Da 2017 za njega sam se i odlucio sutra bi trebao sticimandraX je napisao/la:A koji A5? Ako je 2017 onda bih ja taj, trenutno koristim S6 i fenomenalan je zaista, ali mi se do neba svidio A5 2017, od dizajna pa dalje...nedžad je napisao/la:Moze li mala pomoc zelim uzimati telefon mislio sam samsung a5 ili s6 koji je po vama bolji prednosti i mane
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ima li neko iskustva sa motorolom z ili z play?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koje ste vi picke, mrsPapastathopoulos je napisao/la:Narode je li slucajno iko od vas imao ili ima i sad Motorola Nexus 6 ? kakve su kamere u tog telefona, samo me to zanima, ostale specifikacije nema potrebe ni pitati, mogu mislit kakva je zvijer u ostalim segmentimasamo me zanima za kamere valjaju li cemu...
hvala unaprijed

Hajd ako vec ne znate oko toga, kakav je ovaj Samsung C7, odlicne su mu specifikacije, a nije previse skup nov u radnjama ?
Ima onaj @mandrax aka jel te stid radnju s telefonima, imas li ga u radnji, kakav je inace ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
stigao mi je A5 2017 sada imam mali problem u telefon ne mogu staviti micro sim karticu jer telefon trazi nano sim da li cu morati mijenjati broj pa uzimati nano ili postoji mogucnost mozda da uvu malo skratim isijecem da li je netko pokusavao i da li se moze

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ma odnesi u radnju da ti oni skrate.nedžad je napisao/la:stigao mi je A5 2017 sada imam mali problem u telefon ne mogu staviti micro sim karticu jer telefon trazi nano sim da li cu morati mijenjati broj pa uzimati nano ili postoji mogucnost mozda da uvu malo skratim isijecem da li je netko pokusavao i da li se moze![]()
Mozes i ti isjec vidi na youtube tutorial.nedžad je napisao/la:stigao mi je A5 2017 sada imam mali problem u telefon ne mogu staviti micro sim karticu jer telefon trazi nano sim da li cu morati mijenjati broj pa uzimati nano ili postoji mogucnost mozda da uvu malo skratim isijecem da li je netko pokusavao i da li se moze![]()
naprijed rejal
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Reci im reciPapastathopoulos je napisao/la:Koje ste vi picke, mrsPapastathopoulos je napisao/la:Narode je li slucajno iko od vas imao ili ima i sad Motorola Nexus 6 ? kakve su kamere u tog telefona, samo me to zanima, ostale specifikacije nema potrebe ni pitati, mogu mislit kakva je zvijer u ostalim segmentimasamo me zanima za kamere valjaju li cemu...
hvala unaprijed
Hajd ako vec ne znate oko toga, kakav je ovaj Samsung C7, odlicne su mu specifikacije, a nije previse skup nov u radnjama ?
Ima onaj @mandrax aka jel te stid radnju s telefonima, imas li ga u radnji, kakav je inace ?

@mandrax jel te sramota?
Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia
R32 je napisao/la:Reci im reciPapastathopoulos je napisao/la:Koje ste vi picke, mrsPapastathopoulos je napisao/la:Narode je li slucajno iko od vas imao ili ima i sad Motorola Nexus 6 ? kakve su kamere u tog telefona, samo me to zanima, ostale specifikacije nema potrebe ni pitati, mogu mislit kakva je zvijer u ostalim segmentimasamo me zanima za kamere valjaju li cemu...
hvala unaprijed
Ima onaj @mandrax aka jel te stid radnju s telefonima, imas li ga u radnji, kakav je inace ?![]()
@mandrax jel te sramota?
Sent from my E6533 using Tapatalk

Nemam ga trenutno u radnji, ali sam imao priliku malo ga "prošnjuhati", C7 i C9 Pro...onako, moćni mobiteli na izgled, stvarno odlični, jedino što mi je "zapelo" onako jest to da su stvarno veliki, C9 pogotovo, ne volim ja velike mobitele...
Čak sam i sam konto da uzmem C9 kad se tek pojavio, pisao sam o tome i ovdje na temi, ali nisam bio siguran (nisam ni sad) kakva im je ova C serija...ova dva što sam ja malo testirao su bila nova, znači tek upaljeni, a tad je svaki dobar jbg.

