Btw, sjeća li se neko, na proslavi 100-tog derbija s igračima na sjeveru, ko je poveo ono "baci Želju da se igramo"?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BelminM23 je napisao/la:TITULA LJUDI PRESLABA JE EKIPA ZRINJSKOG I ZELJEZNICARA PROSETAT CEMO SE MOSTAROM A NA HASETU SLAGIRAT CEMO SVU PLAVU TELAD
KUP ISTO TAKO KAKAV SIROKI NE MOGU DOBOJ DOBITI ALI NIJE DOBOJ GRAD DOBOJ SELO ETO KAKVA SU EKIPA
ZNACI DUPLA KRUNA ALLAHU NAJJACI SMO
VOLIM TE SARAJVO
ne viđoh da je stavio neko...Golman FK Sarajevo Bojan Pavlović je nakon jučerašnje utakmice sa Slobodom na Koševu imao dvostruki razlog za zadovoljstvo. Osim što je njegov klub pogotkom Crnkića slavio sa 1:0 i tako, barem do večeras, zasjeo na prvo mjesto na tabeli Premijer lige, Pavlović je izjednačio i klupski rekord star 32 godine. Srbijanski golman je na utakmici protiv Slobode uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom i to mu je bio već 17. "clean sheet" u ovoj sezoni. Bojan Pavlović se tako izjednačio sa Milošem Đurkovićem, koji je 17 puta sačuvao mrežu u šampionskoj sezoni 1984/1985. Aktuelnom golmanu Sarajeva je za takvo dostignuće bilo potrebno 27 utakmica, a Đurkoviću 34. “Prije svega mi je drago zbog pobjede protiv Slobode sinoć i naravno, sretan sam zbog rekorda, ali moram da se zahvalim i mojim saigračima, kao i treneru golmana i kolegama na golmanskoj poziciji", kazao je Pavlović, koji je pozvao navijače da podrže Sarajevo na prvoj utakmici finala Kupa BiH koja se igra u srijedu od 18 sati.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem ti hljeb igramo tekmu sezone u Srijedu on opet dosao da pise o platama!
Jarane moj kad produ ove tri ligaske, dvije u kupu slobodno dodi i seri ja cu sve govoriti da si u pravu! Ali hajde sad da zbijemo redove! Znamk svi da imamo fula u ekipi, ali imaju i drugi!
Ovisni
1946
Ma jest, teško je naći dvije ovakve njuške.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Jel ovo lazni pape desno?
zlo87 je napisao/la:Nacionalni kljuc?
Dobra roba, a?BelminM23 je napisao/la:TITULA LJUDI PRESLABA JE EKIPA ZRINJSKOG I ZELJEZNICARA PROSETAT CEMO SE MOSTAROM A NA HASETU SLAGIRAT CEMO SVU PLAVU TELAD
KUP ISTO TAKO KAKAV SIROKI NE MOGU DOBOJ DOBITI ALI NIJE DOBOJ GRAD DOBOJ SELO ETO KAKVA SU EKIPA
VOLIM TE SARAJVO
Smatra li neko da postoji nacionalni kljuc koji oredjuje prvaka, osvajaca kupa, ispadanje iz lige itdSarajlijica1946 je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Nacionalni kljuc?
zlo87 je napisao/la:Smatra li neko da postoji nacionalni kljuc koji oredjuje prvaka, osvajaca kupa, ispadanje iz lige itdSarajlijica1946 je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Nacionalni kljuc?
Ma nisu oni nama problem, nama su problem ovi drugifico je napisao/la:Ma dajte kakav nacionalni ključ, pa bilo je sezona kad klubovi iz RS-a nisu ništa osvajali.
Ovo je bas kontra efekat,prenijelo ga na euforiju..remA1 je napisao/la:Dobra roba, a?BelminM23 je napisao/la:TITULA LJUDI PRESLABA JE EKIPA ZRINJSKOG I ZELJEZNICARA PROSETAT CEMO SE MOSTAROM A NA HASETU SLAGIRAT CEMO SVU PLAVU TELAD
VOLIM TE SARAJVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, vedinjo98 i 41 gost.