FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 maj 2017, 22:49

PitarBordo je napisao/la:Hladno niste realni. :kafa:
ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja ma ja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 22:50

simidobar je napisao/la:
Veliko postovanje ali ja mislim isto za tebe :mrgreen:
Nisam realan oko čega?
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 22:50

FrancescoTotti je napisao/la:
slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 maj 2017, 22:51

Ja im ne vjerujem, podrska je neupitna od mene. Ali kuci da ti uzimaju bodove neke ekipe mene i sad dusa boli. Nek odigraju borbeno protiv Slobode i ja sam zadovoljan. Napredak je ostvaren od prosle sezone i tu se ne smije stati!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 22:52

Ošsevraćat?
Samo Saraj'vo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 maj 2017, 22:55

esprit24 je napisao/la:@simidobar ovo sto cu iznijet to je moje licno misljenje i ne mora se niko sloziti snjim. Zasto je limitirana?? Vec mjesec mi igramo sa lijevim bekom i stoperom na def.veznom. lijevi bek koji ima 90% utakmica u sezoni je totalni fudbalski promasaj, mamic je bio pod nekim sihirima kada ga je kupio. Sa golmanom, stoperima i hodzom na desnom beku sam zadovoljan. Dulja je klasa kada hoce da igra. Crnkic i Hebibovic toliko smotano izgledaju kada ih pogledas al eto daju nekako te golove, al brate i promasuju da valja. Ahmetovic je klasa al ga nesto nece. Bakus boysi sa dzenom kao trenerom su galaktikosi za ovu generaciju.
Slazem se da je Dzeno imao bolju ekipu, bolju igru, imena to je cinjenica ali u ovoj prilici nisu bili i to je takodje cinjenica, jos ako uspiju onda dzaba sve Dzeninoj generaciji, ovi ce bit duplo bolji :mrgreen:
Cak sta vise prvi i jedini koji su uspjeli u tome
PitarBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Veliko postovanje ali ja mislim isto za tebe :mrgreen:
Nisam realan oko čega?
Oko toga da ne mogu
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:03

simidobar je napisao/la:

Nisam realan oko čega?
Oko toga da ne mogu
Ekipa protiv koje je na Koševu prosula bodove ekipa koja ispada, uzela sva tri boda ekipa koja zamalo ispada, igrači koji fulaju fudbal cijeli sa 3 metra, prazne golove, ne znaju aut da izvedu, ekipa u kojoj igra Almir Bekić, ekipa kojoj 2.000 ljudi kažu stvara pritisak zbog kojeg su zijanili dvocifren broj bodova, ekipa koja korner ne zna izvesti, ekipa u kojoj ima 1 fudbaler koji igra kad mu se igra i 9 povremenih bljesaka... Takva ekipa u 10 dana - slovima DESET dana - igra protiv Zrinjskog u gostima, finale kupa, gradski derbi i uzvrat kupa, ma hajte molim vas, jedno je htjeti da ti klub osvoji sve moguće, drugo je lagati sebe i drugima to pokušati prodati.

Ako se desi da se išta osvoji, odlično, titula za statistiku, ali moje mišljenje će isto biti kao i sada i kao što bi bilo da se ostane bez i jedne titule, da ga ne ponavljam.

:salut:
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 maj 2017, 23:07

nada umire zadnja☺

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:08

A i ova emotivnost šatro ovo nekome draga generacija... Dajte ljudi bude ozbiljni, ova "generacija" osramotila bukvalno FK Sarajevo i kod kuće i na strani u nekoliko navrata. Vazda tunnel vision, ubit' će vas romantika.