Iduće sedmice aBd mi stiže jedan C7 u radnju, naručen...pa ako budem imao priliku malo ću ga detaljnije odradit'...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A znas sta je, u mene je sad Note 2 od 5.5" i svaki telefon koji je imalo manji od ovog mi izgleda bas malen, navikao jbg i zato ako bi uzimao ne bi uzimao ispod 5.5"...ovaj C9 je 6" to jest malo pogolemo, al C7 je taman...gledam jucer neki klip na yt, neki lik usporedjuje brzinu C7 i S7, ma jarane nidje razlike nikakve, osim sto je S7 u jednu igricu usao brze...meni se bas cini ko predobar telefon, eto kad ti dodje malo ga testiraj pa napisi ovdje izvjestaj ako mozemandraX je napisao/la:
![]()
Nemam ga trenutno u radnji, ali sam imao priliku malo ga "prošnjuhati", C7 i C9 Pro...onako, moćni mobiteli na izgled, stvarno odlični, jedino što mi je "zapelo" onako jest to da su stvarno veliki, C9 pogotovo, ne volim ja velike mobitele...
Čak sam i sam konto da uzmem C9 kad se tek pojavio, pisao sam o tome i ovdje na temi, ali nisam bio siguran (nisam ni sad) kakva im je ova C serija...ova dva što sam ja malo testirao su bila nova, znači tek upaljeni, a tad je svaki dobar jbg....zanima i mene šta se dešava kasnije kad ga malo "natovariš", a nažalost nisam imao priliku toliko dugo da ga testiram.
Iduće sedmice aBd mi stiže jedan C7 u radnju, naručen...pa ako budem imao priliku malo ću ga detaljnije odradit'...

Meni je bio jedno vrijeme S6 edge plus u opticaju, cijena polovnog je otprilike kao cijena novog C7, znam da je masina samo taka, jos edge ekran, al jbg novo je novo...
Ne moze buraz samsungova perjanica biti losija od budget telefona srednje klase. S7 jeste godinu star ali ce uvijek imat bolje performanse od ostalih modela (ne racunajuci note seriju)
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne sjecam se jesam li pisao ovde
sto se tice displaya kod samsunga u ove dvije poslednje godine, konkretno ova ova high end serija otprilike, nakon kraceg koristenja telefona, nekako mi se smuci, izazove mi neke mucnine display, posebno ako je brightness na high stavit, brate ko da mi se stomak pokvari.
prvi put kad sam probao s6 edge kad je izasao, i prvi put mucninu dobije, kasnije opet slican slucaj.
ovo najvise tamo period pred noc ili po noci, podanu je ok.
nesto mi ne odgovara amoled, boje su prejake, iako sam koristio telefone do prije godinu dana sa amoled displayima.
nekome ovo moze zvucati glupo, ali fakat mi iz nekih razloga ne odgovara
sto se tice displaya kod samsunga u ove dvije poslednje godine, konkretno ova ova high end serija otprilike, nakon kraceg koristenja telefona, nekako mi se smuci, izazove mi neke mucnine display, posebno ako je brightness na high stavit, brate ko da mi se stomak pokvari.
prvi put kad sam probao s6 edge kad je izasao, i prvi put mucninu dobije, kasnije opet slican slucaj.
ovo najvise tamo period pred noc ili po noci, podanu je ok.
nesto mi ne odgovara amoled, boje su prejake, iako sam koristio telefone do prije godinu dana sa amoled displayima.
nekome ovo moze zvucati glupo, ali fakat mi iz nekih razloga ne odgovara
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma dobro znam i ja u sustini da je S7 bolji telefon, al kazem posto se C7 poredio bas s takvom masinom vidilo se na tom klipu da je i C7 odlican telefon...Sveti je napisao/la:Ne moze buraz samsungova perjanica biti losija od budget telefona srednje klase. S7 jeste godinu star ali ce uvijek imat bolje performanse od ostalih modela (ne racunajuci note seriju)
Inace, hoce li ovaj C7 dobiti update na 7.0 ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nevjerovatno, Moto Z i Z Play dostupni u telekomu, zasad jos nema cijena
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi ti majstor za telefone sa ove teme.QUARESMA 18<<< je napisao/la:nevjerovatno, Moto Z i Z Play dostupni u telekomu, zasad jos nema cijena

