Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Serie A
Bolje da neće večeras kad je nebitno. Nek upadne u finalu LP
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ovaj pjanic da ima prazan gol on bi petom vratio loptu kofol da nekome doda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muha milanez
- Kontakt:
Kakav je ovo majstor.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Naprcim se matere ovom srpskom komentatoru s arene.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Majstor asistencijePantelija je napisao/la:ovaj pjanic da ima prazan gol on bi petom vratio loptu kofol da nekome doda
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Higuain
Covjek upravo donese skudeto ovim golom.Juve samo jos treba Crotone kod kuce dobit.
Covjek upravo donese skudeto ovim golom.Juve samo jos treba Crotone kod kuce dobit.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pa dragi skudeto je donesen u decembru 
Juventus apsolutno bio bolji.
Torino iz jednog pokusaja zabio gol.
Drugi zuti,odnosno crveni nije postojao tj.
Torino ostecen.
Ovaj bod zatvara pricu o skudetu, a Higuain pokazao kako to rade pravi majstori. F.J.
Torino ostecen.
Ovaj bod zatvara pricu o skudetu, a Higuain pokazao kako to rade pravi majstori. F.J.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Dok Totti igra nista nije gotovojelle je napisao/la:Pa dragi skudeto je donesen u decembru
apsolutno!Nedved11 je napisao/la:Juventus apsolutno bio bolji.
Torino ostecen.
ali realno na prvi pogled preko TV.a ja bi zivoto da je bio CRVENI.... tj drugi zuti
al mi zao torina na kraju, volio bih da je bilo 11-11 pa da vidimo gdje bi to islo .... odigrali su strasnu tekmu ali ipak ono sto su igraci juvea uspjeli promasiti je za anale sporta.... kedira, bonuchi
Slazem se. Na prvi pogled pomislio sam ode noga mandžukiću, dok nisam vidio usporeni snimak. S drugi strane lik ima zuti karton i na ovakav nacin prekida kontru Juventus. Na neki naci 'dobio' je kaznu, zbog ludosti, da onako reaguje po uzor naPantelija je napisao/la:apsolutno!Nedved11 je napisao/la:Juventus apsolutno bio bolji.
Torino ostecen.
ali realno na prvi pogled preko TV.a ja bi zivoto da je bio CRVENI.... tj drugi zuti
al mi zao torina na kraju, volio bih da je bilo 11-11 pa da vidimo gdje bi to islo .... odigrali su strasnu tekmu ali ipak ono sto su igraci juvea uspjeli promasiti je za anale sporta.... kedira, bonuchi![]()
Vidala, mada je ono protiv Reala puno 'cisce'.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Upravo to, prvi dojam je bio bas strahovit start direktno na nogu, na snimci je i dalje to strasan start ali je prvo udario loptu
Mislim da je sudija trebao da saceka sa kartonom , i cim je vidio reakciju mihajlovica da skonta da nije bio faul... nikada ccovjek se ne moze onako ponasati ako nije u pravu ... vrlo je jednostavno procitati ljudsko ponasanje kada laze i kada je iskren
jbg, mrlja na utakmicu, ali ono sto je sigurno je da madnzukic nije glumio, da je fakat dobio po nogama,.. jednina greska je bila sudije koji je morao vidjeti to ako su vidjeli saigraci torina i trener mihajlovic
Mislim da je sudija trebao da saceka sa kartonom , i cim je vidio reakciju mihajlovica da skonta da nije bio faul... nikada ccovjek se ne moze onako ponasati ako nije u pravu ... vrlo je jednostavno procitati ljudsko ponasanje kada laze i kada je iskren
jbg, mrlja na utakmicu, ali ono sto je sigurno je da madnzukic nije glumio, da je fakat dobio po nogama,.. jednina greska je bila sudije koji je morao vidjeti to ako su vidjeli saigraci torina i trener mihajlovic
Hajde Milan pobjedi i pokloni na titulu.
LE6ENDS [TROPHY][MEDIUM WHITE CIRCLE]️[MEDIUM BLACK CIRCLE]️[CHEQUERED FLAG]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
LE6ENDS [TROPHY][MEDIUM WHITE CIRCLE]️[MEDIUM BLACK CIRCLE]️[CHEQUERED FLAG]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta Italija?Kada sam ja o ovim stvarima pisao onda se sva sila forumskih Talijana kao nešto bunila,a sad Italija
Stay beautiful.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa dobro jarane u pravu si..ja jesam ogranicen..muxa je napisao/la:Kad je neko ograničen onda mjesa babe i zabe a ti to stalno radis. Toliko od mene na tu temu.
Sent from my x600 using Tapatalk
Kada sam rekao da ste svi isti..nisam mislio samo na forumase ovdje..koji ste vi faktor?? vi samo ponavljate gradivo..
Ja sam ZIVIO tamo nekoliko godina...ovo je bilo prije farsopolija..GLEDAO TV kanale...od RAI 1,2,3(ciganista) do rete quattro, canale 5, italia uno (vasega ciganskog predsjednika vlasnistvo)....
Ako iko prica o fudbalu, tu su talijani..i dan i noc..tada su pljuvali po Juventusu koji je igrao 3 godine za redom finale CL..
Svakodnevni pritisci na Juve, sudije, organizaciju..i dan danas ista prica..
Sa vama smo se uvijek "hrvali" i tukli na zelenom terenu a sa ostalim ublehama za zelenim stolovima...za vas sam uvijek imao postovanje, sve do farsopolija..
Da objasnim i zasto...vi ste bili na strani sintera iako ste znali da su muljatori...htjeli ste i vi da syebete Juve..samo ste se preracunali, jer vas je vjestica izradio..ubacio vas u sistem iz kojeg vam nije bilo izlaza..tek nakon toga ste "progledali"..
Morate se sjecati kada su Berlusconi i podpredsjednik(ne moze mi ime pasti na pamet) govorili, kako se ne trebaju kaznjavati klubovi nego samo oni koji su ucestvovali u tom "necemu"..medjutim, bilo je kasno..izlaza vise nije bilo..
Ne zapitate se sta je bilo sa vama? uzeli ste CL odmah poslije farsopolija i "nestali"..kako ? zbog cega? ne mogu biti financijski problemi..isli ste u CL i godinu poslije..sta se promjenilo?
Vjestica vas je drzao u saci...eto, to se promjenilo..
Kada se Juve vratio, dobro se sjecate i Murinjovih bisera..Juve ima pomoc sudija...
Tradicija se morala nastaviti, uvijek moras ponavljati gradivo, iz dana u dan..JUVE IMA POMOC SUDIJA...
Eto, ukratko..da zakljucimo da ja nemam pojma o cemu pricam..uzivajte..
Kao sto sam rekao
Kod: Označi sve
Razlika izmedju NAS i vas(cigana), romanista, milanista, sinterista, napolitanista :38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
nevjerovatno, odvratno i jadnoIlCapitano je napisao/la:
Italija
jos na kraju se vade kao tehnicki problemi, smetnje
- IlCapitano
- Kontakt:
Kad si ti o ovim stvarima pisao?SiamoNoi je napisao/la:Šta Italija?Kada sam ja o ovim stvarima pisao onda se sva sila forumskih Talijana kao nešto bunila,a sad ItalijaStay beautiful.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Štrakoša. 
Keita bi se jednog dana mogao vratit u Barcu, a Strakosha pokazuje sav potencijal, ne treba nam novi golman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.