FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moraju malo marketing pojacati da nas dođe makar 7 hiljada sad u srijedu, stvarno je sramota sve ispod
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
u srijedu vrijeme slicno onom od juce
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Jučer svi odigrali vrhunski. Osim Almira Bekića, kako je vrati onda kad je Novaković ja mislim s čistog gola izbi... Frajko je neitelegentna osoba i veoma glup igrač.
Dulja kakve je pasove dijelio ono nije humano. Crnkić po meni uopšte nije nešto "wow" i kod gola je usrao pa nekako se izvadio. A u drugom mu posla Dulja još bolju loptu on 1 na 1 i ništa. Ahmet fula fudbal u tri metra... Hebib se nafulao zicera...
Malo su pomoćni bili tendenciozni, glavni je usrao utakmicu u prvom i onda se u drugom vadio od suspenzije bukvalno. Jedan od najjačih momenata kada bi aut za nas na istoku a ovako 20 sekundi pomoćni ne diže zastavicu čeka instrukcije ja lopta pored njega.
Kadušić osim onog šuta iznenadnog ništa nije pokazao i iskreno u njemu vidim Almira Bekića i ništa više.
Samke se rastrčao, uđe brat nije igrao sto godina ja sa vrha Zapada mu vidim nove đonove na kopačkama haha.
Ono na sjeveru neću ni komentarisati, bola poluvrijeme kod nas na navijačkoj tribini policijska traka i uviđaj... Kad sam vidio ja sa vrha zapada raznesene dvije stolice... Detonacija ocam zemlja-zrak-zemlja. Grupa neće baš pretjerano se "promjeniti," ali klub mora nešto uraditi. Ne kontam koji kurrac pretresaju kad svi znamo i kako se unese i kad se unese. Iskreno me čudi kako nema ovih "no pyro no party" što su prali kada je problem bila samo kazna. Sada kad je neko nastradao. Inače nisu ni prije imali obraza.
Dulja kakve je pasove dijelio ono nije humano. Crnkić po meni uopšte nije nešto "wow" i kod gola je usrao pa nekako se izvadio. A u drugom mu posla Dulja još bolju loptu on 1 na 1 i ništa. Ahmet fula fudbal u tri metra... Hebib se nafulao zicera...
Malo su pomoćni bili tendenciozni, glavni je usrao utakmicu u prvom i onda se u drugom vadio od suspenzije bukvalno. Jedan od najjačih momenata kada bi aut za nas na istoku a ovako 20 sekundi pomoćni ne diže zastavicu čeka instrukcije ja lopta pored njega.
Kadušić osim onog šuta iznenadnog ništa nije pokazao i iskreno u njemu vidim Almira Bekića i ništa više.
Samke se rastrčao, uđe brat nije igrao sto godina ja sa vrha Zapada mu vidim nove đonove na kopačkama haha.
Ono na sjeveru neću ni komentarisati, bola poluvrijeme kod nas na navijačkoj tribini policijska traka i uviđaj... Kad sam vidio ja sa vrha zapada raznesene dvije stolice... Detonacija ocam zemlja-zrak-zemlja. Grupa neće baš pretjerano se "promjeniti," ali klub mora nešto uraditi. Ne kontam koji kurrac pretresaju kad svi znamo i kako se unese i kad se unese. Iskreno me čudi kako nema ovih "no pyro no party" što su prali kada je problem bila samo kazna. Sada kad je neko nastradao. Inače nisu ni prije imali obraza.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba pohvaliti i Kovacevica, po meni je odigrao bez greske u odbrani. Jest dvije lopte prebacio glavom preko gola, morao je bolje ali se vraca poslije teske povreda.
Momku koji je operisan želim brz oporavak i povratak na tribinu, momcima čestitke na borbenosti, Samir me baš ono iznenadio zasjenio je i Marka
Dulja doktor, Crnkić borben, agresivan podržan od istoka
ostali dobri koliko se to može, važna su tri boda i hvala na prvom mjestu SŠ i Čali što se još uvijek i pored svih nedaća i zakulisnih situacija sa strane mi nešto pitamo 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Baklje, vatromet, pa ponekad i dimne ok.
Ali petarde, topovski udari, i ostala detonacijska sranja ja ne znam kome mogu bit neka furka. Koliki debil moras bit da uneses ono sranje na stadion.
Sto se mene tice taj koji je to jucer unio moze komotno u zatvor.
U njemackoj da je odjeknula onakva eksplozija negdje van stadiona utakmica bi bila odgodjena, to bi helikopteri letjeli, specijalci, ala teroristicki napad.
U Bosni na po' tribine eksplozija, par ljudi povrijedjeno, ljude krvave nose, utakmica se nije ni prekinula, sve najnormalnije
Ali petarde, topovski udari, i ostala detonacijska sranja ja ne znam kome mogu bit neka furka. Koliki debil moras bit da uneses ono sranje na stadion.
Sto se mene tice taj koji je to jucer unio moze komotno u zatvor.
U njemackoj da je odjeknula onakva eksplozija negdje van stadiona utakmica bi bila odgodjena, to bi helikopteri letjeli, specijalci, ala teroristicki napad.
U Bosni na po' tribine eksplozija, par ljudi povrijedjeno, ljude krvave nose, utakmica se nije ni prekinula, sve najnormalnije

