FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:34

MartinSco je napisao/la:

Sve si dobro napisao.. ali WE WANT TO BELIEVE! :pray:
Ja sam ih otpisao poslije remija s Radnikom. Stvarno jesam. Al' ljudi postali kao njemci, ne otpisuj ih dok ne udju u autobus :lol: :lol:
Uglavnom, ne mogu me razocarati ako ne uzmu nista!
To se slažem, i to je okej razmišljanje, ono vidjeo sam sve ove sezone pa ako i uzmu šta ne bi me čudilo, ali ova romantiziranja su mi pravo amnezična kume. Obično ovi što ih euforija uzme na prvu, kada se ne ostvari psuju i pljuvaju najstrašnije. :lol:

Ima ovdje jedan stariji forumaš ne da nikome da pljuje ili psuje igrače, kao to je FKS moramo voliti, ali kada njega razočaraju dođe ovdje je8e kosti svima redom... :D
Samo Saraj'vo.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 06 maj 2017, 23:35

Ako smo mudonje i ako smo kvalitetan tim racunica je vrlo jednostavna, pobijedi sve 3 utakmice do kraja i prvak si, zavrsena prica, kup takođe... :salut: :kafa:
Po meni ako se dobije prva tekma u kupu i zrinjski, tu je prica oko duple zavrsena :kafa:
Pljuvači ne bi se raspravljao ali budimo realni, da smo losi, jesmo, ali tolike kante nismo inace ne bi bili jos uvijek tu gdje jesmo :salut:
Ajdeeeeee Sarajvoooooooo :opaopa:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:38

Lol opet smo postali pljuvači. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 maj 2017, 23:40

PitarBordo je napisao/la:Ma ja ba, samo se kod nas psuje, gdje god naši odi gađaju ih tulipanima i vlažnim gaćicama nevinih udavača. Je li vi shvatate koliko je smiješna ta permisa da 200 ljudi koji se glasaju od onih 2-3 milje na stadionu radi pritisak? A onda kad nema navijača priča "fale nam navijači ovo se igra zbog njih..."

Dajte molim vas, pa i ako se šta osvoji dobro i jeste, odlično, ali ovi komentari da je ova generacija nekome draga i da su pokazali da "imaju muda," a nas maltretiraju k'o djevojčice u obdaništu na rođenom Koševu, ma jašta.

Samo čekam da se sad pojave i oni što su tvrdili na zimu da imamo najkvaltetniju ekipu i da nam ne trebaju pojačanja.

Najjača scena ove sezone je kad smo doveli dva igrača na zimu koji ukupno odigraše 47 sekundi za FKS...
Ne vjerujem ni da to radi 200 ljudi, to je nekoliko onih grlatih sto se naklate nekom na kosti i ne popustaju citavu utakmicu, tacno covjeka bude stid cega se i koga se sve sjete..

Daleko od tog da imamo najkvalitetniju ekipu, mescini i ta dva igraca da su dosla samo da kazu da su doveli nekog, i to je krivica uprave a ne Cale, ss i igraca

Meni je stvarno zao sto su te toliko razocarali ali opet to je nase Sarajevo, i lijepo i ludo i pametno i glupo al nase, stas mi nemamo drugo, nadamo se il se ne nadamo, jbga to smo mi, al dace Bog da ti meni budes sretan na kraju ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 maj 2017, 23:41

Sabinho je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:nada umire zadnja☺

VVVBK
:D :salut: :salut: Ne znam zasto si napisao ovo, bolje je srati vazda ovdje po temi i ispoljavati frustracije. Budi in :opaopa: :opaopa:

ma neka i ove skeptične raje sabe,dragi su i oni,SCH 1946❤ all the way baby

VVVBK

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 06 maj 2017, 23:43

MortemHz je napisao/la:Ja zelim i hocu da vjerujem ali..
Cvrsce vjeruj, i nema potrebe za nesigurnoscu u obliku veznika ali.
On je suprotno od onog u sto vjerujes a za tim nema potrebe, slusaj bordo srce a ne mozak. :thumbup:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2017, 23:44

nukleusmember je napisao/la:nada umire zadnja☺

VVVBK
Nada Parić (1947.) preminula je danas u porodicnoj kuci u Varesu. Sahrana ce se obaviti u nedjelju (07.05.2017.) u 14:00 h...

