Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 16 avg 2010, 00:11

Devil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic. :cry:
To je taj znaci, losh do bola :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 avg 2010, 00:11

Liverpool are weighing up a £5million move for PSV Eindhoven's Ola Toivonen.

Manager Roy Hodgson watched the Swede, 24, in action against Scotland last week and was impressed as he scored in their 3-0 win.

dobro bi nam plavusa dosla,,ne bi ni skup bio,nebeski je skakac i jak sut ima
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2010, 00:14

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:I ja cekam sutra snimak,trebalo bi da bude na Areni od 15:00 jer je tad Arsenal TV, a na SK ne mogu da gledam jer je prenosio Andrijasevic. :cry:
Za Kuyta kaze Kajt :mrgreen: mozda je i upravu,ali nisam do danas cuo da se tako izgovara bar ne kod nas :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2010, 00:15

Admir_Sa je napisao/la:
Sta je zar je tako lose? :mrgreen: Bas me cudi to od njega. :D
Nego je li bilo mesanja igraca koji su apsolutno razliciti,i nekog levatskog izgovaranja imena? :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 00:21

Wenger: On Liverpool...

"I believe that Liverpool will be a contender for the top places, that is what we have learned today. They defended very well and they are an intelligent team, so it will be interesting."

;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 avg 2010, 00:25

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Sta je zar je tako lose? :mrgreen: Bas me cudi to od njega. :D
Nego je li bilo mesanja igraca koji su apsolutno razliciti,i nekog levatskog izgovaranja imena? :D
Govori Skrtel se snashao i izbio loptu, a iz aviona se vidi da je to Gerrad bio
nema potpisa

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 16 avg 2010, 00:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:Wenger: On Liverpool...

"I believe that Liverpool will be a contender for the top places, that is what we have learned today. They defended very well and they are an intelligent team, so it will be interesting."

;)
Konačno neko iz tabora da kaže nešto fino i pošteno.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 16 avg 2010, 00:46

pa da prokomentarisem i ja...ono sto sam zelio i ispunilo mi se zalaganje i dobra igra rezultat ne gledam toliko gledo sam tekmu znam da smo trebali pobijedit al takav je fudbal jbg i takva je liverpoolova (ne)sreca...kolko navijacki koliko objektivno al mislim da je ono prekrsaj bio na Reini jer je peterac bio al se ne vidi dobro al otom potom...Joe Cole mislim da je zezno sam sebe od zelje neke da dokaze se da je borben ono mu nije trebalo ono je 100% crveni nema price sa dvije noge i jos ce dobit 3 tekme kazne....i dalje mislim da N'Gog ne bi trebao da bude prvi izbor iza Torresa al momak se popravlja treba rec...Mascherano predobar meni danas (a jes i zacupavio jbt :mrgreen: ) mora ostat definitivno lijevi bocni nam treba nista nismo preko te strane uradili

pozz YNWA
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 16 avg 2010, 00:57

Rojova formacija je 4 4 1 1, a kada krenemo u napad igramo 3 6 1. Zato nismo napadali sa lijeve strane, jer mislim da je to Rojov stil igre, da uvijek ima pozadi 3 igrača. Pa ljudi, Arsenal nije uspio danas istrčati nijednu kontru ;)
Mudar Roj, prezadovoljan sam njime. Nek je on nama živ i zdrav još dugo duuuuugo godina.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 avg 2010, 01:05

Liverpool se dosta popravio u igru kakav je bio prošle godine....ima igre u polju,kombinacija, nema više patnje i peglanja.
Dobro, danas su igrali sa igracem manje citavo poluvrijeme, ali vidi se da ima igre i ideje šta žele...dobro su igrali i u defanzivi, zatvarali bokove na vrijeme.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 avg 2010, 01:10

Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
EDIT: Hodgson je puno toga uradio u pripremama, odlican trener, nije mjenjao formaciju, opet se igra po krilima, sto mi se jako svidja.
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 16 avg 2010, 01:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2010, 01:11

EdinTM87 je napisao/la:Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
ako se ne budete zanosili što su pojedini već počeli. ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 01:17