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pozdrav, opet problem kod mene.
Prije 10 dana otišao mi WiFi čip, i ja promjenio matičnu ploču i od tada imam probleme gdje mi izbacuje error da nije umetnuta Sim kartica, a jeste. Pomislio sam da je problem do kartice ili matične. Kartica mi je ista od 2001/2 i rezana, i kontam možda je do nje,stara,ishabana, odem u bhtelecom zamjenim. Ali problem se nastavlja.
Znaci dnevno bar 10 puta mi izbacuje grešku da nema sim kartice i ja samo restartujem mobitel i ono opet radi, do sljedeće greške i sve tako u krug.
Naravno otići ću do čovjeka koji mi je mjenjao ploču, ali volio bi znati sta je razlog. Da on meni ne priča tamo bajke. Hvala unaprijed. S4.
Prije 10 dana otišao mi WiFi čip, i ja promjenio matičnu ploču i od tada imam probleme gdje mi izbacuje error da nije umetnuta Sim kartica, a jeste. Pomislio sam da je problem do kartice ili matične. Kartica mi je ista od 2001/2 i rezana, i kontam možda je do nje,stara,ishabana, odem u bhtelecom zamjenim. Ali problem se nastavlja.
Znaci dnevno bar 10 puta mi izbacuje grešku da nema sim kartice i ja samo restartujem mobitel i ono opet radi, do sljedeće greške i sve tako u krug.
Naravno otići ću do čovjeka koji mi je mjenjao ploču, ali volio bi znati sta je razlog. Da on meni ne priča tamo bajke. Hvala unaprijed. S4.
Sabrine mi moje!
E sad imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:nevjerovatno, Moto Z i Z Play dostupni u telekomu, zasad jos nema cijena

Otisao SIM citac, lako ga je zamijeniti, desetak-petnaest maraka i par minuta posla, samo je pitanje koliko ce serviseri vremena uzeti... promijeni servis btw., ne bih ja na tvom mjestu bio siguran da nije do njih, a cijene svega su svugdje slicne (osim u ovlastenim)BosnianKingdom je napisao/la:Pozdrav, opet problem kod mene.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala opet.anonimni je napisao/la:Otisao SIM citac, lako ga je zamijeniti, desetak-petnaest maraka i par minuta posla, samo je pitanje koliko ce serviseri vremena uzeti... promijeni servis btw., ne bih ja na tvom mjestu bio siguran da nije do njih, a cijene svega su svugdje slicne (osim u ovlastenim)BosnianKingdom je napisao/la:
Sabrine mi moje!
Evo na drugom mobitelu iz bh telekoma mi se dešava isti kvar. Mobitel je xperia m4 apua i otišao mi je mikrofon. Ima li neko da preporuči dobar servis u Sarajevu?
Imam problem na mobitelu. Izbacuje mi stalno reklame na screen i u notifikacijama. Ove druge sam uspjeo rijesiti tako sto sam izbriso 3 aplikacije koje su to prouzrokovale i to bile super file manager, super app locker i turbo cleaner. Kako rijesiti ove pop up ads na screen sto izlaze
Hvala na odgovorima
Hvala na odgovorima
Imam Xperia m4 aqua, kupljen u bh telekomu. Znaci telefon me sluša drama zadnjih skoro godinu dana bez ikakvih problema. U zadnje vrijeme mi se gubi signal, tj. Budem nedostupan iako mi pokaziva da je pun signal. Nez koji qrac mu je. Mjenjo karticu, isto, reset, opet isto. Budući da mi je jos pod garancijom da li da ga nosim debilima u telekom?!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.