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
u sustini nismo lose igrali najbitniji su bodovi a ono sto se desilo na sjeveru je sramota za navijacku skupinu onakve stvari su za zatvora
-
- Kontakt:
Nisam samo jedan toposvki u zivotu bacio, baklju, petardu itd znam o cemu pricam, sve to ima svoje, draz, efekt itd
Ali ove situacije te tjeraju da dobro razmislis je li to vrijedno da neko bude ozbiljnije povrijedjen bar kada su topovski u pitanju.
Ne ide mi u glavu kako neko ko je odlucio da ga unese i baci ne razmislja gdje ce to da uradi, ne mozes nekom pod noge baciti kao da je petarda!
Opet je teskom nekom dokazat, nekada imas osjecaj da ljudima moras crtati da bi nesta shvatili, slicno kao jedan derbi na grbavici kada je doslo do belaja pa se lomile stolice i ljudi u gornjim redovica bacali te iste na ljude koji su u prvim redovima!? Naravno da nije namjerno bilo, al ljudima ne mozes dokazat neke stvari kao npr ako je ne mozes baciti dovoljno daleko pa nemoj brate nikako!
Brz oporavak momku!
Ali ove situacije te tjeraju da dobro razmislis je li to vrijedno da neko bude ozbiljnije povrijedjen bar kada su topovski u pitanju.
Ne ide mi u glavu kako neko ko je odlucio da ga unese i baci ne razmislja gdje ce to da uradi, ne mozes nekom pod noge baciti kao da je petarda!
Opet je teskom nekom dokazat, nekada imas osjecaj da ljudima moras crtati da bi nesta shvatili, slicno kao jedan derbi na grbavici kada je doslo do belaja pa se lomile stolice i ljudi u gornjim redovica bacali te iste na ljude koji su u prvim redovima!? Naravno da nije namjerno bilo, al ljudima ne mozes dokazat neke stvari kao npr ako je ne mozes baciti dovoljno daleko pa nemoj brate nikako!
Brz oporavak momku!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Široki Brijeg 10.5
Zrinjski - Sarajevo 13.5
Široki Brijeg - Sarajevo 17.5
Sarajevo - Željezničar 20.5

Zrinjski - Sarajevo 13.5
Široki Brijeg - Sarajevo 17.5
Sarajevo - Željezničar 20.5

Dobro je pa niko od bacaca dvojnog C nije bio precizan,vjerujem da bi se sudije rado povukle.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali kad se lik izdera sa zapada,kao komentar na igru almira bekica,pa kaze: 'Caalaaa,imas li IŠTA da ubacis umjesto njega?'PitarBordo je napisao/la:Jučer svi odigrali vrhunski. Osim Almira Bekića, kako je vrati onda kad je Novaković ja mislim s čistog gola izbi... Frajko je neitelegentna osoba i veoma glup igrač.

