Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- majestic24
- Kontakt:
Tesko Boga mi. Nije problem financije,moze se to rijesiti,vec to nije to ako neko drugi radi ko nije navijac Uniteda. Ja bih sad to uradio,imam sve potrebno vrijeme,al nisam nikad pravio web stranice tak da.. Jedino da napravimo neki blog za pocetak,a kasnije sta bude da budehaxonja je napisao/la:http://www.mufc-serbia.com/ nama nesto ovako treba, mozemol se organizovati finasijski ako treba pa da to neko odradi???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Meni ove fan stranice po drzavama i nisu nesta narocito.Mislim da bi odlicno bilo napraviti stranicu na nivou Balkana,kao sto imaju BAyern,Real,Arsenal,Juve tu je mnogo bolje,te stranice i ja posecujem jer imaju stvarno dobre informacije na veoma kvalitetnim forumima gde su pravi navijaci i ko provocira odmah ban,a uz to su i veoma dobro odradjene.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I kako de se sporazume jedan grk, bugarin, rumun, hrvat i turcin (osim ako se prica na engleskom, a to je bezveze, onda mogu i na britanske forume)? Najvise sto mozemo jeste sastaviti Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i BiH.Devil je napisao/la:Meni ove fan stranice po drzavama i nisu nesta narocito.Mislim da bi odlicno bilo napraviti stranicu na nivou Balkana,kao sto imaju BAyern,Real,Arsenal,Juve tu je mnogo bolje,te stranice i ja posecujem jer imaju stvarno dobre informacije na veoma kvalitetnim forumima gde su pravi navijaci i ko provocira odmah ban,a uz to su i veoma dobro odradjene.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Pa pazi koliko sam primetio ne dolaze ni tamo iz tih zemalja,dolaze ti Hrvati,Srbi,Bosanci,Crnogorci,te pokoji Slovenac i Makedonac ali se sa njima mozes sporazumiti,ali ime sajta/foruma je Balkan kao zajednicki naziv,osim da se ne zovu lupam Juve SFRJ.Isnar je napisao/la:I kako de se sporazume jedan grk, bugarin, rumun, hrvat i turcin (osim ako se prica na engleskom, a to je bezveze, onda mogu i na britanske forume)? Najvise sto mozemo jeste sastaviti Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i BiH.Devil je napisao/la:Meni ove fan stranice po drzavama i nisu nesta narocito.Mislim da bi odlicno bilo napraviti stranicu na nivou Balkana,kao sto imaju BAyern,Real,Arsenal,Juve tu je mnogo bolje,te stranice i ja posecujem jer imaju stvarno dobre informacije na veoma kvalitetnim forumima gde su pravi navijaci i ko provocira odmah ban,a uz to su i veoma dobro odradjene.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
Kad se spomene balkan iz nase perspektive onda se misli na srbiju,hrvatsku,crnu goru i bosnu i Hercegovinu. Sve je to ok napraviti,ali kakoIsnar je napisao/la:I kako de se sporazume jedan grk, bugarin, rumun, hrvat i turcin (osim ako se prica na engleskom, a to je bezveze, onda mogu i na britanske forume)? Najvise sto mozemo jeste sastaviti Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i BiH.Devil je napisao/la:Meni ove fan stranice po drzavama i nisu nesta narocito.Mislim da bi odlicno bilo napraviti stranicu na nivou Balkana,kao sto imaju BAyern,Real,Arsenal,Juve tu je mnogo bolje,te stranice i ja posecujem jer imaju stvarno dobre informacije na veoma kvalitetnim forumima gde su pravi navijaci i ko provocira odmah ban,a uz to su i veoma dobro odradjene.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
sakho je napisao/la:Porto midfielder Raul Meireles has emerged as a target for Manchester United.
The Sunday Mirror says United will go for Meireles if they fail to land Mesut Ozil.
United are refusing to meet Werder Bremen’s £12million valuation on Germany playmaker Ozil, despite Sir Alex Ferguson making a trip to Fulham to check on the player in a pre-season friendly.
With only one year left on Ozil’s contract, United are willing to pay only £8m – and that has given Chelsea and Real Madrid the edge in the race to sign him.
That has forced Ferguson to cast his net elsewhere - and 27-year-old Meireles is now on United’s radar.
United were quoted £15m when they enquired about the Portuguese international last week. That is more than Ferguson wants to pay, but with United now outsiders to land Ozil they may have to dig deep
Raul se spominje već treći-četvrti put kao moguće pojačanje u Unitedu. Da budem iskren, ne shvatam poređenje ako ne dovedemo Ozila, da dođe on. Ozil je mnogo ofanzivnije orjentisan, i upravo ono što nama fali u neku ruku.
Ne kažem da Raulovi super precizni pasevi i ultra jaki šut ne bi dobro došao

