Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo niko u ligu nema. Pred gasenje a ova strast!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ukoliko MUP odluci da moze osigurati obije utakmice, nepostoji prepreka da se odigraju dvije utakmice u istom gradu.club21 je napisao/la:Nezz ko odreduje termine da li klubovi ili savez.
U isto vrijeme utakmica rudar bosna , mladost siroki u istom gradu u isto vrijeme. Samo kod nas je ovo moguce.
Da je liga završila s prvim dijelom složio bih se, a s obzirom da se još igra i da smo potpuno zasluženo nadoknadili -8. Ko je kriv Vitezu što je katastrofalno odigrao drugi dio sezone. Pozdrav i tebi,BelminM23 je napisao/la:Vitez ima pobjedu protiv vas u gostima, i Željezničara na Grbavici. Jajce ima pobjedu protiv vas, Sarajeva, Zrinjskog u gostima i Širokog kući.JonSnow je napisao/la: Ne vidim po čemu smo zaslužili ispast. Slažem se da smo prvi dio sezone bili katastrofalni i na putu prema ispadanju ali u drugom nemamo poraza...opstanak bi bio u potpunosti zaslužen.
Čelik se ničime ne može pohvaliti u regularnoj sezoni, uglavnom Vitez i Čelik su po meni tu negdje, obadvije ekipe su ove sezone za ispadanje, sada manje spretnija ekipa od te dvije će ispasti.
Mrtvu pobjedu protiv Čelika protiv Širokog ne mogu nešto puno uzeti u opticaj, jer Široki je svoje sve riješio čim je saznao da igra ligu za opstanak.
Ne sviđaju mi se ova prebacivanja optužbi sa jedne na druge oko štimanja rezultata u ligi za opstanak, smatram da je sve regularno, a i da nije, ne želim da povjerujem da se štima ovdje.
Sportski pozdrav.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Upravo si ispao preglup. Izvini, sportski pozz...BelminM23 je napisao/la:Vitez ima pobjedu protiv vas u gostima, i Željezničara na Grbavici. Jajce ima pobjedu protiv vas, Sarajeva, Zrinjskog u gostima i Širokog kući.JonSnow je napisao/la: Ne vidim po čemu smo zaslužili ispast. Slažem se da smo prvi dio sezone bili katastrofalni i na putu prema ispadanju ali u drugom nemamo poraza...opstanak bi bio u potpunosti zaslužen.
Čelik se ničime ne može pohvaliti u regularnoj sezoni, uglavnom Vitez i Čelik su po meni tu negdje, obadvije ekipe su ove sezone za ispadanje, sada manje spretnija ekipa od te dvije će ispasti.
Mrtvu pobjedu protiv Čelika protiv Širokog ne mogu nešto puno uzeti u opticaj, jer Široki je svoje sve riješio čim je saznao da igra ligu za opstanak.
Ne sviđaju mi se ova prebacivanja optužbi sa jedne na druge oko štimanja rezultata u ligi za opstanak, smatram da je sve regularno, a i da nije, ne želim da povjerujem da se štima ovdje.
Sportski pozdrav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KenoRob je napisao/la: Upravo si ispao preglup. Izvini, sportski pozz...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Okej, sanjaj titulu i kup.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Karic promasio penal i opstanak za Olimpik 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 06 maj 2017, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Joj Olimpika sunce im yebem glupo...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vodite s 2:0 i najvjerovatnije opstajete kao sto sam i rekao jos proljetos. Da se nisu digli Robijasi i gradjani, Celolik bi vec bio drugoligas. Ovako ste se trznuli i u zadnji cas spasili ispadanja.BadrHari je napisao/la:Ovo niko u ligu nema. Pred gasenje a ova strast!
Vitez cao. Olimpik ili Metaleghe ce se njima pridruziti.
Fulise penal u 88 minutiakisarajevo92 je napisao/la:Ako preokrene Olimpic do kraja, vrlo realan opstanak
bravo Čelik 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- prisonbreak
- Kontakt:
Cekamo gulasa da se oglasi 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Nakon prva 4 kola proljeca bio sam uvjeren da ce Celik ispast,ali ipak izvukli su se i cestitam im na tome !
Iako ne vidim uopste neku potrebu postojanja FK Olimpik, volio bi radije da su se oni spasili a da je ispao Metallele iz jednog prostog razloga (osim naravno 6b u regalrnom dijelu protiv Olimpika
) a to je da ekipa koja nema svoj stadion i mora igrati u drugim kantonima, entitetima i djavolima NE ZASLUZUJU status premijerligasa.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Boris Pavić 7 utakmica od povratka u Čelik. 5 pobjeda i 2 remija. Samo u jednoj utakmici je Čelik primao golove i to u prvom kolu doigravanja. Tada je bilo Mladost-Čelik 3-3. Apsolutno zasluženo gazimo ka opstanku.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Reci ce da se samo salio, da mu je Celik ipak jako drag i da bi se vrlo rado vratio da zivi u Zenici.prisonbreak je napisao/la:Cekamo gulasa da se oglasi

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- Marsal
- Kontakt:
Pa govedji gulas se cijelo vrijeme i zayebava... ja msm da to svi znaju ovdje osim mojih Zenicana 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Posteno sudjenje i Meljo meda ne moze
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.