FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 16 avg 2010, 00:23

vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine :(
Sto pitas kad znas? :? :? :D

Cim se pojavi prva informacijama gdje cete biti smjesteni, vi ste prvi koji cete biti obavijesteni. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 16 avg 2010, 00:33

vjeran1987 je napisao/la:daj recite vi meni gdje cemo biti smjesteni smao nemojte reci kao prosle godine :(
evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 16 avg 2010, 02:10

Omerbavarac je napisao/la:

Cim se pojavi prva informacijama gdje cete biti smjesteni, vi ste prvi koji cete biti obavijesteni. 8-)
jesi ti meni lud :D
slani grad je napisao/la:
evo ja cu vam javit cim saznam.....a znat ce se u narednih par dana...i neznam jestel tolko retardirani da spominjete imena ljudi na ovom forumu...i sto se ba ne prestanete ofirat i odgovarat na svaku provokaciju pacenika....s.j.e.b.a.t cete temu bez veze....
a kakva imena kume,ko spominje :(

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2010, 02:16

Urban Batalion je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Drago mi je da su se Fukare pojavile da vide kako to rade HZ-a :lol: Nesto vas je malo bilo al eto dobro je i to posto niste nikako ni dolazili vidimo se ako bog da opet u TZ

kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu. :mrgreen:

nikakav bojkot, samo sto su mnogi otisli sa tribine i svoj povratak su najavili samo u slucaju izgradnje nase tribine.Uglavnom su to stari momci koji dugi niz godina prate slobodu i slusaju prazne price kako cemo nekada dobiti svoju tribinu, dok vi mladji svakako jos uvjek mozete trpjeti i vi naravno dolazite.Svakako, nasa mlada ekipa je dosta dobra i momci se trude i zele raditi i ja vjerujem u njih mnogo i oni jedva cekaju da dobijemo napokon svoju tribinu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 02:31

kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu[/quote]

To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu. :mrgreen:[/quote]

nikakav bojkot, samo sto su mnogi otisli sa tribine i svoj povratak su najavili samo u slucaju izgradnje nase tribine.Uglavnom su to stari momci koji dugi niz godina prate slobodu i slusaju prazne price kako cemo nekada dobiti svoju tribinu, dok vi mladji svakako jos uvjek mozete trpjeti i vi naravno dolazite.Svakako, nasa mlada ekipa je dosta dobra i momci se trude i zele raditi i ja vjerujem u njih mnogo i oni jedva cekaju da dobijemo napokon svoju tribinu[/quote]

Aha, hvala sto si pojasnio.Ma dobri smo mi samo sto smo neorganizovani.Organizovani smo ali ne dovoljno.Znas sta hocu reci. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2010, 02:38

vjeran1987 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:

jesi ti meni lud :D
slani grad je napisao/la:
a kakva imena kume,ko spominje :(

pa imena djevojke sa slike Fukara koji su bili ove subote na Kosevu..ipak to je djevojka koja ne propusta cak ni jendo gostovanje i jedna od onih koja je prosla i paljenje busa u mostaru i td...mnogi su ovdje pisali njeno ime sto sam se zgrozio kada sam vidjeo.Izgleda da ti momci jos uvjek nisu dobili plavu kovertu na svoju adresu zbog navijackih nereda i slicnih stvari koje se desavaju na tribini.Radi takvih stvari nasih nekoliko momaka je bilo pritvoreno nakon onih incidenata na Tusnju kada su se lupala stakla.Ja barem znam dvojicu koji su pritvoreni, a uopste nisu bili na tom mjestu.Sve je kriv ebeni facebook i prokleti forumu, gdje djecurlija pise sranja i nerazmislja o posljedicama drugih jer ih boli qurac jer oni uglavnom nisu nikakav faktor u grupi, dok oni vec poznati iz grupe ispastaju radi takvih forumskih i internet balavaca...ja sam danvo rekao forumi su zlo
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 avg 2010, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2010, 02:46

Urban Batalion je napisao/la:kako ba nikako?.. pa kad to zadnji put nas nije bilo na kosevu?... pa prole godine nas je bilo vise nego ove, a u ostalom reko sam vec, dok se nasa tribina ne izgradi mnogi se ne vracaju na tribinu
To neki bojkot Fukara.Nisam u toku od pretprosle sezone.Sto se tice navijaca.Al sad cu se vratit nazad na tribinu. :mrgreen:[/quote]

nikakav bojkot, samo sto su mnogi otisli sa tribine i svoj povratak su najavili samo u slucaju izgradnje nase tribine.Uglavnom su to stari momci koji dugi niz godina prate slobodu i slusaju prazne price kako cemo nekada dobiti svoju tribinu, dok vi mladji svakako jos uvjek mozete trpjeti i vi naravno dolazite.Svakako, nasa mlada ekipa je dosta dobra i momci se trude i zele raditi i ja vjerujem u njih mnogo i oni jedva cekaju da dobijemo napokon svoju tribinu[/quote]