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 15 avg 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
- majestic24
- Kontakt:
Nemoze Ozil zamjeniti Scholesa. Nemogu shvatiti kako svi mediji mogu takvu glupost reci "Ozil mjenja Scholesa". Dva potpuno drugacija tipa igraca. United nikad nije imao igraca tog tipa. Mislim nije u taktici imao tu poziciju AMF (atacking midfielder). Uvjek je bilo 2 zadnja vezna od kojeg je jedan klasicni DMF a drugi je dobar kreator ali i destruktivac,u ovom slucaju Scholes.
Ozil je u defanzivi slab,barem koliko sam mogao vidjeti na nekim youtube materijalima ili pak na SP. Ako SAF vec zeli tu poziciju AMF imamo tu kandidata iz nase ekipe koliko zelimo. Svi nasi krilni igraci mogu igrati tu.
Ja sam ipak za dolazak Meirelesa,jel covjek bas ima dosta Scholsovih osobina. Ima precizne lopte,dobar u defanzivi, topovski sut...sta nam vise treba??
Ozil je u defanzivi slab,barem koliko sam mogao vidjeti na nekim youtube materijalima ili pak na SP. Ako SAF vec zeli tu poziciju AMF imamo tu kandidata iz nase ekipe koliko zelimo. Svi nasi krilni igraci mogu igrati tu.
Ja sam ipak za dolazak Meirelesa,jel covjek bas ima dosta Scholsovih osobina. Ima precizne lopte,dobar u defanzivi, topovski sut...sta nam vise treba??
Sta je ovo zatisje pred tekmu, hajmo prognoza!? 3:1 je moja prognoza! Rooney, Nani....Berbatov
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Eto imamo istu prognozu samo sto su moji strijelci, po osjecaju naravno, Valencia, Rooney i Chicaritohaxonja je napisao/la:Sta je ovo zatisje pred tekmu, hajmo prognoza!? 3:1 je moja prognoza! Rooney, Nani....Berbatov

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Ja bih volio da bude 4-5 pa da bude Rooney x2 i Chica ali tesko... jer Berbatova ocima nemogu gledati....Bošnjanin_89 je napisao/la:Eto imamo istu prognozu samo sto su moji strijelci, po osjecaju naravno, Valencia, Rooney i Chicaritohaxonja je napisao/la:Sta je ovo zatisje pred tekmu, hajmo prognoza!? 3:1 je moja prognoza! Rooney, Nani....Berbatov
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ma dobro, pobjeda je najbitnija, ako dobro otvorimo tekmu mogla bi biti golijada, ali vidjet cemo... a Berbatov ko Berbatov, suzdrzajem se da ga previse kritikujem jer se nadam da ce konacno proraditi, nekako bi mu se i moglo progledati kroz prste da nije onako lijen ali eto nadam se da ga je Fergi motiviso sa ovim napadackim pojacanjima, sada nam nije jedina opcija u napadu tako da ne smije vise podbacitihaxonja je napisao/la: Ja bih volio da bude 4-5 pa da bude Rooney x2 i Chica ali tesko... jer Berbatova ocima nemogu gledati....
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
To je sigurno jer njemu je ovo zadnja prilika odnosno sezona da pokaze se jer inace moze kupit kofere za SofiuBošnjanin_89 je napisao/la:Ma dobro, pobjeda je najbitnija, ako dobro otvorimo tekmu mogla bi biti golijada, ali vidjet cemo... a Berbatov ko Berbatov, suzdrzajem se da ga previse kritikujem jer se nadam da ce konacno proraditi, nekako bi mu se i moglo progledati kroz prste da nije onako lijen ali eto nadam se da ga je Fergi motiviso sa ovim napadackim pojacanjima, sada nam nije jedina opcija u napadu tako da ne smije vise podbacitihaxonja je napisao/la: Ja bih volio da bude 4-5 pa da bude Rooney x2 i Chica ali tesko... jer Berbatova ocima nemogu gledati....

