To je moja prognoza bila za utakmicu protiv Chelsea.haxonja je napisao/la:Sta je ovo zatisje pred tekmu, hajmo prognoza!? 3:1 je moja prognoza! Rooney, Nani....Berbatov
Sutra možda 3:0...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
To je moja prognoza bila za utakmicu protiv Chelsea.haxonja je napisao/la:Sta je ovo zatisje pred tekmu, hajmo prognoza!? 3:1 je moja prognoza! Rooney, Nani....Berbatov
Koliko mu je bilo stalo do tog SP-a dovoljno govori cinjenica da je dva dana pred tekmu sa Njemackom rezervisao charter let za Bahame (ako se ne varam) za cijelu porodicu... nemas frke, Rooney ce vec sutra biti sega-mega...sakho je napisao/la:ma neka bude i 1:0 sto se mene tice, samo neka je pobjeda, i neka ga Rooney zabije da se malo trgne i dokaze da on moze prebolit ono SP, sretno nam sutra, Newcastle nije los nikad nije sigurno sa njima.
Rano je za direktan link, ali ovdje ce ti sutra bit puno linkova: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=83712&part=sportssikirica je napisao/la:Dajte mi odmah link gdje m,ogu gledati utakmicu da se pripremim s jelom ako gdje mognem gledati utakmicu![]()
,ali dajte neki link ako ima da ne stopa utakmica
.
My manOTNYS_YNWA je napisao/la:3:0
Berbatov,Berbatov,Rooney
Hvala Bogu na ovoj mojoj kablovskoj ukljucise nam SK+ prije mjesec dana samo zato sto su Englesku otkupili. Ma perverzija preko vikenda 11 utakmica na SK i SK+ zajedno. 3 utakmice budu u isto vrijeme. Nevalja ni toliko vala, neznas sta da gledas a onda ti krivo kad nevidis neki go na drugoj utakmici!Trasimaco je napisao/la:Znaci sutra SK+ prenosi United. Nista od TVa, opet stream.
E jesi me utjesio.drH je napisao/la:Hvala Bogu na ovoj mojoj kablovskoj ukljucise nam SK+ prije mjesec dana samo zato sto su Englesku otkupili. Ma perverzija preko vikenda 11 utakmica na SK i SK+ zajedno. 3 utakmice budu u isto vrijeme. Nevalja ni toliko vala, neznas sta da gledas a onda ti krivo kad nevidis neki go na drugoj utakmici!Trasimaco je napisao/la:Znaci sutra SK+ prenosi United. Nista od TVa, opet stream.
Da ...i kesiras 300 km njima i to je to. Ma ja sam sebi to fino isplanirao. United igra 4 utakmice mjesecno u ligi,znaci po utakmici treba mi 700 mb. To je oko 3 gb ukupno.Omerbavarac je napisao/la:Ko nema gdje gledati, danas lagano u prvu obliznju prodavnicu, kupis tanjir, resiver, motoric, kabal i lagano prikljucis i imas k'o covjek utakmice da gledas.![]()
Skoro se svaka prenosi.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.