Aha, hvala sto si pojasnio.Ma dobri smo mi samo sto smo neorganizovani.Organizovani smo ali ne dovoljno.Znas sta hocu reci. :mrgreen:[/quote]

pa kako ces organizovat se na onakvoj tribini?... ne mozes nista napraviti dok ne dobijes tribinu ovako ce ti ulaziti svakakvih indijanaca na tribinu.....razlog je taj, jer sa nama se mjesa ondje i obicna publika to jeste simpatizeri kluba i onda oni koji samo udju da bi platili manju cijenu ulaza 2kmdo 3 km u odnosu na simpatizera tamo koji placa 5 km... takvi se onda nakon izvjesnog vremena odvoji ode tamo gdje ustvari pripada a do tada remeti one koji zele da rade.Iz takvih razloga nama je potreba tribina hitno, ako zelimo napredovati.Nije stadion Mejdan, gdje smo znali povest citavu dvoranu da ustanu i da navijaju sa nama sve nase pjesme i gdje smo uistini daleko ispred svih, samo sto to nece niko da gleda, vec samo gledaju nase nastupe na stadionu, gdje naranvo nemamo uslove za rad.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 02:47

pa imena djevojke sa slike Fukara koji su bili ove subote na Kosevu..ipak to je djevojka koja ne propusta cak ni jendo gostovanje i jedna od onih koja je prosla i paljenje busa u mostaru i td...mnogi su ovdje pisali njeno ime sto sam se zgrozio kada sam vidjeo.Izgleda da ti momci jos uvjek nisu dobili plavu kovertu na svoju adresu zbog navijackih nereda i slicnih stvari koje se desavaju na tribini.Radi takvih stvari nasih nekoliko momaka je bilo pritvoreno nakon onih incidenata na Tusnju kada su se lupala stakla.Ja barem znam dvojicu koji su pritvoreni, a uopste nisu bili na tom mjestu.Sve je kriv ebeni facebook i prokleti forumu, gdje djecurlija pise sranja i nerazmislja o posljedicama drugih jer ih boli qurac jer oni uglavnom nisu nikakav faktor u grupi, dok oni vec poznati iz grupe ispastaju radi takvih forumskih i internet balavaca...ja sam danvo rekao forumi su zlo[/quote]

Ja nisam spomeno ime curi mene nemojte da gledate. :mrgreen:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 03:36

Svi su lagano utonili u san jedino sam ja on-line na ss.ba. :mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 avg 2010, 09:53

Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas :D
Vama jos nije kriza da morate dobiti, nek bude 2-2 za publiku
Cuva Bog Zelju svog!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 11:51

mirzza je napisao/la:Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas :D
Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 avg 2010, 11:54

harry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
Da nije sudija zavrsen a ti si upoznat sa time pa kazes da nema sansi .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 11:58

Stole iz Bora je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
Da nije sudija zavrsen a ti si upoznat sa time pa kazes da nema sansi .. ;)
Ma kakav sudija,nasi nemogu da plate Okanovicevo lijecenje u UKC Tuzla,a da plate sudiji.Vec kazem da nema sansi da bude X,vec samo pobjede Slobode,navijacki naravno bi to volio,al bice tesko,jer vi ste sad izgubili protiv Travnika,i sigurno necete se predati.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 16 avg 2010, 12:01

Pa bogami ako budete igrali kao protiv sarajeva negine vam poraz
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 avg 2010, 12:03

BLU SKY je napisao/la:Pa bogami ako budete igrali kao protiv sarajeva negine vam poraz
Sloboda kuci i na strani nije ista i svako ko prati ovaj nas jadni fudbal imalo je svjestan toga.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 avg 2010, 12:04

harry_90 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Tvrda nas tekma ocekuje, i kontam da mozemo do nerijesenog rezultata kod vas :D
Drug moj,nema sansi da bude nerijeseno,ocekujem barem 1:0 za nas,jer nama je potrebna pobjeda.Ponovit igru kao protiv Travnika i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje .
E jbg kralju, i nama je potrebna pobjeda nakon poraza kod mesara, pa zbog toga govorim da bi x bio najrealniji. Jeste domacini ali mozemo do boda, vadite se u gostima :D
Cuva Bog Zelju svog!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 16 avg 2010, 12:14

mirzza je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
E jbg kralju, i nama je potrebna pobjeda nakon poraza kod mesara, pa zbog toga govorim da bi x bio najrealniji. Jeste domacini ali mozemo do boda, vadite se u gostima :D
Izgubicete sa 1-0. Ako Bog da da kisa pada.Nasi znaju igrat po kisi na svom terenu. :mrgreen:

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 16 avg 2010, 12:34

Sarajevo-Sloboda 3:0
Realno Sarajevo je trebalo zabiti i više golova, Glavaševa taktika je bila da se zabunkeriše i to je to, Sarajevo je razbilo taj bunker u drugom poluvremenu i vjeruj te da biste trebali biti zadovoljni što ste izgubili samo 3:0, ne potenciram jačinu Sarajeva već slabost Slobode. A realno se vidjelo da nemogu ništa kad su se igrači slobode valjutali po terenu jer nisu imali snage i pokušali ohladiti atake Sarajeva, ali nisu uspjeli. Čestitam i zahvaljujem se Fukarama na lijepom gestu !
Od srca Vam želim sve najbolje u idučoj utakmice i ubij te one male plave gadove na sve načine i fizički i rezultatski!

Sretno....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2010, 12:37

Jos kad bi nam Mesanovic dosao ove sedmice,mozda uspije nastupat protiv Zeljeznicara :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 16 avg 2010, 12:42

harry_90 je napisao/la:Jos kad bi nam Mesanovic dosao ove sedmice,mozda uspije nastupat protiv Zeljeznicara :D

Ja ne mogu vjerovati da Sloboda zudi za Mesanovicem,pa da je covjek u formi ne bi ga se Zeljo otarasio.Mesanovic je povrijeden i nije igra duzi period covjek je zapusten pravo,pa bolje vam je nekog od vase djece ubaciti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.