FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 07 maj 2017, 00:40

Mene ova sezona podsjeća na onu 2014/2015. samo su uloge obrnute. Kone imaju bolji tim (iako su i oni na terenu vrlo loši, al' su očito najmanje loši od vodećeg trojca), posjetu, euforiju i malo prostora za kiks do kraja. Nažalost, mislim da su nam šanse za titulu male al' dokle god i najmanja šansa postoji, ja ću se nadat'. Ova ekipa je svakako limitirana, na taj način da smo od početka sezone barem četvorici igrača izmislili pozicije, da bismo se mogli zakrpit' na svim pozicijama, i zato nam 13 igrača nosi ekipu već 6-7 mjeseci. Da su borbeni, jesu, al' borba ne znači kvalitet. Daj meni platu jednog našeg fudbalera, i to najmanje plaćenog prvotimca, i dotjerat ću tijelo k'o Cristiano Ronaldo a na terenu ću orat' kao IMT. Džaba mi i to kad ne znam lopte. Kako je ova sezona turbulentno krenula, mi smo u odličnoj poziciji. Hronološki (loše stvari): Hurtić vodi ekipu, afera s alkoholom, odlazak Benke, Metalegle, serija remija, Hasančić vodi ekipu, priželjkivanje Samprasa, odlazak Samprasa konama, prvi Čalin poraz, loš prelazni rok, milion insajderskih o platama, finansijama, Tanu, problemi s Duljinim ugovorom, iščekivanje Saida koji na teren izlazi nabuj'o kao Sampras, kiksevi u ligi za prvaka. Kad se sve ovo pogleda, ne mogu bit' nezadovoljan. Pokušat osvojit' kup i za mene će ovo bit' dobra sezona. A i da ne osvojimo neće mi bit gora od prošle, nit' od onih 5-6 sezona prije zadnje titule.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 maj 2017, 00:42

zagor1987 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ja sam bankar, gospodar ove teme. Imam sve informacije i cuvam ih za sebe.

@zagor sjecam se tog lika, ali ne tacno nicka. Mozda mirel :lol:
Kaze pojma vi nemate,ja imam ja sam tito i partija u ministarstvu Kallasi nikad nece doci haha. ADO meni Husare,Ihtijarevici,i slicni nisu informacije i mjerila vec ljudi sa kojim sjedim svaki dan pa mozda i cak neke igrace znam tako da me popusti,ti bankar bolje znas od licno igraca da ga ne imenujem i eto ti direktorica koga boli aki za nju?
Sto si se bolan uzbudio, imas pravo da napises sta hoces i kako hoces. Izneses svoje misljenje,stav, kako znas, odakle znas, skim pijes kafu, skim sjedis ako imas potrebu za tim. Ti imas svoje informacije koje mislis da su tacne, ja svoje. ;)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 maj 2017, 00:42

nukleusmember je napisao/la:ne znam je li istina,ali sam čuo da čala stanuje u ulici asima ferhatovića što mi je prejako☺,joj da mi ga je vidjeti negdje u gradu da ga zamolim da izvede juniore protiv lištice sigurno bi izvukli dobar rezultat,pokušati iskoristiti lošu atmosferu kod mađara i profurati se 7 dana pred derbi samo tako,eto,da podijelim svoje vlažne snove

VVVBK
Da samo prodje dobro tekma sa madjarima i da poludim,da cekamo derbi za sad se ne nadam nista za kup me boli briga titulu treba napast

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 07 maj 2017, 00:43

Sabinho je napisao/la:Ja sam bankar, gospodar ove teme. Imam sve informacije i cuvam ih za sebe.

Onda kao bankar uradi dobre stvari donesi prihod klubu.
To da si mozda osnivac teme ili cega vec ostani sa titulom osnivaca, nemoj kvariti tu ulogu tj., prisvajati je a pogotovo da se predstavljas kao monarh i sta ce ko reci, kontas?
Ima vas ovdje koji bi rado da svoje nogice uvale u klub.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 maj 2017, 00:45

ado-hz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Kaze pojma vi nemate,ja imam ja sam tito i partija u ministarstvu Kallasi nikad nece doci haha. ADO meni Husare,Ihtijarevici,i slicni nisu informacije i mjerila vec ljudi sa kojim sjedim svaki dan pa mozda i cak neke igrace znam tako da me popusti,ti bankar bolje znas od licno igraca da ga ne imenujem i eto ti direktorica koga boli aki za nju?
Sto si se bolan uzbudio, imas pravo da napises sta hoces i kako hoces. Izneses svoje misljenje,stav, kako znas, odakle znas, skim pijes kafu, skim sjedis ako imas potrebu za tim. Ti imas svoje informacije koje mislis da su tacne, ja svoje. ;)
Imam malo gore informacije od plata al ih nisam pisao kao ti kad si ih napisao,sjetice se neki nismo debili da se ne sjecamo,samo sto ja nisam pisao jer me boli dupe za te likove Sarajevo mi je bitnije

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2017, 00:46

bordospartanac je napisao/la:

To da si mozda osnivac teme ili cega vec ostani sa titulom osnivaca, nemoj kvariti tu ulogu tj., prisvajati je a pogotovo da se predstavljas kao monarh i sta ce ko reci, kontas?

