FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj lagat' da su te zvalimma_hz je napisao/la:Sad me zove Aida iz FKS kaze istekla mi clanarina,kad prije jbt prolazi ovo vrijeme..
Al dobro je ovo sto zovu da napominju znaci fali nam para hahahaha

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jest majke mi,eto samo kaze da me napomeneMortemHz je napisao/la:Nemoj lagat' da su te zvalimma_hz je napisao/la:Sad me zove Aida iz FKS kaze istekla mi clanarina,kad prije jbt prolazi ovo vrijeme..
Al dobro je ovo sto zovu da napominju znaci fali nam para hahahahahajd mene nece jos dva mjeseca meni se cini

Navadili se vide ovaj redovno placa,treba ga odmah napomenuti da se ne predomisli.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.bibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?
Otisao je poslije tekme i izvinuo se onom malom sto dohvaca lopte.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.bibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo Bojane!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Otisao je poslije tekme i izvinuo se onom malom sto dohvaca lopte.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.bibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?
To je Tandir, ja sam vidio Tandira da se izvinjavao malcu. On je mescini napucao loptu, nisam bas najbolje vidio. Uglavnom nije namjerno kao onaj debil sa brojem 24. A vidi se da je mlad momak, do juce si i ti dohvacao loptu debilu znas kako to ide.

A mali se sjebao, konta sta mu je, jel dobarSarajlijica1946 je napisao/la:Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.bibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?

Edis Smajic je ta 24,majmun ima 18 godina:-(
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Nego @Morto mogao bi se tvoj san ostvariti aBd.

Vucevich je napisao/la:Nije, ima 17 godina

FK SARAJEVO.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mali je buduci kapiten.bibula je napisao/la:A mali se sjebao, konta sta mu je, jel dobarSarajlijica1946 je napisao/la:Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.bibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim broj 24) kod auta?
Eh, to je taj sto ga je tetak ubacio u prvi tim. Konta ovo Sloboda pa moze da radi sta hoce. E neces moci dalje. Ne rece mi niko za zuti sto je Amhet dobio?
simuliranje ja mislim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Simuliranje.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Eh, to je taj sto ga je tetak ubacio u prvi tim. Konta ovo Sloboda pa moze da radi sta hoce. E neces moci dalje. Ne rece mi niko za zuti sto je Amhet dobio?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Simuliranje, kad je trazio penal.bibula je napisao/la:Mali je buduci kapiten.Sarajlijica1946 je napisao/la:A mali se sjebao, konta sta mu je, jel dobarbibula je napisao/la:Jel ko jos primjetio kako je kadusic zajebo onog igraca slobode (mislim
Ona 24 je seljak sa dna kace. Nesto onom malcu sto dohvaca lopte psuje, mali ga izradio samo tako. Kasnije psuje familiju Istoku citavom, mora da je tetkov mali.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ahmo padas mi u ocim, cuj simuliranje.
Morto mozemo li nagurati 10 ljami u Srijedu? Ja mislim za tekmu protiv Sirokog ne treba neki poziv, motiv marketing. To je obaveza svakog kome je bordo boja u dusi taj dan da bude na stadionu! To je neko moje misljenje.
Sto se usutise sad za stadio.
Morto mozemo li nagurati 10 ljami u Srijedu? Ja mislim za tekmu protiv Sirokog ne treba neki poziv, motiv marketing. To je obaveza svakog kome je bordo boja u dusi taj dan da bude na stadionu! To je neko moje misljenje.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6 milja u srijedu, u ovoj situacijiSarajlijica1946 je napisao/la:Ahmo padas mi u ocim, cuj simuliranje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Marko odigrao 50 tekmu u najdrazem dresu. 
Misljenja sam da je taj broj trebao biti veci.

Misljenja sam da je taj broj trebao biti veci.
Trenutno korisnika/ca: sekac, Vanja8, VolimBiH96 i 36 gostiju.