Ne kaze ikoga nego išta

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Ali kad se lik izdera sa zapada,kao komentar na igru almira bekica,pa kaze: 'Caalaaa,imas li IŠTA da ubacis umjesto njega?'PitarBordo je napisao/la:Jučer svi odigrali vrhunski. Osim Almira Bekića, kako je vrati onda kad je Novaković ja mislim s čistog gola izbi... Frajko je neitelegentna osoba i veoma glup igrač.
Ono na sjeveru neću ni komentarisati, bola poluvrijeme kod nas na navijačkoj tribini policijska traka i uviđaj... Kad sam vidio ja sa vrha zapada raznesene dvije stolice... Detonacija ocam zemlja-zrak-zemlja. Grupa neće baš pretjerano se "promjeniti," ali klub mora nešto uraditi. Ne kontam koji kurrac pretresaju kad svi znamo i kako se unese i kad se unese. Iskreno me čudi kako nema ovih "no pyro no party" što su prali kada je problem bila samo kazna. Sada kad je neko nastradao. Inače nisu ni prije imali obraza.![]()
Ne kaze ikoga nego išta

tacno mi je zao sto onog pomocnog sudiju na istoku niko nije pogodio,onako nesto nisam odavno vidio, lik uopste ne zna da se krece i igraci su mogli i po dva metra biti u ofsajdu onaj ne bi digao zastavice jer i kako bi kad ni jednom nije bio u liniji sa odbranom pa jednostavno nije mogao da vidi je li ofsajd ili nije, nepokretan lik (tacnije ja se nadam da je samo nepokretan jer ako je ono namjerno bilo, tesko nama do kraja sezone)miky_hz je napisao/la:Dobro je pa niko od bacaca dvojnog C nije bio precizan,vjerujem da bi se sudije rado povukle.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 maj 2017, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel neko upratio koliko je Merso puta bio u ofsajdu? Jedno 16THEC je napisao/la:tacno mi je zao sto onog pomocnog sudiju na istoku niko nije pogodio,onako nesto nisam odavno vidio, lik uopste ne zna da se krece i igraci su mogli i po dva metra biti u ofsajdu onaj ne bi digao zastavice jer i kako bi kad ni jednom nije bio u liniji sa odbranom pa jednostavno nije mogao da vidi je li ofsajd ili nije, nepokretan likmiky_hz je napisao/la:Dobro je pa niko od bacaca dvojnog C nije bio precizan,vjerujem da bi se sudije rado povukle.

pa koliko je lik raju iznervirao da su mu i zbog Merse yebali sve po spisku jer nije dizao zastavicu a ocito je da je u ofsajdu 

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

zna li neko kad bi se mogao ocekivati izvjestaj od policije da kazu sta je bilo kako je unijeto
ima li sanse da zatvore sjever u srijedu
**** me svak na ovo mi licilo ono sto sam vidio
jel ovo topovski udar 
ima li sanse da zatvore sjever u srijedu
**** me svak na ovo mi licilo ono sto sam vidio

Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 06 maj 2017, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Da je vikend mozda bi i moglo na 9-10, ovako 6 ocekujem mjeraMortemHz je napisao/la:6 milja u srijedu, u ovoj situacijiSarajlijica1946 je napisao/la:Ahmo padas mi u ocim, cuj simuliranje.
Morto mozemo li nagurati 10 ljami u Srijedu? Ja mislim za tekmu protiv Sirokog ne treba neki poziv, motiv marketing. To je obaveza svakog kome je bordo boja u dusi taj dan da bude na stadionu! To je neko moje misljenje.
Sto se usutise sad za stadio.

Dobro je navijanje bilo, na zapadu su podjebavali Bekica konstantno i Mersine ofsajde

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Homelander, r3m1, Riziko, roccosiffredi, Samba71 i 54 gosta.