Umrije i nada drug :thumbdown:

@tobe, pratis li ss ligu :tralala:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 06 maj 2017, 23:45

Idealan scenarij bi meni bio da sad dobijemo mozda 2:0 siroki
onda na foru go zrinjskom u prvim minutama i onda u sirokom polako cuvati
u derbiju sta bude bude
krupa bi mogla svasta raditi ako sutra bude nerjeseno jer bi im pravo odgovarao bod ili 3 protiv zelje realno to nije ne moguce da se desi ali je moguce i da nas zajebu zadnje kolo

sanse ima ali ja bih prije kako treba odigrao sad u kupu
da se nesto osigura pa u ligi ako moze dobro je ako ne Sarajevo kao grad opet vlada bh fudbalom(jest sranje al vlada :mrgreen: )
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 maj 2017, 23:45

Jesmo li do 1992god bili veci klub od Rijeke, jesmo. Jesamo li sada mislim u sportskom smislu, NISMO ljudi bi nas poderali.
Jesmo li bili veci klub od Maribora, jesmo. Jesmo li sada, nismo, razguli bi nas.
Jesmo li bili veci klub od Vardara, jesmo....eee sada nismo i oni bi nam uzeli mjeru.
Vojvodina isto tako.
Pa kako, jel moguce da su svi napredovali a mi nismo evo 20god.
Gledam danas Vozdovac, pa kako je moguce da njihovi golobradi mladici igraju onako dobro i znaju sve sa loptom a nasi mladi, cast 1-2 igraca u zadnjih 5god da nesto zna, ostali ko da se bave nekim drugim sportom. Ja tu nikako ne mogu da nadjem odgovore.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 06 maj 2017, 23:47

PitarBordo je napisao/la:A i ova emotivnost šatro ovo nekome draga generacija... Dajte ljudi bude ozbiljni, ova "generacija" osramotila bukvalno FK Sarajevo i kod kuće i na strani u nekoliko navrata. Vazda tunnel vision, ubit' će vas romantika.
Pa sta cemo, hocemo li se predat i pustit da nas lazni mostarci i strumfovi na..ze i pocet navijati za Barselonu,Bajern i skakat ispred tv-a.
Znamo mi svi brate da je ovo skupina antifudbalera ali borbenost i zelju im niko ne moze osporiti. S obzirom u kakvoj smo situaciji bili prije par mjeseci i ovo do sad je uspjeh.
Zato im treba pruzit podrsku jos ovih par tekmi, navijali smo i za gore pa sto ne bi i za ove sad, bar nisu manekeni i alkoholicari.
Mi smo Sarajevo i sa nama je sve moguce. :bih:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2017, 23:49

Ne očekujem ništa, da sve ispušimo, neću nikom psovat. Limitirani smo nenormalno, svaki bod za ovu ekipu je uspjeh. Podršku će vazda od mene imat, taman samo da igraju bajramske turnire, ja ću bit tu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 maj 2017, 23:49

ko nas vozi na sampionsko gostovanje u Krupu? :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 maj 2017, 23:50

ado-hz je napisao/la:Jesmo li do 1992god bili veci klub od Rijeke, jesmo. Jesamo li sada mislim u sportskom smislu, NISMO ljudi bi nas poderali.
Jesmo li bili veci klub od Maribora, jesmo. Jesmo li sada, nismo, razguli bi nas.
Jesmo li bili veci klub od Vardara, jesmo....eee sada nismo i oni bi nam uzeli mjeru.
Vojvodina isto tako.
Gledam danas Vozdovac, pa kako je moguce da njihovi golobradi mladici igraju onako dobro i znaju sve sa loptom a nasi mladi, cast 1-2 igraca u zadnjih 5god da nesto zna, ostali ko da se bave nekim drugim sportom. Ja tu nikako ne mogu da nadjem odgovore.
Ti si ono insajder da propadamo i nemamo za plate? Post i pitanja su ti strasno glupa znas li gdje zivis,znas li da smo najgora drzava u evropi po svemu a skoro i u svijetu,da je apsolutno sve propalo u ovoj drzavi? Znas li da tim timovima grad daje milione a nama 10 hiljada,znas li da ova drzava nema normalnog stadiona itd

fico
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 06 maj 2017, 23:50

bordoakapitar je napisao/la:
fico je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Sta se sekirate za Bijeljinu? Dvica ko kuca! Nazalost, taoci smo Kineza i njega boli qurac koji cemo biti na kraju i hocemo li sta osvojiti. Njemu je bitno da je kvota sto veca i zato ocekujte iz X u 2 protiv Radnika a onda protiv Slobode na AFH opet milion promasaja i X2.
Yebem li ti majku amidza!
Treba uzimati pare dok kinez ne sjase s kladarom.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Koliko si do sada uzeo miliona na Sarajevu?
Ja ni fening, ali amidza jest vjeruj!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zašto Sloboda nije uzela bod(ove) na Koševu?

Ovo što si ti napisao, jednako je prljanje imena Fudbalskog Kluba Sarajevo kao što su to radili kamiondžija, hotić i ostali dušmani našeg Sarajeva.
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:51

@Ado nema se vizije, a jasno je da i ne treba se imati, pa evo sad da se uzme Kup to je dovoljno svima da se gurne sve pod tepih... A to što klub nema nikakve dugoročne vizije, ali baš nikakve - kao da je to bitno, isto tako je bilo i prije dvije godine, većini bilo bitno uzeti tu nazor titulu na ovaj ili onaj način da bi se moglo podje8avati sa komšijama, nego krenuti u nešto što bi kao Rijeki evo, donijelo ogromne rezultate nakon 3-4 godine.

