la:"There are two weeks to go (in the transfer window) and you never know. Some of these clubs, for reasons best known to themselves, like to come in with offers on August 28 or 29.
Što se tiče toga, treba stvarno vidjet kako Holanđani izgovaraju. Imam jarana iz Švedske, rodom iz BiH al amnestija. I ovog ljeta igra Djurgaden, i mi smo, bar tako navikli, da govorimo Đurgaden ili Djurgaden, kaže on ko vam je to ?! A mi pokažemo, kaže on, en to se izgovara sa mehkim J jurgaden... Mi se postidli... Može tako isto bit i sa Kuytom ili već kako se izgovara al bitno je da ga pišeš kako trebareds_forever je napisao/la: Meni se cini da je Baho dok je prenosio utakmicu Liverpool - Barca izgovarao Kajt i da je rekao da je tako pravilno,mada i to izgovaranje zavisi od govornog podrucja..meni je nekako prirodnije kuyt...valjda vec navika![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.