FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke momcima na pobjedi, igra nam je bila kao i u svakoj utakmici na dulju i sta on uradi to je to uglavnom. Evo izborili smo Evropu ali pitanje je sta cemo tamo sa ovakom ekipom. U nikad losijoj ligi mi se borimo za duplu, nikako ne mogu prezaliti sto nismo doveli dva tri igraca zimus al jbg. Momke podrzati u ovih pet utakmica, sami odlucujemo, moramo pobjediti sve a vjerujem i da mozemo nisu ni ostali nista puno bolji od nas, sad sve taktike padaju u vodu, ko bude vise motivisan i osvojice.
Za ono jucer ne treba nikakav komentar, samo se nadat da momak aBd bude dobro.
Za ono jucer ne treba nikakav komentar, samo se nadat da momak aBd bude dobro.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Hocemo duplu a prosjek na tribinama 3 hiljade

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce preko 5K na kraju a sada je oko 4.7Kbordobijeli je napisao/la:Hocemo duplu a prosjek na tribinama 3 hiljade![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa igraci ne mogu pobjedjivat pod pritiskom sa tribina. Neka im onda ovako po 2-3 milje.bordobijeli je napisao/la:Hocemo duplu a prosjek na tribinama 3 hiljade![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Koliko god lijepo izgledalo, ovo se ne smije vise raditi.MortemHz je napisao/la:
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Osim Zrinjskog ne pamtim da je bilo preko 5 milja .MortemHz je napisao/la:Bit ce preko 5K na kraju a sada je oko 4.7Kbordobijeli je napisao/la:Hocemo duplu a prosjek na tribinama 3 hiljade![]()
ko'e prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hajde Srijeda svani.

Drug koji radi kao security i koji je sinoć bio angažovan ispred sjevera (na atletskoj) kaže da je ono bila neka taktička bomba, koristi ih vojska za vježbe. Faktički ima detonaciju k'o klasična mina al' nema gelera. I kaže da je ubačeno preko tribine iz vana u ruksaku, da nije uneseno. Ne znam koliko je tačna informacija za to unošenje, možda jednostavno neće da prizna previd svojih kolega. Takođe kaže da je osoba odgovorna za to uhapšena.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sa Livakom? Tek sad vidim da nema mjesta na klupi za njega. 

Zrinjski obje utakmice preko 5, Vitez, Radnik, Široki sve zvanično 5.000, mislim i Sloboda u prvom dijelu sezone.bordobijeli je napisao/la: Osim Zrinjskog ne pamtim da je bilo preko 5 milja .
Tako da nije idealno, ali nije ni toliko lose sto se tice posjete (osim meca protiv Krupe) u ovom proljetnom dijelu.
Ovo ne moze uraditi ni jedan topovski udar -skoroalen je napisao/la:Drug koji radi kao security i koji je sinoć bio angažovan ispred sjevera (na atletskoj) kaže da je ono bila neka taktička bomba, koristi ih vojska za vježbe. Faktički ima detonaciju k'o klasična mina al' nema gelera. I kaže da je ubačeno preko tribine iz vana u ruksaku, da nije uneseno. Ne znam koliko je tačna informacija za to unošenje, možda jednostavno neće da prizna previd svojih kolega. Takođe kaže da je osoba odgovorna za to uhapšena.

Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa rekao sam vam jucer da nije topovski
- Evolution87
- Kontakt:
Dinamit
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto?Rahma je napisao/la:Koliko god lijepo izgledalo, ovo se ne smije vise raditi.MortemHz je napisao/la:
zataska ce se ovo nazalost opetMortemHz je napisao/la:Pa rekao sam vam jucer da nije topovski
bit ce sam kriv (nije da nije) huligani ovo ono a niko da pokusa sprijeciti
da policija radi sta treba da radi petarde ne bi bilo i nema potrebe da bude
jel vama ljepse vidjeti koreo sa zastavama i kartonima?
ja mislim da jedna baklja/petarda itd vrijedi kao kolicina kartona koja moze pokriti dobar dio sektora
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Truba je bila jedna od jacih stvari. Jest da je bilo davno, ali se ne zaboravlja navijanje.Bordomen je napisao/la:zataska ce se ovo nazalost opetMortemHz je napisao/la:Pa rekao sam vam jucer da nije topovski
bit ce sam kriv (nije da nije) huligani ovo ono a niko da pokusa sprijeciti
da policija radi sta treba da radi petarde ne bi bilo i nema potrebe da bude
jel vama ljepse vidjeti koreo sa zastavama i kartonima?
ja mislim da jedna baklja/petarda itd vrijedi kao kolicina kartona koja moze pokriti dobar dio sektora
zato morteme sto je sjever uu vakat kad je bio najjaci najmanje paznje obracao na pirotehniku a najvise na koreografije, druzenja, navijanje i izgled tribine ...
kada skontaju na sjeveru da je to ISFURALO i da samo 10% navijackih skupina fura tu mega-ultra furku, a velika vecina sada koristi iskljucivo navijanje uz bakljade kada je u pitanju neko slavlje, ili derbi a ne na svakoj utakmici ... ljudim ase to ne svidja, u jedan vakat je bilo 2500-3500 ljudi na sjeveru, a Bgm je jako tesko bilo unijeti baklju... ali se zato navijalo
pricat ce odmah e al sjeever ide na gostovanja, ja garantujem da 60% gostujucih navijaca cine ljudi sa istoka koji su nekada bili na sjeveru a otisli nakon onoga sto se pocelo desavati na sjeveru ... jednostavno, sjever mora naci svoju novu furku, privuci raju, organizovati se i vratiti ime... do tada sve manje i manje ce biti raje na sjeveru
kada skontaju na sjeveru da je to ISFURALO i da samo 10% navijackih skupina fura tu mega-ultra furku, a velika vecina sada koristi iskljucivo navijanje uz bakljade kada je u pitanju neko slavlje, ili derbi a ne na svakoj utakmici ... ljudim ase to ne svidja, u jedan vakat je bilo 2500-3500 ljudi na sjeveru, a Bgm je jako tesko bilo unijeti baklju... ali se zato navijalo
pricat ce odmah e al sjeever ide na gostovanja, ja garantujem da 60% gostujucih navijaca cine ljudi sa istoka koji su nekada bili na sjeveru a otisli nakon onoga sto se pocelo desavati na sjeveru ... jednostavno, sjever mora naci svoju novu furku, privuci raju, organizovati se i vratiti ime... do tada sve manje i manje ce biti raje na sjeveru
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
truba je bila ja mislim zadnji put prije 4/5 godina
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.