:lol: :lol: :lol: E legendo :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 maj 2017, 00:49

@zagor sjecam se tog lika, ali ne tacno nicka. Mozda mirel :lol:[/quote]
Kaze pojma vi nemate,ja imam ja sam tito i partija u ministarstvu Kallasi nikad nece doci haha. ADO meni Husare,Ihtijarevici,i slicni nisu informacije i mjerila vec ljudi sa kojim sjedim svaki dan pa mozda i cak neke igrace znam tako da me popusti,ti bankar bolje znas od licno igraca da ga ne imenujem i eto ti direktorica koga boli aki za nju?[/quote]

Sto si se bolan uzbudio, imas pravo da napises sta hoces i kako hoces. Izneses svoje misljenje,stav, kako znas, odakle znas, skim pijes kafu, skim sjedis ako imas potrebu za tim. Ti imas svoje informacije koje mislis da su tacne, ja svoje. ;)[/quote]
Imam malo gore informacije od plata al ih nisam pisao kao ti kad si ih napisao,sjetice se neki nismo debili da se ne sjecamo,samo sto ja nisam pisao jer me boli dupe za te likove Sarajevo mi je bitnije

Zasto nisi napisao...stitis nekog, nekog ti zao??? ja niti koga stitim niti koga volim, ako nesto zna da se radi necasno ili bili kako da ne treba ja bih rekao i reci cu. Kad je nesto sto treba pohvaliti i to cu uraditi, zasto kriti nesto i gurati pod tepih???

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 07 maj 2017, 00:57

Sabinho je napisao/la:
bordospartanac je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: E legendo :lol: :lol: :lol:
Poenta je znati sta stoji iza osmijeha sugovornika.
;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2017, 01:02

kurs je isti sa puta ne skrećemo
jer rekli smo da nikada odustati nećemo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 07 maj 2017, 01:06

FrancescoTotti je napisao/la:kurs je isti sa puta ne skrećemo
:thumbup:

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 07 maj 2017, 01:08

FrancescoTotti je napisao/la:kurs je isti sa puta ne skrećemo
+1

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2017, 01:12

slika

Laku noć bordo nacijo, imamo bitnu utakmicu u srijedu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 01:14

FrancescoTotti je napisao/la:slika

Laku noć bordo nacijo, imamo bitnu utakmicu u srijedu.
:tokralju: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 maj 2017, 02:15

Evolution87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ko nas vozi na sampionsko gostovanje u Krupu? :cool:
Almir Bekic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
E yebo vas dan ludi :lol:
ZZ

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 maj 2017, 02:33

TITULA LJUDI PRESLABA JE EKIPA ZRINJSKOG I ZELJEZNICARA PROSETAT CEMO SE MOSTAROM A NA HASETU SLAGIRAT CEMO SVU PLAVU TELAD

KUP ISTO TAKO KAKAV SIROKI NE MOGU DOBOJ DOBITI ALI NIJE DOBOJ GRAD DOBOJ SELO ETO KAKVA SU EKIPA

ZNACI DUPLA KRUNA ALLAHU NAJJACI SMO

VOLIM TE SARAJVO

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 maj 2017, 02:39

brat je lud hahah

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 07 maj 2017, 03:11

Kolko smo naopaki imam osjecaj da cemo uzet i zrinjskog i zelju i onda popusit titulu kod krupe :roll: al haj ms ne treba sad momcima ni psovat ako ne uspiju..svjesni smo da su mozda najgora generacijs do sad..nekako mi lakse ne ocekivat nista pa da me pozitivno iznenade nego ocekivat puno pa ostat razocaran ko sto se znalo desit vise puta ove godine

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 03:27

Kup!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 maj 2017, 08:52

Zeljo nam je Zrinju namestio, na nama je da oplodimo :kafa:
Kako luda sezona, jos cemo duplu krunu uzeti, a u novembru tamo maltene itpisani bili Zrinja imao +11.
:kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 maj 2017, 09:11

jesmo li šampioni svega ako uzmemo sve do kraja ili zavisimo od nečega/nekoga???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, rimljanin90 i 38 gostiju.