EDIT Evo i kinosvra se ukazao. :lol:
Samo Saraj'vo.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 06 maj 2017, 23:13

Ukoliko ova ekipa osvoji bilo koji trofej ne treba nikog iz prvih 11 tjerat sve momke ostavit jer su pokazali muda,borbenost i da vole ovaj klub i postuju nas kao navijace...Juce posjeta katastrofalna a i iskreno mislim nakon onog sto se onom momku desilo da ce raja dobro razmislit hoce li na utakmicu...Bili prvaci ili ne osvojili kup ili ne ovi momci su se dokazali i pokazali kako se voli i kako se bori za nas klub...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2017, 23:14

nukleusmember je napisao/la:nada umire zadnja☺

VVVBK
:D :salut: :salut: Ne znam zasto si napisao ovo, bolje je srati vazda ovdje po temi i ispoljavati frustracije. Budi in :opaopa: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 maj 2017, 23:15

Ošsevraćat?
ofskroz. Ne moze se bez ove bolesti...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 maj 2017, 23:16

Ekipa protiv koje je na Koševu prosula bodove ekipa koja ispada, uzela sva tri boda ekipa koja zamalo ispada, igrači koji fulaju fudbal cijeli sa 3 metra, prazne golove, ne znaju aut da izvedu, ekipa u kojoj igra Almir Bekić, ekipa kojoj 2.000 ljudi kažu stvara pritisak zbog kojeg su zijanili dvocifren broj bodova, ekipa koja korner ne zna izvesti, ekipa u kojoj ima 1 fudbaler koji igra kad mu se igra i 9 povremenih bljesaka... Takva ekipa u 10 dana - slovima DESET dana - igra protiv Zrinjskog u gostima, finale kupa, gradski derbi i uzvrat kupa, ma hajte molim vas, jedno je htjeti da ti klub osvoji sve moguće, drugo je lagati sebe i drugima to pokušati prodati.

Ako se desi da se išta osvoji, odlično, titula za statistiku, ali moje mišljenje će isto biti kao i sada i kao što bi bilo da se ostane bez i jedne titule, da ga ne ponavljam.

ti si pljuvac :kafa:

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 06 maj 2017, 23:17

Prelistah par postova bez obzira na licna misljenja ukoliko se neko bude sa tim ogradio, vidim da se pojedini vracaju u proslost zbog nekih igara ili igraca itd.
Po ljudskoj logici i po zamisljenom scenariju ne bi se onda niko nikada trebao zaliti, sve bi bilo perfektno.

Reci cu svoje misljenje a sa time pokusati dodatno doprinijeti miru zadovoljstvu nadanju svih nas sljedecim:
Ono sto smo izgubili od bodova Hvala Bogu nadoknadili smo, i od veceras smo drugi sa ciljem krajnjeg napretka.

Znamo sta su mediji prenosili proslih kola a pogotovo prije proslog kao i sada, po njihovim i njima slicnim kako je trenutno sada, onaj ko je prvi korak je blize tome necemu.

Nama ide kup utakmica, akobogda igraci su od sutra u punom pogonu, i vjerujem da cemo odigrati najbolje moguce i u prvoj a i revans utakmici.

Hladni smo, apsolutno prepustamo ulogu favorita svim narednim protivnicima a na terenu cemo izaci i pokazati gdje je kome mjesto. ;)

Cilj je jedan: Ostanimo zajedno, jaci nego ikada do sada u prvenstvu, pruzimo svu mogucu podrsku ali podrsku na ovaj nacin i sa tribina, a strucni stab i igraci ce se oduziti srcem i znanjem na terenu.

Preko puta nas imamo trenere matematicare i takticare, a nas Mehmed bordo srce.

Momci cestitam za ono sinoc i prethodne dobre igre, i Hvala Bogu da je Ensa dobro. Sretno.
Zadnja izmjena: bordospartanac, dana/u 06 maj 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 maj 2017, 23:19

simidobar je napisao/la:

Nisam realan oko čega?
Oko toga da ne mogu

Doduse igramo u gostima protiv reala kojeg smo stigli sa -12 a derbi protiv tima koji je izgubio kuci od sigurnog drugoligasa, protiv kojeg smo osteceni za cist penal, kojeg smo nadigrali bez navijaca, u finalu kupa protiv selendre koju smo vec izbacili iz lige... Sreca pa su oni puno bolji, upravu si ja nisam realan :crazy: Za taj pritisak malo je nezgodno da se komentarise, dovoljno ti je da vidis kako proigraju igraci kad odu od nas, mozes ti poricat ili umanjivat ali pritisak postoji, ja koliko se sjecam ovo moderno psovanje nasim igracima i trenerima prije nije postojalo, nisu ni oni od plastike pa da ih to ne pogadja...
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 06 maj 2017, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 maj 2017, 23:21