Bosco je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Kako mi je samo krivo zbog onog gola u 90', al Reina je imao najbolju namjeru, jak je Liverpool, protiv Arsenala odigrat onakvo poluvrijeme sa igracem manje..
Imamo sanse za TITULU
Tako je, samo lagano naprijed bez prenapuhavanja... Odigrali smo odličan meč protiv Arsenala nastojimo tako i u nastavku. Sljedeća prepreka City, igramo bez Joe Colea, možda će Aquilani zaigrati od početka, a možda i počnemo sa 2 napadača :D

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 avg 2010, 01:27

Zar Guardiola nije odustao od Mascherana ?
Onda bi trebao sotati jos sezonu ?

kaYZer
Kontakt:

Post Postao/la kaYZer » 16 avg 2010, 01:41

Bosco je napisao/la:
Imamo sanse za TITULU
Treba se malo poceti i zanositi, jbmu takav klub,s takom historijom sa takvim pojedincima trebo bi vise uciniti nesto vise,dugo cekamo za "nesto" :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2010, 01:59

Hodgson: On Mascherano

"It's only speculation from the mass media, if I am brutally honest. We've had no offer for Javier Mascherano. He is playing at Liverpool and how many clubs could he move to better or on the same level? As yet, we have not received any offers from anyone.

"There are two weeks to go (in the transfer window) and you never know. Some of these clubs, for reasons best known to themselves, like to come in with offers on August 28 or 29.

"The fact is, we want to keep him here and will keep him here unless an offer comes along which is correct. By that I mean, is in keeping with his value and one we think would be wrong for us to turn down because we have said if that offer comes in we will accept it.

"But at the moment it's not there - it's not even on the horizon."

;) ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 avg 2010, 02:02

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 avg 2010, 09:09

miky_hz je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Za Kuyta kaze Kajt :mrgreen: mozda je i upravu,ali nisam do danas cuo da se tako izgovara bar ne kod nas :)

Meni se cini da je Baho dok je prenosio utakmicu Liverpool - Barca izgovarao Kajt i da je rekao da je tako pravilno,mada i to izgovaranje zavisi od govornog podrucja..meni je nekako prirodnije kuyt...valjda vec navika :D

Da je meni taj SK pa makar taj andrijasevic prenosio sve utakmice.... :cry:
OTNYS_YNWA je napisao/la:"There are two weeks to go (in the transfer window) and you never know. Some of these clubs, for reasons best known to themselves, like to come in with offers on August 28 or 29.
Ja mislim da bi, ako se ovako desi,takvu ponudu trebalo odbiti...Ja znam da u klubu ne zele zaustavljati mascha jer on hoce da ide,ali,ako neki klub posalje ponudu na kraju avgusta,onda mi uopste nemamo vremena da uzmemo nekog kvalitetnog igraca kao zamjenu,nekog ko ce se odmah prilagoditi (hodgson je rekao da poulsen nije doveden da bi mascherana mijenjao).Kad vec znaju predstavnici drugih klubova da ce ga liverpool pustiti uz pravu ponudu,onda nek je posalju na vrijeme

Agger je bio sjajan jucer :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 avg 2010, 09:21

reds_forever je napisao/la: Meni se cini da je Baho dok je prenosio utakmicu Liverpool - Barca izgovarao Kajt i da je rekao da je tako pravilno,mada i to izgovaranje zavisi od govornog podrucja..meni je nekako prirodnije kuyt...valjda vec navika :D
Što se tiče toga, treba stvarno vidjet kako Holanđani izgovaraju. Imam jarana iz Švedske, rodom iz BiH al amnestija. I ovog ljeta igra Djurgaden, i mi smo, bar tako navikli, da govorimo Đurgaden ili Djurgaden, kaže on ko vam je to ?! A mi pokažemo, kaže on, en to se izgovara sa mehkim J jurgaden... Mi se postidli... Može tako isto bit i sa Kuytom ili već kako se izgovara al bitno je da ga pišeš kako treba ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 avg 2010, 10:14

Jednom je jedan komentator rekao da je pitao jednog holandskog komentatora kako se izgovara, i taj mu je rekao da je pravilno Koit ili Kojt ! Et tolko :-D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.