evo da se i ja javim i kazem svoja predvidjanja za sutrasnji mec. ocekujem jak otpor newcastlea,ali i popustanje pod pritiskom djavola u drugom poluvremenu. mozda 0:0 prvo pol,2:0 kraj. strijelci hmmm scholes nesto onako sa 25m
i runjo neko probijanje kroz odbranu u njegovom stilu. puno srece nasim momcima sutra.
i da vas pitam sta misite o ovome sto se SAF interesuje za raula meirelesa? nisam vidio da se o tome pricalo. to sam vidio na ovom linku srpskih suportera,pa mozda i nije tacno 

Ima link evo vam koga god zanima za puno vise inforamcija ja stalno idem na taj portal u vezi Uniteda... ima traceva ali ima i isine! http://www.e-soccer.com/news/news_f.aspx?CategoryID=145 NEKAD CE VAM OTVORITI FC UNITED, ZATO LIJEVO IMATE MANCHESTER U. I TO KLIKNITE!lakosta je napisao/la:evo da se i ja javim i kazem svoja predvidjanja za sutrasnji mec. ocekujem jak otpor newcastlea,ali i popustanje pod pritiskom djavola u drugom poluvremenu. mozda 0:0 prvo pol,2:0 kraj. strijelci hmmm scholes nesto onako sa 25mi runjo neko probijanje kroz odbranu u njegovom stilu. puno srece nasim momcima sutra.
i da vas pitam sta misite o ovome sto se SAF interesuje za raula meirelesa? nisam vidio da se o tome pricalo. to sam vidio na ovom linku srpskih suportera,pa mozda i nije tacno
to tomajestic24 je napisao/la:Nemoze Ozil zamjeniti Scholesa. Nemogu shvatiti kako svi mediji mogu takvu glupost reci "Ozil mjenja Scholesa". Dva potpuno drugacija tipa igraca. United nikad nije imao igraca tog tipa. Mislim nije u taktici imao tu poziciju AMF (atacking midfielder). Uvjek je bilo 2 zadnja vezna od kojeg je jedan klasicni DMF a drugi je dobar kreator ali i destruktivac,u ovom slucaju Scholes.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ocekujem pobjedu od 3-0. Rooney uvjek zabije protiv Newcastlea tako da ocekujem da ce on upisat dva gola, i eto Chicharito jedan.
Ma bilo koja pobjeda i ja sam zadovoljan. Vec razmisljam o Fulhamu u sljedecem kolu i koja ce tu bit muka...

Ma bilo koja pobjeda i ja sam zadovoljan. Vec razmisljam o Fulhamu u sljedecem kolu i koja ce tu bit muka...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nece... Hughes i taktika nidje veze.... vrijeme je i da se Fulham dobije! Mada sutra je puno bitinije prva tekma!Cartman je napisao/la:Ocekujem pobjedu od 3-0. Rooney uvjek zabije protiv Newcastlea tako da ocekujem da ce on upisat dva gola, i eto Chicharito jedan.![]()
Ocekujem pobjedu 5-0
Rooney
Rooney
Rooney
Owen
Chicharito
Rooney
Rooney
Rooney
Owen
Chicharito
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Sigurnih 2:0, Carrick i Rooney... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.