Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Pantarei79
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čisti crveni za ovo na Barabana. Sa oba đona na nogu 

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
**** ti i suce i ligu kurcevu
Slomi covjeka bez lopte otvorenim đonom i dobije zuti karton..
Slomi covjeka bez lopte otvorenim đonom i dobije zuti karton..
Ma sudije su grob ove sezone. Ima li snimak?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Prestrasan startJonSnow je napisao/la:Ma sudije su grob ove sezone. Ima li snimak?
Brutalan. Na stajnu nogu otvorenim đonom
Nezz ko odreduje termine da li klubovi ili savez.
U isto vrijeme utakmica rudar bosna , mladost siroki u istom gradu u isto vrijeme. Samo kod nas je ovo moguce.
U isto vrijeme utakmica rudar bosna , mladost siroki u istom gradu u isto vrijeme. Samo kod nas je ovo moguce.
Hajmo likcee nas
Sarajlijice, i sljedece sezone umjesto u Vitezu 3 boda cupat cete 1 iz Zenice a i to tesko

SAMO ČELIK !
Nismo vas mi otjerali u drugu ligu, ali će zato Kasumović.Viper je napisao/la:Sarajlijice, i sljedece sezone umjesto u Vitezu 3 boda cupat cete 1 iz Zenice a i to tesko![]()
Zenzo je napisao/la:Izuce se Celik, Vitez i Olimpik ispadaju.
Jedina stvar zbog koje mi je drago što Čelik ostaje je onaj tepih na Bilinom polju. Zaslužili su da ispadnu, ali dobro, svaka čast i na opstanku, treba i to znati.
S obzirom da je na Bilinom bilo 1-1 a u sarajevu jedva 1-0 mislim da biste se trebali poklopit ipak smo mi ekipa koja je "najslabije igrala u ligi"arelinho je napisao/la:Nismo vas mi otjerali u drugu ligu, ali će zato Kasumović.Viper je napisao/la:Sarajlijice, i sljedece sezone umjesto u Vitezu 3 boda cupat cete 1 iz Zenice a i to tesko![]()

SAMO ČELIK !
Ne vidim po čemu smo zaslužili ispast. Slažem se da smo prvi dio sezone bili katastrofalni i na putu prema ispadanju ali u drugom nemamo poraza...opstanak bi bio u potpunosti zaslužen.BelminM23 je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Izuce se Celik, Vitez i Olimpik ispadaju.
Jedina stvar zbog koje mi je drago što Čelik ostaje je onaj tepih na Bilinom polju. Zaslužili su da ispadnu, ali dobro, svaka čast i na opstanku, treba i to znati.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako preokrene Olimpic do kraja, vrlo realan opstanak 

Don't believe the hype.
Celik ako ispadne sad oni ce ugasiti jer nemaju svoju verziju "Azmira" kao sto je Sloboda imala, a dug je sve veci i veci. Realno ko ce Celiku pomoci u federalnoj ligi kad im sad niko ne pomaze.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 maj 2017, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
U skupštini je bilo Kasumović - Čelik 2:0, a na Bilinom za par dana Čelik - Kasumović 1:2 i Kasumović ide dalje.Viper je napisao/la:S obzirom da je na Bilinom bilo 1-1 a u sarajevu jedva 1-0 mislim da biste se trebali poklopit ipak smo mi ekipa koja je "najslabije igrala u ligi"arelinho je napisao/la:Nismo vas mi otjerali u drugu ligu, ali će zato Kasumović.Viper je napisao/la:Sarajlijice, i sljedece sezone umjesto u Vitezu 3 boda cupat cete 1 iz Zenice a i to tesko![]()
Nije ovo tema za prepucavanja, ali sam si pokrenu ovo iako niko ništa nije napisao.

Pisano je pisano, kako od navijaca dva sarajevska kluba tako i hercegovaca, cast izuzecima. Ne bih dzaba ovo ni napisao, rijetko pisem, al nakon svih postova od prije 4-5 kola milina je bila ono napisatiarelinho je napisao/la: Nije ovo tema za prepucavanja, ali sam si pokrenu ovo iako niko ništa nije napisao.![]()

SAMO ČELIK !
- Medikament
- Kontakt:
čelik ima ko da brani robijaši huligani
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vitez je zabio samo pet golova kući.
Ispadajte i ne vraćajte se. 

Hayley <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zadnja pobjeda kod kuce 10.augusta..badblueboylivno je napisao/la:Vitez je zabio samo pet golova kući.Ispadajte i ne vraćajte se.
Vitez ima pobjedu protiv vas u gostima, i Željezničara na Grbavici. Jajce ima pobjedu protiv vas, Sarajeva, Zrinjskog u gostima i Širokog kući.JonSnow je napisao/la: Ne vidim po čemu smo zaslužili ispast. Slažem se da smo prvi dio sezone bili katastrofalni i na putu prema ispadanju ali u drugom nemamo poraza...opstanak bi bio u potpunosti zaslužen.
Čelik se ničime ne može pohvaliti u regularnoj sezoni, uglavnom Vitez i Čelik su po meni tu negdje, obadvije ekipe su ove sezone za ispadanje, sada manje spretnija ekipa od te dvije će ispasti.
Mrtvu pobjedu protiv Čelika protiv Širokog ne mogu nešto puno uzeti u opticaj, jer Široki je svoje sve riješio čim je saznao da igra ligu za opstanak.
Ne sviđaju mi se ova prebacivanja optužbi sa jedne na druge oko štimanja rezultata u ligi za opstanak, smatram da je sve regularno, a i da nije, ne želim da povjerujem da se štima ovdje.
Sportski pozdrav.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.