Sto pitas kad znas?vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine

Cim se pojavi prva informacijama gdje cete biti smjesteni, vi ste prvi koji cete biti obavijesteni.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sto pitas kad znas?vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine
evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine
jesi ti meni ludOmerbavarac je napisao/la:Sto pitas kad znas?vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine![]()
![]()
![]()
Cim se pojavi prva informacijama gdje cete biti smjesteni, vi ste prvi koji cete biti obavijesteni.
a kakva imena kume,ko spominjeslani grad je napisao/la:evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine
Urban Batalion je napisao/la:To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu.SaltCityAttack je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Drago mi je da su se Fukare pojavile da vide kako to rade HZ-aNesto vas je malo bilo al eto dobro je i to posto niste nikako ni dolazili vidimo se ako bog da opet u TZ
kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
vjeran1987 je napisao/la:jesi ti meni ludOmerbavarac je napisao/la:Sto pitas kad znas?vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine![]()
![]()
![]()
a kakva imena kume,ko spominjeslani grad je napisao/la:evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine
To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu.Urban Batalion je napisao/la:kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .mirzza je napisao/la:Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas![]()
Vama jos nije kriza da morate dobiti, nek bude 2-2 za publiku
Da nije sudija zavrsen a ti si upoznat sa time pa kazes da nema sansi ..harry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
Ma kakav sudija,nasi nemogu da plate Okanovicevo lijecenje u UKC Tuzla,a da plate sudiji.Vec kazem da nema sansi da bude X,vec samo pobjede Slobode,navijacki naravno bi to volio,al bice tesko,jer vi ste sad izgubili protiv Travnika,i sigurno necete se predati.Stole iz Bora je napisao/la:Da nije sudija zavrsen a ti si upoznat sa time pa kazes da nema sansi ..harry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
Sloboda kuci i na strani nije ista i svako ko prati ovaj nas jadni fudbal imalo je svjestan toga.BLU SKY je napisao/la:Pa bogami ako budete igrali kao protiv sarajeva negine vam poraz
E jbg kralju, i nama je potrebna pobjeda nakon poraza kod mesara, pa zbog toga govorim da bi x bio najrealniji. Jeste domacini ali mozemo do boda, vadite se u gostimaharry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .mirzza je napisao/la:Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas![]()
Izgubicete sa 1-0. Ako Bog da da kisa pada.Nasi znaju igrat po kisi na svom terenu.mirzza je napisao/la:E jbg kralju, i nama je potrebna pobjeda nakon poraza kod mesara, pa zbog toga govorim da bi x bio najrealniji. Jeste domacini ali mozemo do boda, vadite se u gostimaharry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .mirzza je napisao/la:Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas![]()
harry_90 je napisao/la:Jos kad bi nam Mesanovic dosao ove sedmice,mozda uspije nastupat protiv Zeljeznicara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.