@mensur totalno si profula komentar. Kažeš znaš da je skupina antifudbalera... Mene bi bilo stid reći da mi je ovo jedna od dražih generacija, ali pored toliko FUDBALSKIH generacija, da skupina antifudbalera to bude, ma hajte molim vas. I opraste s tim "treba dati podršku," ja je dajem svaku utakmicu, profulao 2-3 gost. tekme opravdane, ostale sve tu bio, na strani arlaukao, navijao, kući dovodio barem 10 ljudi na tribinu svaku tekmu, tako da mojne meni o pružanju podrške. I mojne to "hoćemo li se predati," nije sve crno ili bijelo, ali malo realnosti nije na odmet. Ovo za Barcelonu, Bayern ne kontam šta je taćno značilo.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 maj 2017, 23:54

FrancescoTotti je napisao/la:ko nas vozi na sampionsko gostovanje u Krupu? :cool:
Almir Bekic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 06 maj 2017, 23:54

Bordomen je napisao/la:Idealan scenarij bi meni bio da sad dobijemo mozda 2:0 siroki
onda na foru go zrinjskom u prvim minutama i onda u sirokom polako cuvati
u derbiju sta bude bude
krupa bi mogla svasta raditi ako sutra bude nerjeseno jer bi im pravo odgovarao bod ili 3 protiv zelje realno to nije ne moguce da se desi ali je moguce i da nas zajebu zadnje kolo

sanse ima ali ja bih prije kako treba odigrao sad u kupu
da se nesto osigura pa u ligi ako moze dobro je ako ne Sarajevo kao grad opet vlada bh fudbalom(jest sranje al vlada :mrgreen: )
Slazem se i ja da bi u Listici odigrali jos rasterecenije sa prvom ovdje od 2:0.
Cilj je i minimalna pobjeda i pokusat ne primiti gol.

U ovim predstojecim utakmicama odbrana ekipe pobjedjuje, a mi tu sa Bojom sve vise dobijamo na samopouzdanju i odbrana nam je sada najaci dio igre, uz odredjene korekcije jos vise ucvrstiti bedem.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 maj 2017, 23:56

zagor1987 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Jesmo li do 1992god bili veci klub od Rijeke, jesmo. Jesamo li sada mislim u sportskom smislu, NISMO ljudi bi nas poderali.
Vojvodina isto tako.
Ti si ono insajder da propadamo i nemamo za plate? Post i pitanja su ti strasno glupa znas li gdje zivis,znas li da smo najgora drzava u evropi po svemu a skoro i u svijetu,da je apsolutno sve propalo u ovoj drzavi? Znas li da tim timovima grad daje milione a nama 10 hiljada,znas li da ova drzava nema normalnog stadiona itd
To za plate pametnjakovicu ako radis u banci a vidim da ne radis mozes sam da vidis, zakljucis kad je kome sta uplaceno, za koji mjesec, koji iznos, i skontas ako si barem malo pametan jel kasne ili ne. To sto ti volis i sto ti je srcu draze da mislis da je sve super i idealno to je tvoj problem. Tebe da zena, djevojka vara i da ti svi kazu vara te ti bi slijepo vjerovao, tipicni problem bosnje ;) ostalo sto si napisao bih se mogao i sloziti, al si mi odmah povukao zivac. Ako kaze neki tamo Husara da ne kasne plate ili neka Sabrina narineta koja je tu od danas do sutra ti slijepo vjerujes. E pa druze malo se raspitaj i na druge nacine a nemoj slijepo vjerovati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2017, 23:57

Evolution87 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ko nas vozi na sampionsko gostovanje u Krupu? :cool:
Almir Bekic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Obzirom da doticni u 90% situacija prebaci ciljeve, zavrsicemo negdje u Omarskoj
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2017, 23:59

ado-hz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Vojvodina isto tako.
To za plate pametnjakovicu ako radis u banci a vidim da ne radis mozes sam da vidis, zakljucis kad je kome sta uplaceno, za koji mjesec, koji iznos, i skontas ako si barem malo pametan jel kasne ili ne. To sto ti volis i sto ti je srcu draze da mislis da je sve super i idealno to je tvoj problem. Tebe da zena, djevojka vara i da ti svi kazu vara te ti bi slijepo vjerovao, tipicni problem bosnje ;) ostalo sto si napisao bih se mogao i sloziti, al si mi odmah povukao zivac. Ako kaze neki tamo Husara da ne kasne plate ili neka Sabrina narineta koja je tu od danas do sutra ti slijepo vjerujes. E pa druze malo se raspitaj i na druge nacine a nemoj slijepo vjerovati.
Necemo vjerovati direktorici, vjerovat cemo tebi Pol Flovers :bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Noke995, plisek i 76 gostiju.