dever dunja rekoh azer dzemaaan

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 maj 2017, 23:26

Svako od nas gleda na svoj nacin i ima pravo i da sanjari i da bude realan, ma kako god zeli i hoce. Ja sam od onih koji ne vole da sanjare i time nikako nisam manji navijac naseg kluba od nekog ko sanjari i ima snove. Imao sam ja davno snove al su se davno i rasuli kao glineni golubovi. Tako da ja mislim da mi ove godine nista necemo osvojiti. Titulu sanse nemamo osim matematicke, a ko voli matematiku i statistiku neka ceka kiks nekoga koji se nece desiti. Dobiti Madjare, a prije toga odigrati dobru utakmicu i izvuci povoljan rezultat u kupu, a onda dobiti derby ne moze u tih 10dana ni Man Utd da dodje u nasu poziciju sada.
Ako se osvoji taj kup to ce biti utjesna nagrada ili glavna nagrada kako ko zeli da gleda Cali sa ovim polu igracima koje ima. Ja odavno razmisljam o tome gdje nas klub ide u narednom periodu. Hoce li biti pojacanja, kakva ce to biti pojacanja, iz Bratstva, TOSK-a ili ce se odrijesiti kesa konacno da se pravi tim neki. Opet i tu znam odgovor al eto ako imam neki san to je taj da se pocne graditi ekipa na duze staze. Akademija, nastavak gradnje ili je to to sto imamo, treneri u omladinkim pogodima i jos 1001 neki problem koji imamo.
Kako vratiti ljude na stadion, kako imati u ekipi 5 igraca kao sto su Skoro, Hota, Sasivarevic, Benko, Cimi, Zeka, da li je to moguce napraviti.
Sta ako i narednih 10god mi ovako budemo pisali iz godine u godinu nekad manje nekad vise a ekipa nam stagnira.
Jesmo li napredovali ista od recimo 2000god, mislim u fudbalskom znaju ekipe. Valjda je cilj doci do neke razine i samo nju odrzavati, doci do neke kvalitete i samo nju nadopunjavati. Napraviti igraca, jednog, dva....prodati ga, pa onda ubaciti iz mladog tima opet nova 2, pa njih gurati. Zar je tesko prepisati barem formulu Dinama recimo koji pravi mlade igrace. Pa ja sam laik u fudbalu, navijac, pa imam osjecaj da bih sportski dio vodio bolje i pametnije od nasih ljudi. Ili neko ne zeli da mi napredujemo, ili nas neko koci, ili smo negdje dobro nagazili pa sam treba saliti stravu kolektivu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 23:28

Ma ja ba, samo se kod nas psuje, gdje god naši odi gađaju ih tulipanima i vlažnim gaćicama nevinih udavača. Je li vi shvatate koliko je smiješna ta permisa da 200 ljudi koji se glasaju od onih 2-3 milje na stadionu radi pritisak? A onda kad nema navijača priča "fale nam navijači ovo se igra zbog njih..."

Dajte molim vas, pa i ako se šta osvoji dobro i jeste, odlično, ali ovi komentari da je ova generacija nekome draga i da su pokazali da "imaju muda," a nas maltretiraju k'o djevojčice u obdaništu na rođenom Koševu, ma jašta.

Samo čekam da se sad pojave i oni što su tvrdili na zimu da imamo najkvaltetniju ekipu i da nam ne trebaju pojačanja.

Najjača scena ove sezone je kad smo doveli dva igrača na zimu koji ukupno odigraše 47 sekundi za FKS...
Samo Saraj'vo.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 06 maj 2017, 23:29

simidobar je napisao/la:

Nisam realan oko čega?
Oko toga da ne mogu

Sve si dobro napisao.. ali WE WANT TO BELIEVE! :pray:
Ja sam ih otpisao poslije remija s Radnikom. Stvarno jesam. Al' ljudi postali kao njemci, ne otpisuj ih dok ne udju u autobus :lol: :lol:
Uglavnom, ne mogu me razocarati ako ne uzmu nista!
IDEMO PONOVO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2017, 23:31

Ja zelim i hocu da vjerujem ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, johntravolta123, plisek, skoJaa, Vanja8 i 42 gosta.