FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 07 maj 2017, 10:57

zlo87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Nacionalni kljuc?

:?:
Smatra li neko da postoji nacionalni kljuc koji oredjuje prvaka, osvajaca kupa, ispadanje iz lige itd
Ja mislim da nije bitno, barem ne u tolikoj mjeri da se sezona odluči, pojedine utakmice možda. Primjer, kad smo mi uzeli titulu 2015. tad smo se sa Željom tjerali do kraja, a Olimpic uzeo kup Širokom ispred nosa. A prošle sezone ispala 4 srpska tima. Jest Radnik uzeo kup al' ruku na srce, s onom ekipom i trenerom su i zaslužili. Dokaz tome je ova sezona, prodali su 4-5 standardnih igrača i promijenili trenera i opet su u realnoj borbi za Evropu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 07 maj 2017, 11:25

Zar je nemoguće dobiti tri utakmice u ligi sa 1:0? Kup se nadam da je naš, ovo je nova utakmica treba zaboraviti zadnju od 4:0. Bilo je svega, bit će svega do kraja ali svim srcem, grlom i dlanovima uz naše Sarajevo.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 maj 2017, 11:36

YEBEM TE LIŠTICOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOO O O OOOOOOOOOOOOOOO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 11:55

DenchiNL je napisao/la:
Golman FK Sarajevo Bojan Pavlović je nakon jučerašnje utakmice sa Slobodom na Koševu imao dvostruki razlog za zadovoljstvo. Osim što je njegov klub pogotkom Crnkića slavio sa 1:0 i tako, barem do večeras, zasjeo na prvo mjesto na tabeli Premijer lige, Pavlović je izjednačio i klupski rekord star 32 godine. Srbijanski golman je na utakmici protiv Slobode uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom i to mu je bio već 17. "clean sheet" u ovoj sezoni. Bojan Pavlović se tako izjednačio sa Milošem Đurkovićem, koji je 17 puta sačuvao mrežu u šampionskoj sezoni 1984/1985. Aktuelnom golmanu Sarajeva je za takvo dostignuće bilo potrebno 27 utakmica, a Đurkoviću 34. “Prije svega mi je drago zbog pobjede protiv Slobode sinoć i naravno, sretan sam zbog rekorda, ali moram da se zahvalim i mojim saigračima, kao i treneru golmana i kolegama na golmanskoj poziciji", kazao je Pavlović, koji je pozvao navijače da podrže Sarajevo na prvoj utakmici finala Kupa BiH koja se igra u srijedu od 18 sati.
ne viđoh da je stavio neko... :thumbup:
Jedno 16 puta do sad je ovo neko postavio :urnebes: :urnebes: ali nema veze :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 11:58

zlo87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Nacionalni kljuc?

:?:
Smatra li neko da postoji nacionalni kljuc koji oredjuje prvaka, osvajaca kupa, ispadanje iz lige itd
Ne postoji

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 07 maj 2017, 12:14

Izabranici Mehmeda Janjoša okupili su se u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, a sam trening bio je otvoren za predstavnike medija. Tom prilikom, prisutnim novinarima obratio se kapiten bordo tima, Haris Duljević, koji je naglasio značaj prvog susreta Kupa sa ekipom Širokog Brijega.

“Sigurno je da su očekivanja velika. Na nama je da damo maksimum. Igramo jednu veliku utakmicu. Nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata i da nećemo primit gol na Koševu. Atmosfera u timu je dobra poslije dvije pobjede”.

Duljević je govorio i o vlastitim partijama u posljednjih nekoliko mečeva:

“Mislim da sam u odličnoj formi, ali naravno da uvijek može bolje. Na meni je da dajem maksimum, kao i na svakoj utakmici dosada. Najbitnije je da mi pobjeđujemo, nadam se da ćemo nastaviti tako, do kraja. Ja sam dobio jako nezgodan udarac u prvom poluvremenu utakmice protiv Slobode, ali sanirao sam povredu i nadam se da ću biti sto posto spreman za prvu utakmicu Kupa”, kazao je popularni Dulja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 maj 2017, 12:30

Koga vi priželjkujete da dobijemo u drugom pretkolu lige prvaka ? :opaopa: :urnebes:

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 07 maj 2017, 12:40

sve je u nasim rukama nogama i glavama.mislim da mozemo zavrsiti sve trijufalno.mislim da nam se dosta promasaja mora vratiti negdje.sto ne sad u mostaru poslije kupa.slazem se sa forumasem iznad negdje gore je napisao da ovo nije losa generacija gora je melunoviceva bila

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 maj 2017, 12:47

**** TE LISTICO!
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 maj 2017, 12:51

baboatif je napisao/la:sve je u nasim rukama nogama i glavama.mislim da mozemo zavrsiti sve trijufalno.mislim da nam se dosta promasaja mora vratiti negdje.sto ne sad u mostaru poslije kupa.slazem se sa forumasem iznad negdje gore je napisao da ovo nije losa generacija gora je melunoviceva bila

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Šunjevarić, Zlatković, Melunović, Radulović... kuknjava :sick:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 12:53

Sarajlijica1946 je napisao/la:slika

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Joj jedva cekam srijedu :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 maj 2017, 13:16

MortemHz je napisao/la: Jedno 16 puta do sad je ovo neko postavio :urnebes: :urnebes: ali nema veze :thumbup:
jbg :D ali drago mi i za nas i za njeg, dobar golman , visok, ne komplikuje a i nema fejsbuk predstavnika.. :thumbup:

ofalio sam s forumom malo, zdravije je :D , bit će momenata ovog mjeseca i na kraju ABD :D

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 maj 2017, 13:21

Ne treba padati u euforiju, ali ni crnaciti..samo biti realan i pustiti da momci igraju.
Nekad je bilo -11, danas je -3. Uz to i finale Kupa, 180 min borbe za titulu, sve otvoreno.
U ligi sve do nas, i treba se nadati, ali ako ne bude, Boze moj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 maj 2017, 13:44

Realno,do KUP-a mozemo uz maksimalno zalaganje i ako ne bude sudijskog siljenja u korist katolik junanteda. Isto tako nije realno da budemo prvaci,treba se s tim pomiriti,mada je ljudski i navijacki nadati se do kraja.
Kad se podvuce crta i kad se sjetimo u kakvom smo stanju i poziciji bili prije par mjeseci,ovo je super,a bice odlicno ako se jos zacini trofejom KUP-a.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 maj 2017, 13:47

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 maj 2017, 13:53

Ili dupla ili ništa. Nema kod nas sredine.
Sabrine mi moje!

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 07 maj 2017, 14:10

DenchiNL je napisao/la:jesmo li šampioni svega ako uzmemo sve do kraja ili zavisimo od nečega/nekoga???
sa preostale tri pobjede, prvaci smo, bez obzira na rezultat konkurenata.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 maj 2017, 14:17

valentinilievski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:jesmo li šampioni svega ako uzmemo sve do kraja ili zavisimo od nečega/nekoga???
9 poena od vječnosti :facepalm: :salut: ko bi to pomislio na početku ove sezone :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 maj 2017, 14:27

DenchiNL je napisao/la:
valentinilievski je napisao/la:
9 poena od vječnosti :facepalm: :salut: ko bi to pomislio na početku ove sezone :D
al' kakvih 9 poena i protiv direktnih konkurenata za titulu... al kažem najviše će mi bit žao ako u svoj toj silnoj želji i umoru izgorimo pa na kraju ostanemo bez ijednog trofeja, a tako smo blizu duploj kruni... :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Fouzi1, Google Adsense [Bot], imekorisnicko, OsmanhodzicBuco i 59 gostiju.