PitarBordo je napisao/la:Ma ja ba, samo se kod nas psuje, gdje god naši odi gađaju ih tulipanima i vlažnim gaćicama nevinih udavača. Je li vi shvatate koliko je smiješna ta permisa da 200 ljudi koji se glasaju od onih 2-3 milje na stadionu radi pritisak? A onda kad nema navijača priča "fale nam navijači ovo se igra zbog njih..."
Dajte molim vas, pa i ako se šta osvoji dobro i jeste, odlično, ali ovi komentari da je ova generacija nekome draga i da su pokazali da "imaju muda," a nas maltretiraju k'o djevojčice u obdaništu na rođenom Koševu, ma jašta.
Samo čekam da se sad pojave i oni što su tvrdili na zimu da imamo najkvaltetniju ekipu i da nam ne trebaju pojačanja.
Najjača scena ove sezone je kad smo doveli dva igrača na zimu koji ukupno odigraše 47 sekundi za FKS...
Ne vjerujem ni da to radi 200 ljudi, to je nekoliko onih grlatih sto se naklate nekom na kosti i ne popustaju citavu utakmicu, tacno covjeka bude stid cega se i koga se sve sjete..
Daleko od tog da imamo najkvalitetniju ekipu, mescini i ta dva igraca da su dosla samo da kazu da su doveli nekog, i to je krivica uprave a ne Cale, ss i igraca
Meni je stvarno zao sto su te toliko razocarali ali opet to je nase Sarajevo, i lijepo i ludo i pametno i glupo al nase, stas mi nemamo drugo, nadamo se il se ne nadamo, jbga to smo mi, al dace Bog da ti meni budes sretan na kraju

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...